אמנם באיחור רב אבל מדובר במתכון זהב.
מנה חגיגית ויוקרתית
לכבד בה שמחות וימים טובים.
יחודה במיעוט הרכיבים
ולכן היא מתאימה לפסח אבל גם לכל המועדים.
כאן הבשר הוא התבלין העיקרי.
והוא משפיע על כל הירקות טעם יחודי.
אין פה מתכון מסודר אלא ירקות שורש לפי טעמכם ורצונכם.
הירקות שאמא שלי הוסיפה:
2 בטטות
שיני שום- שימו לב שאלו השומים שנמכרים כשן אחת גדולה ושלמה.
ארטישוק ירושלמי (בטטה קסביה)
בצלצלי שאלוט.
לפעמים אנחנו מוסיפים גם גזרים צבעוניים שלמים.
מצרפים להם שוק טלה.
מושחים במעט שמן זית, מלח ופלפל גרוס ואופים ב-200 מעלות לפחות ארבע שעות.
מורידים כיסוי ומשחימים.
מנה חגיגית ויוקרתית
לכבד בה שמחות וימים טובים.
יחודה במיעוט הרכיבים
ולכן היא מתאימה לפסח אבל גם לכל המועדים.
כאן הבשר הוא התבלין העיקרי.
והוא משפיע על כל הירקות טעם יחודי.
אין פה מתכון מסודר אלא ירקות שורש לפי טעמכם ורצונכם.
הירקות שאמא שלי הוסיפה:
2 בטטות
שיני שום- שימו לב שאלו השומים שנמכרים כשן אחת גדולה ושלמה.
ארטישוק ירושלמי (בטטה קסביה)
בצלצלי שאלוט.
לפעמים אנחנו מוסיפים גם גזרים צבעוניים שלמים.
מצרפים להם שוק טלה.
מושחים במעט שמן זית, מלח ופלפל גרוס ואופים ב-200 מעלות לפחות ארבע שעות.
מורידים כיסוי ומשחימים.