עזרה שוכר צעיר שעזב בלי לשלם והשאיר נזקים וחובות על הבית

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
ממש לא!
לא כתוב בשום מקום שאסור לך להחליף מנעול!!!
וגם כל הבעיה להוציא אותו אבל אם אתה שם כשהוא בחוץ, החוק לא לצידו...

עשיית דין עצמי לצורך פינוי שוכר מדירה – חוזי שכירות רבים כוללים סעיף לפיו לשם פינוי שוכר מדירה, רשאי המשכיר לפעול, תוך עשיית דין עצמי לפינויו. עם זאת, יש לדעת, כי לסעיף זה אין שיניים, ולא ניתן לאוכפו, משום שהינו בלתי חוקי בעליל. ויודגש כי עשיית דין עצמי כוללת ניתוק מים, חשמל וגז בדירה, וכן החלפת מנעול בדלת הדירה, הוצאת חפצים של השוכר, ותפיסת חזקה על הדירה.

בית המשפט דן, לא אחת, בשאלה האם רשאי בעל נכס לנתק את זרם החשמל בדירה מושכרת, בעקבות הפרת הסכם שכירות מצד השוכר, ובמטרה לפנותו? בית המשפט קבע בעניין, כי לבעל הנכס אין זכות ורשות מכוח החוק ו/או ההסכם, לנהוג בעשיית דין עצמי בניתוק החשמל למושכר כדי להביא ל פינוי שוכר מדירה, זאת בין אם היו לשוכר חובות למשכיר ובין אם לא.

בית המשפט הוסיף וציין, כי במעשיו הכוחניים, של המשכיר, הייתה משום פגיעה בזכויות השוכר והתנהגות שלא בדרך מקובלת ובתום לב. ומשכך, מצא לנכון בית המשפט לחייב המשכיר בתשלום פיצויים לשוכר בגין האופן "הכוחני" בו נהג תוך עשיית דין עצמי ללא כל זכות (ת"א (ירושלים) 12058/07 גודניאן נ ג ד דדוש (פורסם בנבו. ניתן ביום 07.08.08
ויודגש, פסק הדין עסק בניתוק זרם החשמל, אולם, קביעתו נכונה ותקפה לכל פעולה הנובעת מעשיית דין עצמי.

http://www.law4youth.com/

שיילה

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
הצ'קים חוזרים מוגבל או אכ"מ?

CONNECTIONS

עסק חכם ואוטומטי מרוויח יותר ועובד פחות!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
צריך להשלים עם זה, זה המחיר של החלום של דירה להשקעה שאותו חולמים המוני אנשים בעיקר מהמגזר שלנו וזה עוד מחיר זול!

לגופו של עניין צריך לסמוך על מתווך שלא שווה לו לטעות שזה אומר אדם שמנהל עשרות נכסים לא כמה בודדים ושידוע לו שהאנשים מכירים האחד את השני כך כשיש פשלה אצל אחד השאר גם יודעים מזה וממילא הוא מאבד את פרנסתו כמאמר הכתוב לגנוב את כולם כל הזמן זה בלתי אפשרי.

אם הדירה באיזור הצפון ואתם מעוניינים שדברים כגון אלו לא ישנו פנו באישי ואפנה אתכם.

אחתום בברכת חלומות פז!!

מהודר!

סופר מקצוען באינדיזיין!!!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
להבדיל אלף אלפי הבדלות!!!

מהודר!

מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית

ישראל123

משתמש פעיל
ברור, להעיף את כל החפצים. אבל לא החוצה. אלא להעלים אותם. אחר כך תטען שהגעת לדירה והיא הייתה מפונה ולא אתה פינית.
להחליף מנעול ולמכור את השיקים לחברות גבייה.
לא מבין מה הצד לעשות אחרת.

מהודר!

מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
ברור, להעיף את כל החפצים. אבל לא החוצה. אלא להעלים אותם. אחר כך תטען שהגעת לדירה והיא הייתה מפונה ולא אתה פינית.
להחליף מנעול ולמכור את השיקים לחברות גבייה.
לא מבין מה הצד לעשות אחרת.
ואם החשבונות לא רשומים על שמו, אולי אפשר לטעון שאתה לא השכרת לו את הדירה! והוא סתם פולש זר...!!!

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
זה באמת פיתרון אמיתי לחכות לזמן שהוא לא בדירה ואז לשים את החפצים בחוץ ולהחליף מנעול, אף אחד לא יכול לעשות לך כלום אם החלפת מנעול....

אני מכירה מישהו שעשה את זה בעזרת שוטרים, כנראה שזה בסדר מבחינה חוקית,
אבל כדאי לברר.

א.ר.

משתמש פעיל
גיסי ישב במעצר.. על שהעיז לנתק חשמל לשוכר שלא שילם שכירות קרוב לשנה ולא הסכים לעזוב..
תודי לה' שהוא לא בשטח. עם כל השאר אין לי נסיון.
אם החוזה נגמר אפשר לנתק לו חשמל ולהחליף מנעול גם אם הוא בתוך הדירה. כך אמר לי אדון שוטר כשהייתי עם בעלי בתחנת משטרה לגבי כזה סיפור

שמיר

משתמש צעיר
חוץ מזה המשטרה לא מתעסקת עם "מאפייות" כדאי לשכור את שירותיהם.
זהו שאני מחפש מישהו כזה!
וזה בדיוק מה שהתכוונתי בפתח האשכול.
יש פה מימד נוסף שלהערכתי הסיכויים שהברנש יפנה למשטרה, שואפים לאפס מכיוון שבלאו הכי יש לו כבר עבר של הוצאות לפועל..(כך עולה מחיטוט במסמכיו..) והוא כנראה פוחד מהחוק יותר ממני..
לדעתי הכיוון של תביעה, בית משפט, והוצאה לפועל, חסר טעם מהסיבה שלעיל..
מה שאני זה צריך מישהו שרוצה לקחת 50 60 אחוז ולשלם את החצי הנותר ומבחינתי שיקח ממנו 400 אחוז, וגם שיוריד לו אצבע על הדרך...

מהודר!

מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
זהו שאני מחפש מישהו כזה!
וזה בדיוק מה שהתכוונתי בפתח האשכול.
יש פה מימד נוסף שלהערכתי הסיכויים שהברנש יפנה למשטרה, שואפים לאפס מכיוון שבלאו הכי יש לו כבר עבר של הוצאות לפועל..(כך עולה מחיטוט במסמכיו..) והוא כנראה פוחד מהחוק יותר ממני..
לדעתי הכיוון של תביעה, בית משפט, והוצאה לפועל, חסר טעם מהסיבה שלעיל..
מה שאני זה צריך מישהו שרוצה לקחת 50 60 אחוז ולשלם את החצי הנותר ומבחינתי שיקח ממנו 400 אחוז, וגם שיוריד לו אצבע על הדרך...
אולי אבוטבול?

שריתיש

משתמש סופר מקצוען
מכירה כאלו סיפורים ולא רק בפריפריה
אלא בדירה בירושלים...

המלצה שלי למשכרי הדירות:
וודאו מידי פעם שהתשלומים מבוצעים ולא נצברים חובות
פניה טלפונית לחברות השונות (גז/ מים/ חשמל/ עיריה)

שרה100

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
יש לי חברה שהשוכרים לא משלמים להם שכירות כברכמה חודשים טובים,
משפחה בעיתית אבל הסכום שהצטבר כבר 15 אלף ש"ח.
ובטח שהם עשו חוזה נורמלי- אבל יש מצבים שאין מה לעשות כל כך...

ויש לי משהו שאני מכירה להלך לעזור להוציא דייר שלא היה משלם והדייר דקר אותו בבטן...
בנס ניצל.

מהודר!

מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
יש לי חברה שהשוכרים לא משלמים להם שכירות כברכמה חודשים טובים,
משפחה בעיתית אבל הסכום שהצטבר כבר 15 אלף ש"ח.
ובטח שהם עשו חוזה נורמלי- אבל יש מצבים שאין מה לעשות כל כך...

ויש לי משהו שאני מכירה להלך לעזור להוציא דייר שלא היה משלם והדייר דקר אותו בבטן...
בנס ניצל.
צריך לבוא עם נשק...

מהודר!

מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה