סיפור בהמשכים שופך מילים - המשך

לוטם

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
בעקבות מגבלת איסור-הקפצת-אשכולות-שלא-היו-בשימוש-שלושה-חודשים, אני מתכבד לפתוח אחד חדש.
תתחדשו.

ובכן. אהמ. התגעגעתי. האמת, שהתגעגעתי.

טוב, אולי זו לא ממש האמת. כי לא בדיוק זכרתי את קיומו של ה'שופך מילים' הזה, אבל מידי פעם, כשהוא עלה בזיכרוני, (אני פיוטי היום, שאפו לי), אז כן. התגעגעתי.

התגעגעתי גם לישיבה, האמת.

נמאס מהחופש. מהים-בריכה-כדורגל-על האש-סבא-סבתא-חברים-אחים קטנים ותוסיפו כיד הדמיון הטובה(?!) עליכם.

תודו שזה נמאס. עדיף לחזור לישיבה, לשבת תחת המזגן, חברים מסביב. ללמוד, לדבר קצת, לצחוק, להסתלבט.

ניסיתי ללמוד גם בחופש, בבית הכנסת. תאמינו לי שניסיתי, אבל זה לא הולך. פשוט לא.
זה לא כמו בישיבה. בישיבה יש אווירה.
בבית כנסת יש גם אווירה. של חופש.

אז... זה היה לי קצת קשה.

סבתא שלי אומרת שקשה יש רק בלחם. וגם אותו אוכלים (בטוח גם לכם יש איזו סבתא-סבא-דוד-אח-אחות שאומרים לכם את זה, נכון?! כמה שזה מעצבן.) ולעניינו, כנראה שהם לא ניסו לשבת ללמוד כשהחברים שלהם מתקשרים אליהם כל עשרים שניות (בתורנות מסודרת!!) ומציעים להם לבוא איתם לים.

לא עוזר שאני מסביר להם שכולם נראים כבר כאילו הם קרואסונים ששכחו אותם בתנור.
לא אכפת להם. רוצים ים. להתלכלך, להתמלא בחול. לשמוע את הצווחות של המציל. ברררר.

מזל שלא נשאר לבין הזמנים הזה הרבה זמן.

מזל גם שלי, וגם של ההורים שלנו. למשל, מורדי, בנדוד שלי, סחב אותי איתו לטבריה.

שרדתי שם יום אחד, וברחתי חזרה. לא התאים לי. לישון על החוף. נו, באמת?! מי המציא כזה דבר?!

חזרתי לבית, סחבתי איתי את מורדי. אמא שלו התלהבה. מה נראה לה, שהייתי חוזר לבד?! אני לא יודע אפילו איזה קו אוטובוס לוקחים משם...

אז לסיכומו של יום ועניין. אני שמח שתכף בין הזמנים נגמר.

בשקט בשקט אני אגלה, בעיקר כי אני עולה לשיעור ג' ישיבה גדולה. אממ מותר להתרגש??

לוטם

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
קישור לאשכול הקודם...

%תמר%

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
משוגעת על הכתיבה שלך💕
מתגעגעת למורדי ואלי...
אבל שמשון גם מדהים😉
מרתק לקרוא אותו...
בקיצור שמחה שהקפצת את האשכול שוב
קראתי את כל הפרקים הישנים מחדש
נהנתי עד הגג
תודה!
(הכתיבה שלך גורמת לי להשראה ולרצון עז לכתוב דברים מצחיקים קצת....)

לוטם

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
תגידו, אתם מכירים את האנשים האלה, שיכולים ומסוגלים לשמוע את אותו שיר במשך שעתיים רצופות?!

המעצבנים האלו שמפעילים את השיר במצב של השמעה חוזרת - וזהו. כאן זה מתחיל ונגמר.
הם פשוט יושבים ושומעים את אותו השיר מאתיים פעם, ואולי יותר. מעצבן, אה?!

אם אתם חושבים שזה לא-כל-כך-נורא, תרשו לי לשער שאף פעם לא חוויתם את החוויה המדהימה הזו, ואולי יותר גרוע מכך - אתם חלק מהאנשים ההזויים שמחזיקים באותו מנהג מגונה.

בתקווה (רק בשביל סביבתכם) שאתם מהסוג הראשון - תרשו לי לאחל לכם שלא יצא לכם לעולם לשמוע בעל-כורחכם את אותו שיר מאתיים פעם, כי זה, מניסיון מר, אחד הדברים הנוראיים שיש בעולם.

נכון שיש עוד כמה דברים נוראיים,
כמו למשל להתחיל שיעור ג' של ישיבה גדולה, בישיבה חדשה.

ואם העובדה הזו לא זוועתית מספיק, הייתי צריך גם לשכוח טופס רופא, ואז לקלוט שמזכיר הישיבה הנחמד, הצדיק, המקסים והמדהים! לא מסכים לך להיכנס לשטח הישיבה, ולכן אתה צריך להישאר בחוץ, בשמש הקופחת, עד שההורים שלך יעיפו מבט אל הנייד שלהם, יחזרו לאינספור השיחות-שלא-נענו, יקבעו תור לרופא, ישיגו את הטופס החסר וישגרו אותו לישיבה.

עושה חשק ללכת לישיבה הזו, נכון?!

זהו, אז זה בדיוק מה שעשיתי. חזרתי הביתה, לא אוהב כזו התנהגות.
עכשיו אני צריך לחפש ישיבה חדשה, גם זה מעצבן. אם תחשבו על זה לעומק. הרי מי מחפש ישיבה חדשה יום אחרי תחילת הזמן?!

ידעתי. אתם מגלגלים עיניים בהסכמה.
אף אחד שפוי לא ישמח לעשות זאת.

אפרופו עיניים ודברים מעצבנים, מכירים את החברים האלו שיודעים להפוך את העפעף בצורה שרואים להם את הבשר של העפעף, מהחלק הפנימי?!
ברררר.
ואז הם גם באים לדבר איתך ככה, בעפעף הפוך, ולא נותר לך אלא לצרוח להם בפרצוף. קרה לי. מעניין אם גם לכם.

אם לא, כנ"ל, לא מאחל כזה דבר. אולי לשונאי ישראל. בעצם לא אולי. בטוח. ואפילו דברים יותר גרועים, כמובן. מישהו חשב אחרת?

בכל אופן, אם נחזור לעניין לשמו התכנסנו וזלגנו מעט לצדדים,
אמרנו כבר שקשה לשמוע את אותו שיר מאתיים פעמים, נכון?! אז יש מישהי כזו לידי. היא נהנית, אני לא.
היא עדיין שומעת את אותו שיר. לא רוצה להחליף. מה עושים בכזה מצב?

תגידו לי לעבור מקום, נכון?!
לא יכול ולא רוצה. זו אחותי. היא בסלון. אני לא מעוניין לקום מהספה, השולחן, או הרצפה. שהיא תזוז. למה אני?! לבקש ממה שתחליף שיר סוף סוף, תנמיך אולי, תכבה - אם נלך רחוק?!
הצחקתם אותי. לא יעבוד בחיים.

טוב. שמתי אטמי אוזניים. המשך ערב נעים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  83  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה