משחזר מידע
משתמש סופר מקצוען
כתבתי שאפשר אחרי דקהתתנו לי אישור ואני אמחק
כתבתי שאפשר אחרי דקהתתנו לי אישור ואני אמחק
ידוע לך על איזה לחצן יש ללחוץ אחרי שאני רואה את התמונותהתוכנה למעלה היא מצוינת משחזרת הכלללללללללל
אם אנחנו מדברים על אותה תוכנה אז כתוב בה במפורש היכן ללחוץ לשחזור (כמובן לחכות ל %100 שחזור לוקח לזה קצת זמן עד שהוא סורק הכל לחכות בסבלנות זה משתלם ) התוכנה היא בעברית מלאה
אולי תעלו צילומ ויוכלו לנסות לעזוראצלי היא באנגלית
אני בבני ברק, מתעסק גם עם שחזור מידע במקרים קלים, לא "משחזר מידע מקצועי"...תוך כמה זמן זה מתבצע? ומה העלות?
(אני פשוט נואשת ואולי אשלח את זה עם משלוחן)
יש שם אולי גם גירסה של התוכנה באנגלית אבל גם בעבריתאצלי היא באנגלית
זה לא מפורום מתמחים?
אם אתה עובד רק על Sector by sector cloneמשתדל לא להרוס
קיבלתי את החומר מאבי כהן והכל משוחזר בצורה מסודרת בחצי מחיר ממה שביקשו ממני.כי נתתי לו לשחזר משהו שהטכנאי שלי כבר התייאש והוא אומר שהצליח (עדיין לא קיבלתי ממנו את החומר)
וזה הצליח?הלכתי בסוף לחנות הנמצאת דקה מהבית שלי-פוטו ציון ונפרדתי מ80 שקלים עבור השחזור.
כןוזה הצליח?
אם נצטרך לפעם הבאה זו יכולה להיות עזרה גדולה!הייתי עושה זאת בשמחה (בחינם)..
חבל שאפשר לעשות רק 'לייק' אחד לומר תודהזה התוכנה ש@גלינג הביא היא מעולה והטובה ביותר מכל התוכנות שם
אין דבר שהיא לא יכולה לשחזר אלא אם כן זה ממש נדרס ע"י קבצים חדשים שהכניסו אח"כ
והיא גם בעברית בשונה מכל התוכנות
סיסמה לחילוץ 1234
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: