שוואר!!!!!

מצב
הנושא נעול.

Elisheva

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
יש את כל המשחקים המוכרים של שבתות כלה...
אני יכולה לתת דוגמאות ממה שחברות עשו לי
-היה רביעיות בנושאי חתונה או בנושא הכלה עצמה
-היה משחק טאבו (בקצרה: על כל כרטיס רשומה מילה למשל- שם החתן,מקום הלימודים של הכלה וכו', ומתחת רשימה של מילים שאסור להשתמש בהן. בעלת הכרטיס צריך לנסות להסביר למשתתפות מהי המילה הכתובה מבלי להשתמש ברשימת המילים האסורות)
-הכינו לי שירון (הרוב מוכר.. בעיקר שירים שמבוססים על מנגינות קיימות עם שילוב של שמות החתן/כלה)
-והיו גם סתם גימיקים כמו חבקי מפיות או שלטים מצחיקים עם תמונות שלנו וכיתובים
-אספו לי המון ברכות, מחברות לעבודה/מורות/חמותי לעתיד/המדריכת כלות ועוד
והייתי צריכה לנחש ממי כל ברכה
-חוץ מזה, יש לי עוד רעיונות למשחקים שהיינו עושות לחברות השאלה אם זה הכיוון...

רחשי הלב

משתמש מקצוען
אני כותבת בכל מקום ואני משערת שכולם יודעים
אני גרה באירופה ושבת נכנסת אצלנו אחרי 9
לצטט בצורה כזו ואז לכתוב לא חושד חלילה
מרגיש לי מאד לא הוגן ולא נחמד
אני מתנצל, בכוונה לא כתבתי ??? בתור תמיהה אלא ? בתור סקרנות. לא העליתי על דעתי שמישהו יעלה על דעתו שאני מעלה על דעתי שיש כאן חלילה חילול שבת.

מריומה~

מהמשתמשים המובילים!
אני כותבת בכל מקום ואני משערת שכולם יודעים
אני גרה באירופה ושבת נכנסת אצלנו אחרי 9
לצטט בצורה כזו ואז לכתוב לא חושד חלילה
מרגיש לי מאד לא הוגן ולא נחמד
להסיר מכשול ולמען שלא שלא יהיה מראית עין לא נכונה . יתכן ומומלץ לכתוב זאת. או להימנע מלכתוב בשעות שכבר שבת במקומות אחרים.

161

משתמש צעיר
אני פעם עשיתי תוכנית מאוד מתוקה אבל צריך לזה מצב רוח טוב (זה היה חברה אחרונה שתחתנה היינו כולנו נשואות)
וכל אחת קיבלה שאלות על כל מיני מצבים שקורים אחרי הנישואים ומתח לשאלה שתי שירים מה היית עושה, הרעיון שיתחילו לשיר כולם את השיר שכל אחת עונה

לדוגמא :
• כשהאוכל מוכן בעלך יאחר והאוכל יתקרר
וכשהאוכל לא מוכן בעלך יתייצב בדיוק בזמן
מה את מגיבה באותו זמן:

* תמיד תמיד בשמחה....
* כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן...

ולסיום היה לי הקראה מאוד יפה
אם את רוצה אני ישלח לך

אם את יכולה לשלוח לי גם למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> אני אודה לך מאוד...

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה