בדיוק בגלל זה אילוביץ אומר לכולם שבעיקרון השטריימל הזה עולה 10 אבל לך אני עושה את זה ב8, וכו' על זה הדרך. אמיתי!!למה אין ענין ???
אם חברים ישאלו אותו שטריימל של כמה זה ?
אם יענה 8 , התגובה תהיה בהתאם
אבל אם ישלם מ 10 ומעלה אז הכל יראה אחרת
אין לי מושג איך השטריימל מאכער'ס לא פושטים רגלבדיוק בגלל זה אילוביץ אומר לכולם שבעיקרון השטריימל הזה עולה 10 אבל לך אני עושה את זה ב8, וכו' על זה הדרך. אמיתי!!
צודק אבל ככה זה אצל כ-ו-ל-ם אל תלכלך על זה שנדפקת איתובדיוק בגלל זה אילוביץ אומר לכולם שבעיקרון השטריימל הזה עולה 10 אבל לך אני עושה את זה ב8, וכו' על זה הדרך. אמיתי!!
חביבי, זה היה פעם....אין חולק שסגור מחזיק כפול מפתוח
ולכן זה ככה
סגור של אילאוויטש גם נשאר יפה לאורך שנים
בדרך אגב לפני 8 שנה מאוד מאוד הרבה לא הכירו את המושגים שליותר מ 6000 ש"ח ...ממש לא,
אני מכיר אישית הרבה אברכים שעשו לפני 8 (!) שנים אצל גרבר שטריימל סגור
וזה מחזיק להם ממש ממש יפה
ולא רואים את זה בשום שטריימל מאכער אחר
לפני 8 שנים השיא היה גרבר של 7 ומשהו, אם אני לא טועה זה היה 7.2 -7.5בדרך אגב לפני 8 שנה מאוד מאוד הרבה לא הכירו את המושגים שליותר מ 6000 ש"ח ...
אין חולק שהם פשוט עוקצים אותנו ובענק!צודק אבל ככה זה אצל כ-ו-ל-ם אל תלכלך על זה שנדפקת איתו
אין מחיר אמיתי לשטריימל !
אפשר להשיג שטריימלך יפים ועמידים לאורך זמן ב-7 אלף. אלא שככל שהשטריימלך גבוה יותר הוא מתייקר ללא פרופורציה, כי השערות לשווענץ/קרוין הם פחות מצויות.אין חולק שהם פשוט עוקצים אותנו ובענק!
אם כל כל כל כל הרבנים היו יוצאים נגדם - הם היו מורידים את המחירים לרצפה.
אף אחד מהם לא עוקץ הם מרוויחים בקושי וביושר!!!! אולי אתה עוקץ את הלקוחות שלך במחירים שאתה דורש?אין חולק שהם פשוט עוקצים אותנו ובענק!
אם כל כל כל כל הרבנים היו יוצאים נגדם - הם היו מורידים את המחירים לרצפה.
אבל זה עדיין לא אןמר שאני נדפקתי איתם, זה כולם נדפקים איתו.
שיינערס מישהו חדש בתחוםשיינערס או ויינערס
על השירות של הדר אני מסכים פלוס פלוסהדר ורייך מוכרים ומצוינים בתחום,
נותנים שירות ועבודה יפה.
אין על וויינער'סאני בהחלט חושב כעת לעשות שטריימל חדש אצל ווינערס או מישהו בסגנון,
יש כאן מישהו שעשה אצלו לאחרונה שטריימל באזור ה15 אל"ש ומעלה?, אשמח לחוו"ד!
זה לא קשור לקרוין ולגובהאפשר להשיג שטריימלך יפים ועמידים לאורך זמן ב-7 אלף. אלא שככל שהשטריימלך גבוה יותר הוא מתייקר ללא פרופורציה, כי השערות לשווענץ/קרוין הם פחות מצויות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: