בשרי שוק טלה בירקות שורש

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אמנם באיחור רב אבל מדובר במתכון זהב.
מנה חגיגית ויוקרתית
לכבד בה שמחות וימים טובים.
יחודה במיעוט הרכיבים
ולכן היא מתאימה לפסח אבל גם לכל המועדים.
כאן הבשר הוא התבלין העיקרי.
והוא משפיע על כל הירקות טעם יחודי.

אין פה מתכון מסודר אלא ירקות שורש לפי טעמכם ורצונכם.
הירקות שאמא שלי הוסיפה:
2 בטטות
שיני שום- שימו לב שאלו השומים שנמכרים כשן אחת גדולה ושלמה.
ארטישוק ירושלמי (בטטה קסביה)
בצלצלי שאלוט.
לפעמים אנחנו מוסיפים גם גזרים צבעוניים שלמים.
מצרפים להם שוק טלה.
מושחים במעט שמן זית, מלח ופלפל גרוס ואופים ב-200 מעלות לפחות ארבע שעות.
מורידים כיסוי ומשחימים.

20210401_183448.jpg
20210401_183440.jpg
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קנ

א הַלְלוּיָהּ הַלְלוּ אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ:ב הַלְלוּהוּ בִגְבוּרֹתָיו הַלְלוּהוּ כְּרֹב גֻּדְלוֹ:ג הַלְלוּהוּ בְּתֵקַע שׁוֹפָר הַלְלוּהוּ בְּנֵבֶל וְכִנּוֹר:ד הַלְלוּהוּ בְתֹף וּמָחוֹל הַלְלוּהוּ בְּמִנִּים וְעוּגָב:ה הַלְלוּהוּ בְצִלְצְלֵי שָׁמַע הַלְלוּהוּ בְּצִלְצְלֵי תְרוּעָה:ו כֹּל הַנְּשָׁמָה תְּהַלֵּל יָהּ הַלְלוּיָהּ:
נקרא  1  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה