בH14 לא פתוח מ2 הכיוונים?ההבדלים בקצרה בין ה12-14.
בH14 לא פתוח מ2 הכיוונים?ההבדלים בקצרה בין ה12-14.
פתוחבH14 לא פתוח מ2 הכיוונים?
קודם כל, כשיש לך את המכשיר אתה אוטומטי עובר איתו כל סוף יום 2 דק' במטבח סלון!! כך שלא מצטבר לך בסוף שבוע ערימות של לכלוך.יש לי שאלה לאוהדי הדרימי \ טינקו \ קרשר וכו'\ - בלי להשוות למכשירים אחרים (לרובם אין ניסיון עם הרבה מכשירים)
כולם ממליצים על המכשיר שהוא שוטף טוב. הנקודה היא שרוב העולם צריך את המכשיר לא בשביל לנקות כל יום שיהיה נוצץ אלא בשביל לחסוך את הספונג'ה השבועית.
השאלה מופנית לכל מי שיש לו בית עם ילדים או סתם בית פעיל שמתלכלך.
האם השואב שוטף שלכם מצליח לעמוד בלכלוך של כזה בית אחרי שבוע? האם הוא מוריד את הלכלוכים? והאם הוא יכול להיות תחליף לספונג'ה?
מי שיכול לפרט מידע נראה לי יעזור להמון אנשים פה שאין להם מושג האם זה פיתרון קסם או בסה"כ עזר לניקיון יסודי.
תודה
תודהדבר שני, הוא בהחלט מאוד חזק ועוצמתי, והוא מוריד לכלוכים חזקים. במקרים מיוחדים אפשר ורצוי לשפוף מים (או מים חמים) על הרצפה וזה נותן עבודה יותר אפקטיבית.
אני מרוקנת לאסלהב"ה בזכות המלצותיכן קנינו את הדרימי H14
תודה !
רציתי לשאול - לאיפה מרוקנים את המיכל של המים המלוכלכים ?
לאסלה ? עם כל הלכלוכים ?
דרימי דגם 12 או 14תודה
מישהו יכול להגיד מניסיון על אחד המכשירים שהוא משתמש בו כתחליף לספונג'ה?
מצטרפת לשאלה, מישהו יכול להסביר מה ההבדל בין ה13 ל14?מה הרווח של דרימי 13 לעומת מה שמוכרים בארץ
האם רק המחיר ?
כי אן אחריות
יש לי בית עם ילדים שמלכלכים כל יום, ויש לי דרימי h14 כמעט חודשיש לי שאלה לאוהדי הדרימי \ טינקו \ קרשר וכו'\ - בלי להשוות למכשירים אחרים (לרובם אין ניסיון עם הרבה מכשירים)
כולם ממליצים על המכשיר שהוא שוטף טוב. הנקודה היא שרוב העולם צריך את המכשיר לא בשביל לנקות כל יום שיהיה נוצץ אלא בשביל לחסוך את הספונג'ה השבועית.
השאלה מופנית לכל מי שיש לו בית עם ילדים או סתם בית פעיל שמתלכלך.
האם השואב שוטף שלכם מצליח לעמוד בלכלוך של כזה בית אחרי שבוע? האם הוא מוריד את הלכלוכים? והאם הוא יכול להיות תחליף לספונג'ה?
מי שיכול לפרט מידע נראה לי יעזור להמון אנשים פה שאין להם מושג האם זה פיתרון קסם או בסה"כ עזר לניקיון יסודי.
תודה
14 יותר חזק בוואטמצטרפת לשאלה, מישהו יכול להסביר מה ההבדל בין ה13 ל14?
אני מרוקנת לאסלה אבל שמה את המסננת מתחת למים כדי לסנן את הלכלוכים.ב"ה בזכות המלצותיכן קנינו את הדרימי H14
תודה !
רציתי לשאול - לאיפה מרוקנים את המיכל של המים המלוכלכים ?
לאסלה ? עם כל הלכלוכים ?
תראו מה כתבתי למעלה.תודה
מישהו יכול להגיד מניסיון על אחד המכשירים שהוא משתמש בו כתחליף לספונג'ה?
איך הוא בהגעה לפינות?תקשיבו,
אם מדברים על שואב שוטף,
זה רובוט מטורףףףףףףףףףףףףףףףףףף
שהוא מנקה את עצמו ומנקה לפי הלכלוך שעל הרצפה,
אחלה של רובוט וקוראים לו:
UWANT U300
אחלה של רובוט קצת יקר אבל שווה כל שקל....
הקישור לצפייה בסרטון איך הרובוט עובד:
וכבר יש אותו בארץ יש לנו אותו בבית....שואב רובוטי שוטף UWANT U300! יש בו הכל?!
לרכישה ופרטים נוספים: https://salamtak.deals/archives/44674השואב הרובוטי שעדיין לא הושק, כאן בערוץ בסקירה עולמית ראשונה! נקודה שחשוב לי להדגיש :קיבלתי את המ...youtu.be
אחלה של רובוט!!!!!!!!!
לאו דווקא.האם למישהו יש ניסיון עם כל השואבים שוטפים למיניהם על ריצוף מבריק.
זה לא הורס את הברק?
אנחנו עם ריצוף מבריק ולא משתמשים בכלל בחומר רצפה כדי לא להרוס את הברק,
השאלה עם הניקוי במכשיר הוא על בסיס חומר
יש לך שואב שוטף? באיזה חומר את משתמשת?האם למישהו יש ניסיון עם כל השואבים שוטפים למיניהם על ריצוף מבריק.
זה לא הורס את הברק?
אנחנו עם ריצוף מבריק ולא משתמשים בכלל בחומר רצפה כדי לא להרוס את הברק,
השאלה עם הניקוי במכשיר הוא על בסיס חומר
והאם החומר הזה שונה?
אשמח לשמוע מניסיונכם
איפה קניתם?ב"ה בזכות המלצותיכן קנינו את הדרימי H14
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: