מאיזו בחינה שווה?לא נפתח לי :
זה נראה נסיעה די קצרה.
יש לך מושג לגבי ההכשרים? אני מנסה להבין איזה רמת כשרות כל המסעדות שם, הבתי קפה וגם הבשרי, ולא כל כך רואה מידע
לאיזה הכשרים זה חופף בארץ?
מאיזו בחינה שווה?לא נפתח לי :
פה כתוב הכליש לך מושג לגבי ההכשרים? אני מנסה להבין איזה רמת כשרות כל המסעדות שם, הבתי קפה וגם הבשרי, ולא כל כך רואה מידע
לאיזה הכשרים זה חופף בארץ?
תודהפה כתוב הכל
בגדול רק מסעדת חנה זה בהכשר ברמה די גבוהה
כהיום מצוין שם יש שם שומר 24 שעות ללא כל עלות [ויש לו גם מפתח של ביה"ח החדש],אני רוצה לדעת אם היום צריך לקרוא לגוי בשביל להיכנס לביה"ח בקאליב והאםיש שם קוד
והאם אפשר להגיע בלילה?
תודה רבה
ההכנסת אורחים החדש כן נמצא בדיוק מולההכנסת אורחים לא נמצא בדיוק ממול, אבל קרוב מאוד. בבנין שבו היה ביהמ"ד של ה'חקל תפוחין'.
סיפרו שבגלל שהבטיחו לגוי שהוא יהיה האחראי על ההכנסת אורחים הוא שינה את התנהגותו לטובה עם באי בית החיים.
כל זה היה בתקופה האחרונה ממש ולא הספקתי להתעדכן איך זה בפועל.
טוב. כנראה השתנו דברים מאז שהייתי שם בפעם האחרונה בקיץ הקודם.ההכנסת אורחים החדש כן נמצא בדיוק מול
סגור, אין שם כלום. [רק שלט מבחוץ-הכנסת אורחים קאלוב]טוב. כנראה השתנו דברים מאז שהייתי שם בפעם האחרונה בקיץ הקודם.
ומה עשו עם ההכנסת אורחים שהקימו בביהמ"ד הישן?
לא זוכר.........איך קוראים לנהג?
אני נוסעת השבוע לבודפסט ומעונינת לברר עם המגלשת הרים בברך הדנובה שווה את הנסיעה לשם?
אין משהו??אנחנו נוסעות 2 חברות לבודפשט,
רוצות לארגן טיול לברך הדנובה בתאריך 21.06 עם נהג פרטי (7 מקומות)
אם מישהי מעוניינת אפשר לשלוח לי מייל ואתן פרטים ms746746
תודה
מה שמו?והיינו במלון דירות מעולה ממש באיזור היהודי 5 דק' הליכה מקוז'ניצי עלה לנו 800 בערך ל3 לילות
התחבצ נוחה גם עם ילדים? או שעמוסה..העדפה שלכם
אבל התחבורה הציבורית מאוד נח
מצד שני המוניות לא כ"כ זול
ולמצוא חניה בחלק מהמקומות קצת קשה
על כל מקרה תהינו !
איזה מלון?800 לזוג זה היה בנובמבר דרך האתר של המלון אני מאמין שהמחיר יקר הרבה יותר לקיץ
2 מקומות שונים, מרוחקים כמה שעות אחד מהשני.אם הכוונה זה למגלשת הרים שנמצא בעיירה איהל
יש את המסלול הארוך-אין דברים כאלה!
הנהג הזול ביותר שמצאנו בהמלצה מפה..אני מבין שכבר דשו בנושא הזה אבל אם אפשר עוד פעם
בבקשה למי יש מספר של נהג זול בהונגריה !
לרוב המסעדות יש אתר עם תפריט, אפשר להסתכל..לנסיעה ליומיים - כמה כסף כדאי לפרוט מראש בלי להתקע אחר כך עם פורינט?
ומה המחיר במסעדות בבודפשט?
אשראי?לנסיעה ליומיים - כמה כסף כדאי לפרוט מראש בלי להתקע אחר כך עם פורינט?
ומה המחיר במסעדות בבודפשט?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: