החלפת רקע ב-promeai, מקווה שזה עומד בכלליםמה הפשט?
מקס' אפשר לדווח ולמחוק
מה דעתך?
החלפת רקע ב-promeai, מקווה שזה עומד בכלליםמה הפשט?
לדעתי זה לגמרי עומד בכללים.החלפת רקע ב-promeai, מקווה שזה עומד בכללים
מקס' אפשר לדווח ולמחוק
מה דעתך?
ונראה שמה שכתבת כן עומד בזה...
- בהשתתפותך באתגר, הנך מאשר שהקבצים הינם יצירה בלעדית שלך, אינם מועתקים ממקורות זרים ואין בהם עבירה על זכויות יוצרים. - אין להעלות קבצים שלא אתם יצרתם בעצמכם.
- לאור שאלות משתמשים, הדגשה נוספת! אין להעלות לאתגר קבצים שהם לא יצירה בלעדית שלכם בAI.
@מנהל ai יש מצב שתוסיף את הכלל שכתבת-שימו לב 2 יצירות על כפיר ביבס הועלו משתי משתמשים שונים, באותו שניה!
טלפתיה?
?אולי צריך להוסיף לחוקת האתגרים כלל שאין להשתמש בסחיטה רגשית עם ילדי ביבס הי"ו...
באתגר השבועי אני מסופק אם זה יתאים...לדעתי זה לגמרי עומד בכללים.
לא כתוב בשום מקום בכללים לא לשלב כמה כלי AI.
מה שכן כתוב זה רק:
ונראה שמה שכתבת כן עומד בזה...
היצירה נוצרה כולה ע"י בינה מלאכותית, ללא עיבוד, הוספת טקסט, סימן מים וכדו'.
אם הבנתי נכון גם שם הכוונה היא ללא עיבוד בפוטושופ וכדו', ולא עיבוד נוסף בAI אחרבאתגר השבועי אני מסופק אם זה יתאים...
אני דיווחתי עליה...
באתגר היומי זה בחירה של המאתגר אם להגביל או לא.אם הבנתי נכון גם שם הכוונה היא ללא עיבוד בפוטושופ וכדו', ולא עיבוד נוסף בAI אחר
אני צודק, @מנהל ai ?
A birthday table with a large and lavish cake with the number 35 and a sugar and chocolate Orthodox man studying Torah in a lavish and elaborate way with a sign on the back with the inscription "Mazel Tov"
* יוצר.
זה מה שניסיתי ליצור, ולא הצלחתי וגם אין לי זמן [התשובה בחתימה ]מהמם!
יש מצב לשולחן יומולדת 32 עם עוגת לב ומספר 32 על העוגה ומלא לבבות אדומים?
תודה!
וברמז אגלה, שממש התחברתי ליצירה שלייום הולדת 32 בסימן ל"ב
אני תוהה למה?@מנהל ai יש מצב שתוסיף את הכלל שכתבת-
כן אבל זה תחרות יצירות, ויש חשש לשימוש לא הוגן ברגש שתמונות כאלה יצרות, (אגב גם תמונות של ניובורן מותקות לדעתי יוצר אצל הנשים סוג אחר של סחיטה רגשית......... והן כבר פחות מסתכלות על איכות היצירה)אני תוהה למה?
זאת הדרך שלנו האומנים, לזכור אותם,
בכל תקופה בהיסטוריה ראינו את השפעות התקופה ביצירות האומנות.
ואם ביבס, אולי נגביל לכל נושא החטופים והלחימה?
תכלס מה שמפריע לי זה ההרגשה כשאני פותח אתגר ומקבל תמונה שמעוררת רגשות לא נעימים.אני תוהה למה?
זאת הדרך שלנו האומנים, לזכור אותם,
בכל תקופה בהיסטוריה ראינו את השפעות התקופה ביצירות האומנות.
ואם ביבס, אולי נגביל לכל נושא החטופים והלחימה?
איזו עבודה עשית.......תכלס מה שמפריע לי זה ההרגשה כשאני פותח אתגר ומקבל תמונה שמעוררת רגשות לא נעימים.
לא פעם אחת, אלא 9 פעמים. זה מה שמצאתי עכשיו.
אני חושב שהיו עוד
וגם זה מרגיש כאילו מישהו שם לעצמו למטרה להעלות תמונה כזאת בכל אתגר שאולי איכשהו קשור.
תקלטו שזה כבר מוגזם.
אתגר יומי - התחלה • אתגר 1
בהתרגשות מרובה, אני שמח לפתוח את הפורום עם האתגר היומי הראשון שלנו! כמה מילים כהקדמה, האתגר עולה כעת בהרצה, דברים עוד ישתנו במהלך הזמן לפי הצורך. האתגר היומי, כשמו כן הוא, אתגר מהיר, כל יום אתגר חדש עולה לאוויר, וככל וההשתתפות תהיה מרובה, והצופים ידרגו את היצירות, כך נוכל להשקיע ולפתח את מוסד...www.prog.co.ilאתגר יומי - ביטוי יהודי/תורני/תלמודי • אתגר 9
ושוב אני כאן..... ראשית לכל אודה לכולם על ההצבעות והפירגון. האתגר התשיעי יתמקד בהמחשה חיה וברורה של ביטוי/מושג/מטבע לשון ובלבד שמקורו רק מהיהדות, ולא סתם ביטויים שגורים. רצוי ומתבקש שהמושג יהיה מטבע לשון קצר ולא באורך של שתי שורות.... תיאור האתגר: צרו תמונה שמתארת בכל דרך שתבחרו מושג לבחירתכם...www.prog.co.ilאתגר יומי - תקווה לעתיד טוב יותר • אתגר 17
תודה לכולם על האצבעות והלייקים:) האתגר היומי- 17 במספר ידרוש ממכם חשיבה יצירתית ומפתיעה. בתקופה מתוחה זו פועמת בכל אחד מאיתנו התקווה לעתיד טוב יותר, רגוע ומלא בטוב ובאור. חישבו על רעיונות יצירתיים ומגוונים ביותר שיבטאו בעיצוב אומנותי יצרתי את המונח 'תקווה', אפשר על המלחמה אבל לא דווקא. תיאור...www.prog.co.ilאתגר יומי - תקווה לעתיד טוב יותר • אתגר 17
תודה לכולם על האצבעות והלייקים:) האתגר היומי- 17 במספר ידרוש ממכם חשיבה יצירתית ומפתיעה. בתקופה מתוחה זו פועמת בכל אחד מאיתנו התקווה לעתיד טוב יותר, רגוע ומלא בטוב ובאור. חישבו על רעיונות יצירתיים ומגוונים ביותר שיבטאו בעיצוב אומנותי יצרתי את המונח 'תקווה', אפשר על המלחמה אבל לא דווקא. תיאור...www.prog.co.ilאתגר יומי - השירים שאהבנו • אתגר 20
ושוב תודה מקרב לב על כל ההצבעות (והחיוכים). האמת שלא חשבתי שאזכה... מול היצירות הצבעוניות והאומנותיות של המוכשרים דכאן. אבל דגדג לי באצבעות לבצע את הרעיון "רק בשביל הקטע"...שמחה שאהבתם! בתקווה שנזכה כולנו לעתיד טוב יותר ולאתגר מספר 20 – "השירים שאהבנו" לרגל ספירת העומר והפרידה הזמנית...www.prog.co.ilאתגר יומי - השירים שאהבנו • אתגר 20
ושוב תודה מקרב לב על כל ההצבעות (והחיוכים). האמת שלא חשבתי שאזכה... מול היצירות הצבעוניות והאומנותיות של המוכשרים דכאן. אבל דגדג לי באצבעות לבצע את הרעיון "רק בשביל הקטע"...שמחה שאהבתם! בתקווה שנזכה כולנו לעתיד טוב יותר ולאתגר מספר 20 – "השירים שאהבנו" לרגל ספירת העומר והפרידה הזמנית...www.prog.co.ilאתגר יומי - יום העצמאות-מינימליזם • אתגר 23
דבר ראשון תודה רבה לכולם על כל הלייקים וההצבעות.... האתגר ה23 בנושא יום העצמאות. לפני ההשתתפות באתגר, חובה לקרוא בעיון את חוקת האתגרים. תיאור האתגר: צרו תמונה שמבטאת את יום העצמאות, אבל סגנון התמונה חייב להיות מינימליזם. תנסו להיכנס לנושא מכל הזוויות האפשריות. שימו לב העיקר זה האומנות ולא...www.prog.co.ilאתגר יומי - יום העצמאות-מינימליזם • אתגר 23
דבר ראשון תודה רבה לכולם על כל הלייקים וההצבעות.... האתגר ה23 בנושא יום העצמאות. לפני ההשתתפות באתגר, חובה לקרוא בעיון את חוקת האתגרים. תיאור האתגר: צרו תמונה שמבטאת את יום העצמאות, אבל סגנון התמונה חייב להיות מינימליזם. תנסו להיכנס לנושא מכל הזוויות האפשריות. שימו לב העיקר זה האומנות ולא...www.prog.co.il
מה היה שםחסום
מה לעשות, מלחמה היא לא נעימה וזאת המציאות שלנו עכשיו.תכלס מה שמפריע לי זה ההרגשה כשאני פותח אתגר ומקבל תמונה שמעוררת רגשות לא נעימים.
אני יודע איך נשמע מה שכתבתי.מה לעשות, מלחמה היא לא נעימה וזאת המציאות שלנו עכשיו.
יש אנשים שנמצאים יום יום במציאות ה'לא נעימה' הזו.
תארו לכם שמישהו מהמשפחה של אחד החטופים או הנופלים קורא את המשפט הזה... זה ניתוק חמור מהמציאות הקשה של אחינו בארץ.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: