שווה לי לקנות?

ח.י.ג

משתמש רשום
אחיסמך עם כל הכבוד זו שכונה אמנם במרכז הארץ,אבל זה לא עיר מה שיוצר תלות בערים אחרות מש"אכ בית שמש שזה הולך ונהיה מרכז בפני עצמו.
במרחק נסיעה בין רמה ד לרמה א לאזורי מסחר
זה המרחק בין אחיסמך לב"ב
חוץ מענין מקומות העבודה
ת"א 20 דק

הפריפריאני

משתמש פעיל
במרחק נסיעה בין רמה ד לרמה א לאזורי מסחר
זה המרחק בין אחיסמך לב"ב
חוץ מענין מקומות העבודה
ת"א 20 דק
ממש לא, כנראה שאתה לא מכיר אם אתה משווה את המרחק, רק לחשוב על כביש 4 הפקוק בדרך לבני ברק כנראה שהתבלבלת בין "בני ברק" הפקוקה והצפופה, לבית שמש.

ח.י.ג

משתמש רשום
ממש לא, כנראה שאתה לא מכיר אם אתה משווה את המרחק, רק לחשוב על כביש 4 הפקוק בדרך לבני ברק כנראה שהתבלבלת בין "בני ברק" הפקוקה והצפופה, לבית שמש.
הלוואי והיה לי את האופציה לגור באחיסמך
לא רואה את בב"ש
מבחינת מיקום...
הבעיה שם שהמחיר יקר ורק יתייקר יותר
להערכתי הרבה יותר מב"ש

נעמה פר

משתמש סופר מקצוען
אחיסמך עם כל הכבוד זו שכונה אמנם במרכז הארץ,אבל זה לא עיר מה שיוצר תלות בערים אחרות מש"אכ בית שמש שזה הולך ונהיה מרכז בפני עצמו.
היום, כשקניות בסופר יכולות להתבצע בקלות אונליין - וכנ"ל קניות בגדים וכדו'.
מה שנשאר משמעותי יותר זה מקורות התעסוקה.
אחיסמך שוכנת ליד מרכזי הייטק גדולים, חברות ענק של רואי חשבון, וכל שאר העבודות (מלבד חינוך, גננות וכל המסתעף) שממורכזות בעיקר במרכז - קריית שדה התעופה בלוד, תל אביב, פתח תקווה וכו'.
וב"ש, איזה מקורות תעסוקה לכמות כזו של משפחות יש בה, מלבד אילו שמספק היישוב החרדי בעצמו - גנים, בתי ספר וחדרים?

נעמה פר

משתמש סופר מקצוען
איזה אלפי משפחות?
פרויקטים בבניה:
פסטורל באחיסמך עצמה, 'פסטורל על הנחל', הפרויקט של בעלי מאפיית הצבי, ויש עוד פרויקט גדול של פסטורל (מהצד השני של שבטי ישראל, למי שמכיר) שעומד להתחיל בניה בשבועות הקרובים...
זה מה שידוע לי.

ברכון

משתמש מקצוען
פרויקטים בבניה:
פסטורל באחיסמך עצמה, 'פסטורל על הנחל', הפרויקט של בעלי מאפיית הצבי, ויש עוד פרויקט גדול של פסטורל (מהצד השני של שבטי ישראל, למי שמכיר) שעומד להתחיל בניה בשבועות הקרובים...
זה מה שידוע לי.
בכמה דירות מדובר?

עיצוב גרפי מקצועי

משתמש מקצוען
D I G I T A L
הבעיה של אחיסמך ושל בית שמש
שהם מתקרבות למחיר הערים בני ברק וירושלים
ולמרות ששם זה דירות ישנות אנשים מעדיפים את זה

כמו הרוח

משתמש מקצוען
פרויקטים בבניה:
זה מה שידוע לי.
מכירה את הפרויקטים
עדיין לא מדובר באלפי

פיחוש

משתמש חדש
אשמח לשמוע פרטים על הפרוויקט של מאפיית הצבי וכן מספר טלפון של השיווק שם

עיצוב גרפי מקצועי

משתמש מקצוען
D I G I T A L
גם היום רק למי שאין דירה
אבל עדיין מחיר הדירה עלול לעלות ב400K עד שהיא תתחתן
אז כן עדיף לקנות וכמה שיותר מהר
הרבה נפלו עם המחיר למשתכן הזה שהם לא קנו בגללו
לא לשכוח אנחנו ערב אינפלציה
כסף ששוכב בצד עתידו להישחק

מסלול מחדש

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
כמובן שאחיסמך אינה עיר בפני עצמה
היא חלק מהעיר לוד
שהיא עיר במיקום מרכזי מאוד בארץ
עשרים דקות לראשון, עשרים דקות לרחובות,
קרובה מאוד לבני ברק, קרית ספר, תל אביב
קצת הזוי לטעון שבית שמש מרכזית יותר
בלי להוריד ממעלותיה של בית שמש

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה