כל הכבודהיום האחרון תמיד היה מוקדש לניקיון יסודי, זוכרת את אחיות שלי הגדולות מקרצפות את הבית, ברור ששטפו יסודי ( שעתיים לא יכולנו להיכנס לדירה... )
זה בכלל לא היה שאלה שמחזירים מבריק
אבל קצת קשה לצפות את זה מכל אחד
כל הכבודהיום האחרון תמיד היה מוקדש לניקיון יסודי, זוכרת את אחיות שלי הגדולות מקרצפות את הבית, ברור ששטפו יסודי ( שעתיים לא יכולנו להיכנס לדירה... )
זה בכלל לא היה שאלה שמחזירים מבריק
ברורכל הכבוד
אבל קצת קשה לצפות את זה מכל אחד
כנ"ל גיסתיברור
אבל משום מה למשפחה שלי זה היה הרגשה שזה מאסט לא איזה בונוס נחמד
(אולי בגלל שאמא שלי אירופאית...)
אשמח שתבא אצלי גם...כנ"ל גיסתי
מנקה אפילו חלונות עם ספריי חלונות ורהיטים וגז ואקונומיקה וכו' לדעתי לא חייב.
לטאטא את הבית ולהשאיר נעים בהחלט כן כל השאר...
לצערי חיצוניות לא מראה כלום על יראת שמים ובנ"א לחבירווכן יש קשר הדוק בין השוכרים ומידת יראת השמיים שלהם (בעגה שלנו ה"דוסיות")
ולכן זה לא עוזרנסו לברר בשיחת הטלפון באיזה סגנון מדובר. יקל עליכם מאוד!
לקחתי מספר...מנקה אפילו חלונות עם ספריי חלונות ורהיטים וגז ואקונומיקה וכו' לדעתי לא חייב.
נכון. לא תמידלצערי חיצוניות לא מראה כלום על יראת שמים ובנ"א לחבירו
ולכן זה לא עוזר
מזעזע, אבל לא בהכרח מעיד.מסכימה לגמרי
יש הבדל בין להשאיר נורמלי שזה כולל- לא אוכל במקרר! בלי חפצים אישיים- גם בשבילכם תעשו בדיקה שלא שכחתם משהו אישי.. ודי למביןןןן שזה כן, גם בצימרים מתבקש תורידו את הזבל שלכם במיוחד שלא תמיד בעלי הבית חוזרים ברגע שעזבתם- והסירחון עולה לשמיים, בלי ברזים פתוחים סתם כי החלטתם לנצללל בלי אורות ומזגנים- וכבר הייתי בצימרים שביקשו מפורשות לכבות והיה להם מאוד נעים . חייבת לציין שהייתי משכירה תקופה ארוכה את הדירה לשבתות וחוץ מפעמיים החויה שלי הייתיה חיובית לחלוטין- וכן יש קשר הדוק בין השוכרים ומידת יראת השמיים שלהם (בעגה שלנו ה"דוסיות")לבין מצב הדירה . בפעמיים שקיבלתי דירה מזעזעת התברר לי למפרע שהשוכרים לא היו חרדיים בלשון המעטה . שזה כולל פעם אחת למרות שהתנינו מפורשות בלי מגבות ובלי מצעים,ובלי מקלחת (קבלו הנחה גדולה)
כלללל המגבות בארון זכו לשימוש- בערך 30!! לא היתה לי מגבת נקיה בבית! 2 בקבוקי שמפו הסתיימו!! ויתרה כך, הם לא מצאו מצעים וכמובן לא רצו לשאול כי זה תשלום נוסף- אז 5 מפות זכו לשימוש במיטות! איכססס .. טשונט חצי אכולל במקרר. וכמובן תשלום פחות ממה שסיכמנו. עזבו את הגרביים והלבנים שדרכם גילינו איזה סגנון אנשים השתמשו בדירה שנשארו בכל מקום . הנס היה שהם שכחו מכונת גילוח ופן ולא הסכמנו להחזיר להם עד שלפחות ישלמו את הסכום שהחסירו (בלי התוספת) בפעם הנוספת נעשה שימוש בכלי המטבח- והוחבאו בתוך הארון- מלוכלכים!! -אין בעיה- שכחתם סיר כפית? תשאלו! עזבו את הנושא ההלכתי שמעורר פה בעיה נוראית של בשרי חלבי, כל האלכוהול בבית זכה לשתייה מוחלטת! בקבוקי יין יקרים וכו! באותו מקרה זה היה קבוצת במנות כך שהבנו יפה מאוד איזה סגנון בנות ..
מסקנתי: גם אם אתם לא מכירים את השוכרים, נסו לברר בשיחת הטלפון באיזה סגנון מדובר. יקל עליכם מאוד!
בסוף הכל זה חינוך מהביתמזעזע, אבל לא בהכרח מעיד.
פעם השכרנו למשפחה של בעל תפילה! בימים נוראים. הדירה הוחזרה כמו שלא הייתה אף פעם. כל הרצפה שחורה ודביקה, בקבוקי שתיה ושאריות אוכל במקרר...
יכול מאד להיות שמבחינתם ריקון המקרר וניקיון הרצפה כלול במחיר ההשכרה- כמה כסף לקחתם?, תאמתם קודם מה כלול במחיר ומה לא?פעם השכרנו למשפחה של בעל תפילה! בימים נוראים. הדירה הוחזרה כמו שלא הייתה אף פעם. כל הרצפה שחורה ודביקה, בקבוקי שתיה ושאריות אוכל במקרר...
אני בהלם!מסכימה לגמרי
יש הבדל בין להשאיר נורמלי שזה כולל- לא אוכל במקרר! בלי חפצים אישיים- גם בשבילכם תעשו בדיקה שלא שכחתם משהו אישי.. ודי למביןןןן שזה כן, גם בצימרים מתבקש תורידו את הזבל שלכם במיוחד שלא תמיד בעלי הבית חוזרים ברגע שעזבתם- והסירחון עולה לשמיים, בלי ברזים פתוחים סתם כי החלטתם לנצללל בלי אורות ומזגנים- וכבר הייתי בצימרים שביקשו מפורשות לכבות והיה להם מאוד נעים . חייבת לציין שהייתי משכירה תקופה ארוכה את הדירה לשבתות וחוץ מפעמיים החויה שלי הייתיה חיובית לחלוטין- וכן יש קשר הדוק בין השוכרים ומידת יראת השמיים שלהם (בעגה שלנו ה"דוסיות")לבין מצב הדירה . בפעמיים שקיבלתי דירה מזעזעת התברר לי למפרע שהשוכרים לא היו חרדיים בלשון המעטה . שזה כולל פעם אחת למרות שהתנינו מפורשות בלי מגבות ובלי מצעים,ובלי מקלחת (קבלו הנחה גדולה)
כלללל המגבות בארון זכו לשימוש- בערך 30!! לא היתה לי מגבת נקיה בבית! 2 בקבוקי שמפו הסתיימו!! ויתרה כך, הם לא מצאו מצעים וכמובן לא רצו לשאול כי זה תשלום נוסף- אז 5 מפות זכו לשימוש במיטות! איכססס .. טשונט חצי אכולל במקרר. וכמובן תשלום פחות ממה שסיכמנו. עזבו את הגרביים והלבנים שדרכם גילינו איזה סגנון אנשים השתמשו בדירה שנשארו בכל מקום . הנס היה שהם שכחו מכונת גילוח ופן ולא הסכמנו להחזיר להם עד שלפחות ישלמו את הסכום שהחסירו (בלי התוספת) בפעם הנוספת נעשה שימוש בכלי המטבח- והוחבאו בתוך הארון- מלוכלכים!! -אין בעיה- שכחתם סיר כפית? תשאלו! עזבו את הנושא ההלכתי שמעורר פה בעיה נוראית של בשרי חלבי, כל האלכוהול בבית זכה לשתייה מוחלטת! בקבוקי יין יקרים וכו! באותו מקרה זה היה קבוצת במנות כך שהבנו יפה מאוד איזה סגנון בנות ..
מסקנתי: גם אם אתם לא מכירים את השוכרים, נסו לברר בשיחת הטלפון באיזה סגנון מדובר. יקל עליכם מאוד!
מסכימה לגמרי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: