משחזר מידע
משתמש סופר מקצוען
השתמשת עם תוכנה פרוצה/גנובה ואתה כותב שמגיע לו פרס נובלולזה שפיתח אותה נ"ל שצריך לתת נובל.
תמהני
השתמשת עם תוכנה פרוצה/גנובה ואתה כותב שמגיע לו פרס נובלולזה שפיתח אותה נ"ל שצריך לתת נובל.
לפני שנים קרה לנו שבטעות נמחקו לנו כל התמונות במצלמה, הלכנו לחנות פוטו שהייתה אז ברח' עזרא (מול פתשגן) והם הצליחו פחות או יותר לשחזר חלק מהתמונות. אני כבר לא בני ברקית אז אין לי מושג אם החנות הזו עדיין קיימת אבל אולי תבררי, בהצלחה.מכירים חנות בבני ברק שעושה את זה?
כתבו כאן מס' טלפון (אפשר למחוק אחרי דקה)
ובעז"ה אצור אתכם קשר
למה לאיש אפשרות שארשום מספר ותתקשרו אלי?
?אפשר את עזרתך?
לא טוביש לי כונן דיסק חיצוני שנפל היום על הרצפה
לא טוב בכללכשחיברתי אותו למחשב
לא ברמה הבייתיתיש מה לעשות?
כתוב מס' טלפון (אפשר למחוק אחרי דקה) ובעז"ה אצור אתך קשרמכיר מישהו שיכול לסדר את זה?
ראיתי אבל לא אתה עונהראית את המספר?
כתבו מס' טלפון (אפשר למחוק אחרי דקה) ובעז"ה אצור קשריש מה לעשות?
תודה,כתבו מס' טלפון (אפשר למחוק אחרי דקה) ובעז"ה אצור קשר
אפשר לראות צילומ מלא מניהול דיסקים?אחכ הוא גם לא מזהה את הכרטיס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: