רואים שקוף
משתמש מקצוען
מומלץ מאוד!!!
מניסיון.
(אם צריך עזרה - אני גר באותו בניין)
מניסיון.
(אם צריך עזרה - אני גר באותו בניין)
לא טיפלנו אצלה אבל רק רציתי לומר מנסיון אצל אחד הילדים שלי שסבל שנים מעצירויות חוזרות ונשנות שברגע שהוריד חלב וכשכן שותה אז רק דל לקטוז העצירות עברה.מי התנסתה בטיפול בעיות עצירות אצל ילדים בשיטה הזו ?
אנחנו עכשיו באמצע טיפול אצל רינה פליישמן אם הבן שלנו בן שנהמי התנסתה בטיפול בעיות עצירות אצל ילדים בשיטה הזו?
שווה כל טיפולשלום, אשמח לקבל המלצות מבעלי ניסיון שהיו אצל רינה פליישמן וראו תוצאות בגדילה, וא"כ אשמח לדעת בכמה ס"מ מדובר? אנו מאוד מתלבטים האם להתחיל טיפול בהורמון גדילה אבל האמת עם הרבה חשש.. ברור שמעדיפים טיפול טבעי השאלה אם עוזר וכמה, תודה לכל העונים
אם חסר הורמון גדילה לא הולכים לטיפול טבעי כתחליףשלום, אשמח לקבל המלצות מבעלי ניסיון שהיו אצל רינה פליישמן וראו תוצאות בגדילה, וא"כ אשמח לדעת בכמה ס"מ מדובר? אנו מאוד מתלבטים האם להתחיל טיפול בהורמון גדילה אבל האמת עם הרבה חשש.. ברור שמעדיפים טיפול טבעי השאלה אם עוזר וכמה, תודה לכל העונים
אני הגעתי אליה לפני בגיל 14.5 (עם גיל עצמות 12) בגובה 120 ס"מ! עם רקע גנטי של נמוכים משתי הצדדים והתמדתי בהוראות.שלום
האם הטיפול לגובה מתאים גם לגלאי 15 ולגיל 13?
מישהו ניסה וראה תוצאות בגיל הזה?
הבנות שלה למדו את השיטה ממנה כך שלכאורה אין הבדל ביניהן.התקשרתי אליה עכשיו לגבי נוזלים באוזניים.
בעלה ענה לי ואמר שאין התחייבות שדווקא היא תקבל אותי, יכול להיות שזה יהיה אחת מהבנות שלה.
איך הן, ברמה שלה? זה משנה מי תהיה? כי הוא בשום אופן לא הסכים להתחייב שזו תהיה היא
אני הייתי אצלה כמה פעמיםהתקשרתי אליה עכשיו לגבי נוזלים באוזניים.
בעלה ענה לי ואמר שאין התחייבות שדווקא היא תקבל אותי, יכול להיות שזה יהיה אחת מהבנות שלה.
איך הן, ברמה שלה? זה משנה מי תהיה? כי הוא בשום אופן לא הסכים להתחייב שזו תהיה היא
אצלנו היא היתה בפעם הראשונה ואחכ כל פעם בת אחרתהתקשרתי אליה עכשיו לגבי נוזלים באוזניים.
מה הכוונה נער גדול בשנים?, אחרי שהפיחו בי תקוות, התקשרתי ואמרו לי שאין שום סיכוי לעזור לי(ואני בת 17)היינו אצלה היום בשביל נער גדול בשנים ונמוך מעט
היא לא מבטיחה כלום אבל אופטימית
משלמים 690 חד פעמי
אז כדאי להתחיל כמה שיותר מוקדם
מרוויחים יותר גובה באותו הכסף....
העיקר הוא שהיא לוחצת על הנקודה בבוהן
ואח"כ צריך לתחזק את זה ערב ערב
ולבוא לטיפול שלה פעם ב4 חודשים
היא ממליצה לישון 8 שעות בלילה
כי רק אחרי 5 שעות שינה מתחיל הורמון השינה לעבוד
לישון בחדר חשוך חובה עד גג 8 בבוקר אח"כ ההורמון כבר לא עובד
המלצות על האוכל כמו שאמרו קודם בערך
ויטמין D ולא C
התעמלות 100 קפיצות כל יום ברצף
ומתיחות 5-10 דק'
לא קרובלשינה
מקווה שיועיל
מה בגלל שהוא גבה קצת לא היה לא מוטיבציה? אם ההייתי יכולה אני חושבת שהייתי עושה הכל!באנו אליה כשהו היה בן 16 או קצת קודם
במשך שנה הקפדנו על הכל אז הוא גבה קצת
אבל בחצי שנה האחרונה הוא לא עושה כלום
והוא לא גובה בכלל.
אבל יכל להיות שזה קשור גם לגיל
גיל 17 זה מאוחר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: