כלי נגינה שילוב סטים

אריקליד

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
יש לי pa 600 ויש לי שני סטים האחד עם מקצבים שאני רוצה (כולל הדגימות של המקצב) ועוד סט שמכיל דגימות טובות איך אני משלב את שניהם
ושה pcm של שניהם יהיו באותו סט.
תודה.

horseman

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
מעלה את הסט הבסיסי ואז מעלה כקבצים בודדים את הדגימות
כמובן צריך לבדוק שיש מספיק מקום בכלי לשני הסטים

נתנאל 1

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
עקרונית pcm זה דבר שלא צריך לטעון בפני עצמו, אלא כשטוענים סאונד מסויים זה אמור 'לשאוב' איתו את הpcm האישי שלו מהסט
ככה אמור לפחות..

אריקליד

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
מה זאת אומרת סדר? אני צריך לשלב משני סטים לסט אחד כי הpcm לא עובר אם הדגימות או הפדים שאני בוחר מהסט.

אריקליד

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
כשהעלתי את הסט הספציפי של הדגימות והפדים האלה זה עלה כשאני מעלה סט אחר ומעלה את הפדים מהסט השני ודגימות ממנו אז זה כותב לי שלא ניתן משום שאין לו את הPCM . שלו

horseman

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
כשהעלתי את הסט הספציפי של הדגימות והפדים האלה זה עלה כשאני מעלה סט אחר ומעלה את הפדים מהסט השני ודגימות ממנו אז זה כותב לי שלא ניתן משום שאין לו את הPCM . שלו
עשית שינוי בסט או שהעלית מאיפה שהעלת לאורגן כסט שלם?

אריקליד

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
יש לי סט באורגן ועוד סט שממנו רציתי לעלות דגימות העלתי מסאונד וזה לא פועל משום שה הPCM שלו לא נשאב איתו
איזה עוד אפשרות יש לי בשביל שזה יהיה פעיל הדגימות מהסט השני?

horseman

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
תנסה להעלות לכלי ריק את הדגימה שאתה רוצה תראה אם עולה אם כן תשמור כסט קטן...ומשם תעלה אולי יעזור

ארי סטאר

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
לפעמים הבעיה זה שאין מספיק מקום בכלי ואז צריך למחוק את כל הדגימות שלא בשימוש (דהיינו שלא ערוכות בסמפלר) כשנמצאים על מצב הקלטה של דגימות יש ב'משולש הקדוש' אופציה לעשות את זה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה