דרוש מידע שיחות מציקות עם הודעות מוקלטות (התרמות וכו') מה עושים??

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
משרד התקשורת קבע שאסור לצנתק ממספר שאינו נייח, וכך היה בהתחלה.
עד שהבינו שאף אחד לא עונה למספרים בקידומת 077...
אז העמותות הללו התחילו לעבור על החוק...
ליתר דיוק: משרד התקשורת קבע כי אסור לספק שירות פרימיום (שירות מעבר לשיחה רגילה) במספרים ניידים.
עדיין קיימת פירצה שמאפשרת עקיפה של התקנה ולא אפרט אותה כאן מטעמים מובנים. זאת אגב הסיבה לכך שקליקול מכנים את הוואטסאפ הקולי שלהם בשם 'התא הקולי המתקדם'.

riki aharon

משתמש מקצוען
באמת מטריד.
מאז שביקשנו מימות המשיח להסיר את המס' שלנו מהמערכות שלהם, ירדה כמות הצינתוקים משמעותית, אבל נחסמנו להרבה קווים (קווי הלימוד של הילדים ועוד).
מה שכן, אפשר להתקשר מחסום, אבל לא לקווים שדורשים חיוג ממספר מזוהה.

אולי אפשר לייצר קוד לקו הטלפון האישי, ואפילו סיפרה אחת, שמיד עם החיוג למספר תישמע הודעה קולית שתקריא את הקוד, ורק לאחר הקשת הקוד יצלצל הטלפון בצד השני (כמו בשיחות לחו"ל), כך שמערכת אוטומטית לא תוכל לחייג לקו (לפחות בהתחלה, עד שתלמד להתגבר על זה).

Hbendi

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
וזה לא יעזור לחכות שיעבור זאת חנוכה, כי לא נגמרים להם הרעיונות.

לא מוצאת אף דרך לדון לכף זכות ולא רואה בזה אף דרך טובה לזכות את ישראל.
אותנו הצעירים (?) זה מטריד ברמה של לרוץ בין מקלחות או להפסיד לקוחות...
מה תגידו על המבוגרים? זה נהיה מטרד אמיתי, במיוחד שכבר אין ויסות בשעות (כבר קרה שהיו צינטוקים לאחר השעה 1!!! בלילה, מבחינתי אחרי 11 זה כבר מוגזם)
וכשהם פורשים לשינה הרבה הרבה לפנינו ופתאום צריכים לזנק מטלפון מצלצל בשעות הזויות... גם אז צריך לדון לכף זכות?!
אמא שלי יחסית מבוגרת, ואין לה את כל הסבלנות להתחיל להרים טלפונים ולשמוע את ההוא צווח על הזיווג של דודה שלו ואת ההוא על האחיין שלו שבכפר ערבי, ואת ההוא שנותן לי דירה בטבריה... (סליחה על הציניות, זה כבר מוציא מהכלים:mad:)
בכל אופן, אמא שלי גם ניסתה להתחיל להוריד את כמות הפעמים שהיא עונה לטלפונים לא מוכרים והיא פספסה קביעת תור חשוב שהיה לי בקופ"ח כי היא חשבה שזה אחד מהצינטוקים האלו (אחרי שהתקשרו אליה באותו יום מס' פעמים מקידומת 02-6 וכו'..)
ובאמת שזה כבר לא קשור לחגים!!! כי כל הזמן יש יתומים/אלמנות/ילדים מיוחדים/נערות בכפרים ו... לא יודעת מה עוד...
אגב, צריך להעלות סקר כמה באמת הרימו שיחות כאלו וחיכו על הקו לשמוע עד סוף התקליט. אצלי באופן אישי, זה מסתכם ב-3 שניות בדר"כ. למרות שהם גם למדו שיטה, התקליט לא מתחיל עד שאתה, המאזין, לא מוציא הבל מפיך... עכשיו ביננו, השקט הזה גם יכול הגיע מילדת גן מתוקה שמתרגשת להתקשר בפעם הראשונה לחברה שלי (הבת שלי) ומי אני שינתק לה בפרצוף?
המסקנה: הם תחמנים, הראש שלהם עובד שעות נוספות, ובפועל אנחנו אלו שסובלים.
ולכל הכותבים ללחוץ על 9, זה לא עוזר. למחרת הם מתקשרים אליך (מאותו ארגון!!!!) ממס' אחר.
סיוט!!!

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען
גם לי זה מאוד מציק.
אבל אני מסתכל על זה בתור תשלום.
אני הרי מחובר ל:
וואצפ של המשפחה שלי משני הצדדים.
ווצאפ של החברים מהישיבה.
וואצפ של החברים בכולל.
וואצפ של החברים בשכונה.
ומה אני משלם על כל הטוב הזה?
חשבתם שאתם מקבלים את כל זה בחינם? אז חשבתם!
אתם משלמים על זה בהטרדות הטלפוניות האלו.
האם אתם מעדיפים שכל חיבור לוואצפ כל-שהוא יעלה לכם 20 ש"ח בחודש? [סתם דפקתי מספר].
מה הקשר?

גם הדואר אלקטרוני משמש אותנו הרבה יותר
והוא בחינם.
ויש חוקים ברורים ונשכניים על דואר זבל וכד'.

אין שום קשר בין עלות כן או לא של קווי תוכן לבין צינטוקים של התרמות שהופכים את חיינו לבלתי אפשריים.
תבינו את זה כבר, אנשים (וגם משרד התקשורת).

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען
ו
בלי להצדיק צינתוקים-זה באמת מעצבן

כל אותם ש"מאיימים" שלא יתרמו
ואלו שזה ממש מטריד אותם -אין להם חיים בגלל זה........

ברגע ואוספים כסף לחוג שלהם /לקהילה שלהם/ או ח"ו למישהו נזקק מהמשפחה שלהם
הם רצים לקופות הצדקה/לחברות המצינג למינהם עם דרישה ברורה -תשלחו כמה שיותר צינתוקים
זה מקרה מאוד חשוב-חייבים לצנתק!!

סתם חומר למחשבה-קצת פרופרציה בחיים לא תזיק
מההההה?

כל אותם אלו ששולחים צינטוקים בלי אישור מראש, בכל תירוץ שהוא, על ראשם חלות כל הברכות באשכול הזה. לא ראיתי כאן שום חומר למחשבה.

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען
צינטוק הוא לא דרך לגיטימית. (וגם לא הודעות קוליות)
אני יהיה מקל יותר:
אם עמותה שולחת צינטוקים עם אפשרות ברורה להסרת מספר בקלות, וברגע שאתה מסיר שכחת מהם - זה עדיין לגיטימי.
אבל הסרה אחת לכל העמותה! שלא ישלחו שבוע הבא צנטוק בשם קרן משפחת איקס שכביכול לא קשור אליהם...

(ובלי המסלול מכשולים. הרגע התקשרו מאיזה הגרלה משהו, ודרשו ממני להקיש את המספר בתמורה להסרה. כאילו שאין להם שיחה מזוהה.
במקרים כאלו אני מתייאש מראש כי בטח זה כאילו הסרה ובתכלס הם ממשיכים לנדנד)

נערך לאחרונה ב:

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
אם עמותה שולחת צינטוקים עם אפשרות ברורה להסרת מספר בקלות, וברגע שאתה מסיר שכחת מהם - זה עדיין לגיטימי.

לא.
שום צינתוק אינו לגיטימי לעולם.
לא פעם אחת, לא חצי פעם.
ושום שיחת התרמה משום ארגון שלא קיבל מראש ובכתב רשות להתקשר.

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען
לא.
שום צינתוק אינו לגיטימי לעולם.
לא פעם אחת, לא חצי פעם.
ושום שיחת התרמה משום ארגון שלא קיבל מראש ובכתב רשות להתקשר.
בסדר, נו.
הויכוח הזה יהיה רלוונטי ביום בו לא יהיו עד עשרות צינטוקים בכל שעות היום בלי אפשרות (אמיתית) להסרה.

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען
ואגב

ביתיפה

משתמש צעיר
שקר
אני מדבר גם על ארגונים מהקהילה
וגם כשהיה לי מגע לדברים מסוג זה נלחמתי שלא יצנתקו
אז בבקשה תפסיק להניח הנחות שקריות
אם ההנחות היו כל כל שקריות
ואנשים לא היו תורמים אם יש צינתוקים
הצינתוקים לא הוי ממשיכים

מידיעה באחוזים מסוימים הצינתוקים עובדים ובפרט אם זה צינתוק ששיך לקהילה/חוג/ משפחה שלך

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען
אם ההנחות היו כל כל שקריות
ואנשים לא היו תורמים אם יש צינתוקים
הצינתוקים לא הוי ממשיכים

מידיעה באחוזים מסוימים הצינתוקים עובדים ובפרט אם זה צינתוק ששיך לקהילה/חוג/ משפחה שלך
כמו שכתבו כאן כבר יפה, מנהלי העמותות לא לא קולטים שהנתונים היבשים לא משקפים את השורה התחתונה האמיתית.

כלומר, הצינתוקים עלו X כסף והכניסו נניח X כפול 3, אז לכאורה הם שווים.
הבעיה היא שחלק גדול מאלו שקיבלו את הצינתוקים נשבעו לא לתרום יותר לעמותה הזו, גם אם יקבלו עלון שלהם, יקבלו קישור מהאתר, וכד'. וזה נזק הרבה יותר משמעותי, ולטווח ארוך.
את זה יותר מורכב לשקלל.

לכן באמת, כשירות טוב ומסור לעמותות, צריך לעבור לשיחה עם נציג העמותה, ולהסביר את זה. בפרוטרוט.

ליצ'י

משתמש מקצוען
האם יש בתכל'ס דרך לעשות משהו בנידון?
מאז שהתחילו השיחות ממספרים רגילים התחושה היא שזה חצה את כל הגבולות. או שמסננת ומפחדת שלא עניתי לשיחות חשובות, או שעונה ומקבלת התרמה בפרצוף.
ואני לא מדברת רק על צינתוקים והודעות קוליות, גם שיחות ההתרמה האנושיות. מה חטאתי שפעם החלטתי לתרום לארגון כלשהו שמעתה ועד עולם הם ירדפו אחרי בטלפון? אני אשה עדינה ולא כזו שטורקת טלפונים בעצבים, והשיטות של המוקדניות עובדות בצורה כזו שהן מיד מתחילות בשטף של מלל בלתי פוסק שקשה לעצור. כשאז אתה כבר מרגיש מחויב התנצלות כלשהי, סורי, אבל כרגע אין לי אפשרות לתרום. רק שמשם זה רק הולך ומדרדר, אז אולי רק הוראת קבע לשנה?? לחודשיים?? ואז אם תרצי להמשיך- תוכלי? כל הצדיקים יתפללו עלייך 40 יום בכל קבר אפשרי בארץ ובעולם! איך את יכולה לוותר על הזכות הזו? אז אולי רק סכום חד פעמי?? זה בלי התחייבות! אז שאתקשר בבוקר מחר ונראה?? תנסיייייייייייייייי
רושמת לי מהר את המספר בפלאפון.
מחר בבוקר- הלך עליי הבוקר. אין יאוש בעולם כנראה, כי כל 10 דקות בבמוצע היא מנסה להתקשר. נאיבית אני שחשבתי שיש מושג שנקרא ''התחמקות''.
אוף עם זה ואוף עם זה!!!

יהלומים

פתרונות תעסוקה יצירתיים
מנוי פרימיום
וסתם מעניין
איך היחס שלכם להודעות קוליות מחנויות ובעלי עסקים?
לדוגמא - רשת לידר הודעה על מבצע חדש וכו'
שהם בדרך כלל שולחים הודעה למי שרשום אצלם במועדון הלקוחות....

אפר

סתם מתעניין...
מנוי פרימיום
וסתם מעניין
לא נתקלתי
אבל כנ"ל

ביתיפה

משתמש צעיר
כמו שכתבו כאן כבר יפה, מנהלי העמותות לא לא קולטים שהנתונים היבשים לא משקפים את השורה התחתונה האמיתית.

כלומר, הצינתוקים עלו X כסף והכניסו נניח X כפול 3, אז לכאורה הם שווים.
הבעיה היא שחלק גדול מאלו שקיבלו את הצינתוקים נשבעו לא לתרום יותר לעמותה הזו, גם אם יקבלו עלון שלהם, יקבלו קישור מהאתר, וכד'. וזה נזק הרבה יותר משמעותי, ולטווח ארוך.
את זה יותר מורכב לשקלל.

לכן באמת, כשירות טוב ומסור לעמותות, צריך לעבור לשיחה עם נציג העמותה, ולהסביר את זה. בפרוטרוט.
פרסום שלא עובד-לא שורד
העמותות הקטנות לא בודקות נתונים
הגדולות-בודקות!
ויש להם נתונים שונים ממה שאתה מציג
והסיבה המרכזית היא שבסופו של דבר כמו שכתבתי-אם זה עמותה/מוסד/קהילה שלך -יש אחוזים יפים מאוד שיתרמו -

אפר

סתם מתעניין...
מנוי פרימיום
פרסום שלא עובד-לא שורד
העמותות הקטנות לא בודקות נתונים
הגדולות-בודקות!
ויש להם נתונים שונים ממה שאתה מציג
והסיבה המרכזית היא שבסופו של דבר כמו שכתבתי-אם זה עמותה/מוסד/קהילה שלך -יש אחוזים יפים מאוד שיתרמו -
אז כפי שכתבתי אני מכיר מקרה כזה שהוכח בנתונים הנזק וזה באמת שינה להם כיוון
רק ששם זה היה בולט מאד ולא ניתן לסתירה

ובעמותות הגדולות חלקם לא נוגעות בצינתוקים והודעות וחלקם אכן נוגעות אבל לא מנוהלות נכון

ביתיפה

משתמש צעיר
וסתם מעניין
אם הצינתוק הוא במינון נכון בין הנחות(אמיתיות)/מידע חשוב ללקוח
לבין מעט פרסומת זה יכול לעבור

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה