נו ואז מה?כן
מפורסם
תוכלו לתמצת את הכתבה או לפחות מה המסקנה שלה?בN12 היה כתבה על זה
מעניין שבדיוק לאחר הטבח הם העלו את דגל פלסטין...גם אמאזון מוכרים דגל פלסטין, וגם עלי אקספרס,
ויש להם הרבה מוכרים שלא שולחים לארץ כי הם אנטישמים,
וזה שביטלו את המשלוח חינם ביום ראשון יכול להיות בגלל שהמשלוחים עכשיו לארץ יקרים בגלל שזה זמן מלחמה
אין ענין חיפוש אחר צד זכותגם אמאזון מוכרים דגל פלסטין, וגם עלי אקספרס,
ויש להם הרבה מוכרים שלא שולחים לארץ כי הם אנטישמים,
וזה שביטלו את המשלוח חינם ביום ראשון יכול להיות בגלל שהמשלוחים עכשיו לארץ יקרים בגלל שזה זמן מלחמה
איפה הגיבו? מעניין אותי לראותבכל אופן הם הגיבו על זה תגובה ממש רפה
"לאור אתגרים לוגיסטיים התאמנו את הפעילות שלנו והשעינו אלמנטים מסוימים בשיווק שלנו כדי להבטיח שירות לקוחות איכותי, בזמן שאנחנו עובדים כדי לספק הזמנות קיימות. SHEIN מוכרת מגוון מוצרים, כולל מגוון של דגלים, כאשר המלאי והזמינות משתנים תדיר".איפה הגיבו? מעניין אותי לראות
"לאור אתגרים לוגיסטיים התאמנו את הפעילות שלנו והשעינו אלמנטים מסוימים בשיווק שלנו כדי להבטיח שירות לקוחות איכותי, בזמן שאנחנו עובדים כדי לספק הזמנות קיימות. SHEIN מוכרת מגוון מוצרים, כולל מגוון של דגלים, כאשר המלאי והזמינות משתנים תדיר".איפה הגיבו? מעניין אותי לראות
אני לא בעד שיין, והחלטתי להפסיק לקנות שם למרות שאהבתי את המקום.מעניין שבדיוק לאחר הטבח הם העלו את דגל פלסטין...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: