טיול בחו"ל שוב בודפשט...

הקוטב הצפוני

משתמש מקצוען
חשוב לדעת.. בקרון הישן שהיינו הרגשנו די בנוח.. אכלנו התאווררנו וכו' אחרי זמן מה עברנו לקרונות החדישים יותר
שם יש גם טעינה לטלפונים אבל אין לי מושג מה כתוב בכרטיס שיכוון איזה רמה של קרון אתה שייך
לדוגמא : למחרת נסענו לחתם סופר בברטיסלבה שם לא ידענו שהקרון החדיש לא מיועד עברונו.. אבל המבקר ריחם עלינו..
תכלס,
איזה קרון המשיך לקרעסטיר?
קדמי או אחורי?

ואני שוב ממליץ לאנשים לא ליסוע בהסעות יקרות אלא אם כן רוצים להיות בעוד מקומות על הדרך
אבל לברטיסלבה שזה לחתם סופר זה סיפור אחר אם מעוניינים מוכן לפרט

תצחק

משתמש רשום
כתוב בכרטיס מה המקום שלך בקרון(כמו במטוס) מזה אני יכול להסיק שאם אני יושב במקום שלי אני כנראה מגיע ליעד שהזמנתי
חשוב לציין שכנראה לא מקפידים לשבת דווקא על המקום שמצויין בכרטיס
רק בחזור קלטתי את זה שאנשים מתיישבים לפי המספרים

מעניין..
אם מישהו נוסע לחתם סופר שידע
המחיר 21 יורו לצד לאדם!
הגישה מהרכבת באטובוס עד ממש לקבר, העיר עצמה לטעמי (חוץ מהעיר העתיקה שזה לא צמוד ממש )משעממת קניות ודאי שאין שם כך שצריך לדעת שהנסיעה היא די ממוקדת

חכמיהרזים

משתמש מקצוען
איך מומלץ להגיע משדה התעופה לבית חב"ד?
למה לבית חב"ד
כל הרובע היהודי במקום אחד
גם בית חב"ד
בכל מקרה בקו 100 שהוא יוצא ממש ביציאה מהשדה תעופה אחרי המזודות והמכס
יש יציאה לחוץ
ללכת שמאלה 20 מטר
כל כמה דק' יוצא אוטובוס
קונים כרטיס במכונות באשראי
2200 פורינט שזה 22 שקל
יש שלש תחנות
ויורדים בתחנה השלישית
זה הכי קרוב לפעמים השניה גם טובה תלוי איפה המלון או הדירה שלכם
בכללי לא צריך את חב"ד בבודפשט זה לא סרילנקה ולא קונגו ולא נפאל
יש הכל
כולל בית כנסת עם מנינים מכולת מסעדות
והרבה הרבה אנשים
שלא יודעים בכלל על חב"ד

י.י.ד.ש.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
ואני שוב ממליץ לאנשים לא ליסוע בהסעות יקרות אלא אם כן רוצים להיות בעוד מקומות על הדרך
אבל לברטיסלבה שזה לחתם סופר זה סיפור אחר אם מעוניינים מוכן לפרט
אשמח לפירוט,
וכן כמה זמן הליכה מהרכבת בקעסטירר לציון?
תודה

elmo

משתמש פעיל
שלום
יש למישהו המלצה לדירה/מלון בבודפשט?

שלום
יש למישהו המלצה לדירה/מלון בבודפשט?
מלון דירות סויטות ממש זול מול קפה תמר 5 דקות מהבית כנסת החרדי קזנצי קצת פרקטיקה של המפתחות לא מתאים לשבת אבל פיצוץ של דירה לא חלמנו רמה מעולה ניקיון מכונת כביסה סלון ענק מטבח חדר שינה מרפסת יצא לנו 4 לילות 800 שקל אם רוצים אוכל לפרט יותר

הקוטב הצפוני

משתמש מקצוען
אשמח לפירוט,
וכן כמה זמן הליכה מהרכבת בקעסטירר לציון?
תודה
עשינו את המסלול מבודפסט לקרעסטיר ביום הייארצייט והיה מיוחד!

הרכבת יוצאת מתחנת בודפשט קלטי- כמו תחנה מרכזית של הרבה רכבות, יש את הקטע הראשון של התחנה (משם יוצאת הרכבת לוינה,)
צריך להמשיך שמאלה, פנימה יותר בשביל הרכבת לקרעסטיר.
בכל שעתיים יש רכבת ישירה, 8.25 ,10.25 וכן הלאה.
בשאר השעות- 9.25... יש רכבת שמגיעה כמעט עד קרעסטיר,
צריך לקחת רכבת נוספת שנוסעת 10 דקות.

את הדרך מהרכבת לקרעסטיר עשינו ע"י שאטל אבל תמיד אפשר לעצור מונית או ללכת ברגל- 30 דקות.
דרך ממש נעימה.

הרכבת יוצאת מתחנת בודפשט קלטי- כמו תחנה מרכזית של הרבה רכבות, יש את הקטע הראשון של התחנה (משם יוצאת הרכבת לוינה,)

את הדרך מהרכבת לקרעסטיר עשינו ע"י שאטל אבל תמיד אפשר לעצור מונית או ללכת ברגל- 30 דקות.
דרך ממש נעימה.
מוניות ביום יום ממש אין בקרסטיר

י.י.ד.ש.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית

דרך ממש נעימה.
תודה,
התכונתי לפירוט מבודפשט לברטיסלבה

תודה,
התכונתי לפירוט מבודפשט לברטיסלבה
יצאנו ברכבת(תחנת נוגטי) של 7:30 בבוקר! עלה 21 יורו לבן אדם לצד! (לא זול אולי עדיף לקחת נהג תלוי במספר הנוסעים לנו הציעו בזמנו הלו"ש לקרסטיר ל 9 מקומות עם המתנה 250 דולר אז אולי אם אתם כמה אנשים שווה לקחת רכבב אבל הנסיעה ברכבתת מאוד מהנה נופים וכפרים) קניית הכרטיסים במשרד בצבע כחול (התחנה בשם נוגטי המשרד מצד שמאל לוקחים ימינה בהמשך ורואים כמו מכולות כאלו בצבע כחול) כנראה בגלל שזה נסיעה מחוץ להונגריה אז אי אפשר במכונה
הגענו ב 10 + משם הלכנו ברגל לאטובוס כ 10 דקות ואז האוטובוס הביא אותנו לפתח הקבר מש, ליד הקבר ממש יש הכנסת אורחים קפה עוגה וכו' ושם בטח אפשר להיעזר יותר
הבנתי שיש שם מסעדה של כדתיא חלבית
אם יש עוד שאלות מה שיש בידי אשמח לענות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה