זה מתכון די מוכר, עם קצת שיפוצים שלי. תתכוננו להתמכר.
עוגת קפה- שוקולד
מתאימה לתבנית תנור.
כוסות ח"פ של 200 מ"ל
בצק פרורים:
5 כוסות קמח
1.25 כוס שמן
1 כוס סוכר
2 ביצים
לערבב בידיים לבצק פרורים, לשטוח בתבנית.
שכבת קפה - שוקולד:
3 ביצים
2 כוסות סוכר
5 כפות קפה
1 כוס שמן
1.75 כוס קמח
200 גר' שוקולד צ'יפס- עדיף הקטנים
להקציף ביצים שלמות עם הסוכר- לא אמור להיות ממש קצף, רק יותר אוורירי.
להוסיף קפה ושמן ולערבב היטב.
להוסיף את הקמח ולערבב כמה שפחות.
להוסיף את השוקולד צ'יפס ולערבב בזהירות.
לשפוך באופן אחיד על הבסיס.
לאפות בתנור שחומם מראש על 180° למשך כ-25-30 דקות.
כמה טיפים:
1. אפשר להכין את הבצק בקערת המיקסר. ובלי לשטוף- להכין את השכבה השניה. (חסכתם עוד דקה! )
2. מומלץ להשתמש בשוקולד צ'יפס משוקולד מריר איכותי, או בשוקולד מריר רגיל, שקצצתם לגודל של שוקולד צ'יפס קטן.
3. הכי טעים לאפות קצת פחות מאפיה מלאה, כך שהשכבה העליונה תשאר לחה ועסיסית.
4. אפשר בהחלט לקרוץ צורות קטנות. (אצלנו קוראים לה "עוגת לבבות")
5. הכי הכי זה לחתוך לקוביות (קטנות! זה מתוק בטרוף. ) להקפיא בקופסה אטומה, ולאכול ישר מהמקפיא.
עוגת קפה- שוקולד
מתאימה לתבנית תנור.
כוסות ח"פ של 200 מ"ל
בצק פרורים:
5 כוסות קמח
1.25 כוס שמן
1 כוס סוכר
2 ביצים
לערבב בידיים לבצק פרורים, לשטוח בתבנית.
שכבת קפה - שוקולד:
3 ביצים
2 כוסות סוכר
5 כפות קפה
1 כוס שמן
1.75 כוס קמח
200 גר' שוקולד צ'יפס- עדיף הקטנים
להקציף ביצים שלמות עם הסוכר- לא אמור להיות ממש קצף, רק יותר אוורירי.
להוסיף קפה ושמן ולערבב היטב.
להוסיף את הקמח ולערבב כמה שפחות.
להוסיף את השוקולד צ'יפס ולערבב בזהירות.
לשפוך באופן אחיד על הבסיס.
לאפות בתנור שחומם מראש על 180° למשך כ-25-30 דקות.
כמה טיפים:
1. אפשר להכין את הבצק בקערת המיקסר. ובלי לשטוף- להכין את השכבה השניה. (חסכתם עוד דקה! )
2. מומלץ להשתמש בשוקולד צ'יפס משוקולד מריר איכותי, או בשוקולד מריר רגיל, שקצצתם לגודל של שוקולד צ'יפס קטן.
3. הכי טעים לאפות קצת פחות מאפיה מלאה, כך שהשכבה העליונה תשאר לחה ועסיסית.
4. אפשר בהחלט לקרוץ צורות קטנות. (אצלנו קוראים לה "עוגת לבבות")
5. הכי הכי זה לחתוך לקוביות (קטנות! זה מתוק בטרוף. ) להקפיא בקופסה אטומה, ולאכול ישר מהמקפיא.
קבצים מצורפים
נערך לאחרונה ב: