מתאר לעצמי. לא חושד חלילה.השאלה איפה גרים.
מתאר לעצמי. לא חושד חלילה.השאלה איפה גרים.
אני כותבת בכל מקום ואני משערת שכולם יודעיםמתאר לעצמי. לא חושד חלילה.
אני מתנצל, בכוונה לא כתבתי ??? בתור תמיהה אלא ? בתור סקרנות. לא העליתי על דעתי שמישהו יעלה על דעתו שאני מעלה על דעתי שיש כאן חלילה חילול שבת.אני כותבת בכל מקום ואני משערת שכולם יודעים
אני גרה באירופה ושבת נכנסת אצלנו אחרי 9
לצטט בצורה כזו ואז לכתוב לא חושד חלילה
מרגיש לי מאד לא הוגן ולא נחמד
איך שמים לב לכאלה דברים????????
להסיר מכשול ולמען שלא שלא יהיה מראית עין לא נכונה . יתכן ומומלץ לכתוב זאת. או להימנע מלכתוב בשעות שכבר שבת במקומות אחרים.אני כותבת בכל מקום ואני משערת שכולם יודעים
אני גרה באירופה ושבת נכנסת אצלנו אחרי 9
לצטט בצורה כזו ואז לכתוב לא חושד חלילה
מרגיש לי מאד לא הוגן ולא נחמד
אני פעם עשיתי תוכנית מאוד מתוקה אבל צריך לזה מצב רוח טוב (זה היה חברה אחרונה שתחתנה היינו כולנו נשואות)
וכל אחת קיבלה שאלות על כל מיני מצבים שקורים אחרי הנישואים ומתח לשאלה שתי שירים מה היית עושה, הרעיון שיתחילו לשיר כולם את השיר שכל אחת עונה
לדוגמא :
• כשהאוכל מוכן בעלך יאחר והאוכל יתקרר
וכשהאוכל לא מוכן בעלך יתייצב בדיוק בזמן
מה את מגיבה באותו זמן:
* תמיד תמיד בשמחה....
* כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן...
ולסיום היה לי הקראה מאוד יפה
אם את רוצה אני ישלח לך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: