נכתב ע"י נוי;1060427:בעבודת כתיבה?
אחד הדברים המכריחים לשבת לעבוד הוא אותו רעיון מופלא שקפץ לראש בליל שבת. (תמיד, אבל תמיד כל הרעיונות המדהימים נולדים בזמנים שקשה לממש אותם) ואז לא משנה מתי הדד ליין, האצבעות מקפצות ומרתתות ולא תהיה להן מנוחה עד שהרעיון יעלה על המקלדת ויונצח על המסך.
דוגמית: השנה החלטתי בבין הזמנים שאני לא כותבת. די לי בפרויקטים אחרים וגם רציתי להיות אימא-נטו. עשיתי לעצמי דדליין רצחני עד תשעה באב והגשתי חמרים למערכות בזריזות מעוררת השתאות.
באמצע בין הזמנים קיבלתי תזכורת לסיפור מוזמן. הדד ליין? י' באלול. יש זמן... אבל הגלגלים במוח מתחילים להסתובב. גיליגיליגיליגיליגילי. ליל שבת נפל לי הרעיון. מוצאי שבת הגרעין נבט והעלה עלעלים. זהו.
הסיפור כבר כתוב, מה חשבתם?
כשמדובר באומנות- השוט הוא הרגש המתפרץ ודורש להביע, בלי התחשבות בכל העניינים הבוערים מסביב.
נכתב ע"י קקטוס;1060443:השאלה היא, את מה את המגדירה בתור עבודה?
האם את העבודה שהיא עיקר הפרנסה, או עבודות מהצד, שגם מכניסות כסף, אבל עדיין הן שניות במעלה?
ברור, אני כותב או כעבודה מהצד, או כתחביב / התנדבות.נכתב ע"י יעל ברג;1060449:עבודות מהצד הן כמובן גם עבודה. לפעמים יותר מתישה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: