ברצינות?????????????????????אני שמעתי ממשהו שתבע את חברת ימות המשיח על 50 צינתוקים ובית המשפט פסק שישלמו 700 ש"ח על כל צינתוק סה"כ 35000 ש''ח אולי צריכים יותר אנשים לתובעם
אני יהפך למיליונרית
ברצינות?????????????????????אני שמעתי ממשהו שתבע את חברת ימות המשיח על 50 צינתוקים ובית המשפט פסק שישלמו 700 ש"ח על כל צינתוק סה"כ 35000 ש''ח אולי צריכים יותר אנשים לתובעם
עונים ואז לוחצים 9 או תוך כדי הצלצול?כל פעם שאתם מקבלים שיחת טלפון כזאתי, פשוט בתפריט הראשי לוחצים 9 ואז זה מנתק אתכם מרשימת התפוצה!
מניסיון זה עובד...
אכן כן אני אישית קיבלתי כאלו צינתוקים וזו אכן בעיה קשה מאוד,חלק גדול מהצנתוקים הם לא בהכרח התרמות לארגוני חסד. אותי אישית הטרידו פעמים רבות ארגונים שנויים במחלוקת שהתכנים שהם השמיעו היו פסולים ולא מתאימים לציבור החרדי.
מעניין אותי לשמוע אם עוד אנשים נתקלו בתופעה הזאת שילדים עונים לצינתוקים כשהתוכן לא הולם...
לזה התכוונת?אני יחפש את המאמר הזה לתועלת הציבור.
לא נכון יש לי בבית טלפון נוסף לא בשימוש ובשבוע האחרון ננכון, שכחתי להוסיף את זה, שאם בכל זאת הרמת, לפחות ללחוץ 9.
ואני אומר לך מניסיון, שאם אתה לא מרים אתה יוצא איך שהוא מהרשימת תפוצה. אתה צריך להבין שזה עולה להם כסף כל פעם לשלוח צינתוק או הודעה. והם לא מעוניינים לבזבז את הכסף על מספרי פקס או מספרים לא פעילים.
אני שמעתי על כמה שמרוב שהצנתוקים חפרו להם הם עברו לקו לא כשר. אי אפשר להמעיט!! שהחברות יעשו רק צנתוק אחד פעם ב... ומי שרוצה יצטרף לרשימת התפוצה ויקבל צנתוק כל חמש דקות!!! זה אולי למטרות צדקה וכו' אבל עדיין! יש צלצול כל כמה זמן וזה באמת חופר!אני מצטער....
אבל אני לא מבין אתכם....
דבר ראשון: יש פה מאחורי כל צינתוק אירגון צדקה וחסד,
שמטרתו היא לעזור לנזקקים,
אם כי אמנם יש בזה שרלטנים אך רוב האגונים הם בסדר,
מכוח חזקת כשרות שיש לכל אחד ואחד...
ואין לאף אחד מטרה להטריד אתכם כי אם למצוא תורמים פוטנצייאלים,
דבר שני: נכון זה מטריד אני מסכים עם כל מילה שנכתבה וגם אותי זה מטריד,
אבל אפשר לחשוב כמה כאלו יש? בימים רגילים?
ובימים יותר עמוסים כמו עכשיו בזאת חנוכה כמה הגיע?
אלי אישית אולי חמש, עשר מקסימום,
אפשר לחשוב לא מתים מזה,
נכון זה לא נעים....
אבל לא קרה כלום...
הצלחת לשכנע אותי...אני מצטער....
אבל אני לא מבין אתכם....
דבר ראשון: יש פה מאחורי כל צינתוק אירגון צדקה וחסד,
שמטרתו היא לעזור לנזקקים,
אם כי אמנם יש בזה שרלטנים אך רוב האגונים הם בסדר,
מכוח חזקת כשרות שיש לכל אחד ואחד...
ואין לאף אחד מטרה להטריד אתכם כי אם למצוא תורמים פוטנצייאלים,
דבר שני: נכון זה מטריד אני מסכים עם כל מילה שנכתבה וגם אותי זה מטריד,
אבל אפשר לחשוב כמה כאלו יש? בימים רגילים?
ובימים יותר עמוסים כמו עכשיו בזאת חנוכה כמה הגיע?
אלי אישית אולי חמש, עשר מקסימום,
אפשר לחשוב לא מתים מזה,
נכון זה לא נעים....
אבל לא קרה כלום...
דבר שלישי ואחרון:
ואני מקווה שלא תכעסו עלי
לכל מי שהנושא הזה מפריע/משגע/מטריד/מוציא משלוות הנפש/מטריף את הדעת וכו' וכו'
רציתי לשאול אותו שאלה אחת פשוטה - את כל הבעיות שלך בחיים כבר פתרת?
את כל הדברים האחרים שבאמת מציקים כבר סידרת?
הבעיה היחידה שלך בחיים היא צינתוקים שמגיעים והולכים???
טוב האמת אם עד שם אתה כבר מסודר אז אין לי מה להגיד...
אתה צודק ובאמת זה מפריע....
אבל אם עדיין לא ויש לך עוד כמה דברים לעשות אז בבקשה.....
הבהרה: אני לא בא לתקוף,
אני בא להבהיר בס"ה נקודה מאוד פשוטה שאפשר לחיות חיים רגועים ושלוים כשהם באמת שלוים...
גם עם כמה צינתוקים קטנים....
. למחשבה
כן........לזה התכוונת?
מידע שימושי - איך פלאפון כשר יכול להרעיל? הורים, מורות אתם חיבים לקרוא!
שלום, מעולם לא רשמתי הודעות בפורום, למיטב זכרוני אבל, זאת הודעה שחיבים לקרוא מסתובבים בקרבנו מספרי טלפונים- לא כשרים בד"כ, אליהם ניתן להתקשר ולעשות שיחות ועידה. למרבה הצער, המוני בנות חרדיות מתקשרות לקוים הללו, בהם נמצאים אנשי דלא מעלי... יהודים ושאינם, שיחות הועידה הללו מתבצעות לאורך כל שעות...www.prog.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: