תלוי איזה דגם...כמה זה עלה שם אם מותר לשאול?
ואני חושבת שכבר אין את מחיר המבצע עכשיו
תלוי איזה דגם...כמה זה עלה שם אם מותר לשאול?
אני לךא חושב שחייבים לשים חומר במכשיר, בעיקרון מגיע איתו חומר כל שהוא שסמים ממנו ממש קצת, אבל תכלס' אני לא חושב שחייבים אותו, אני שם ממנו פחות ממה שכתוב ומשלים במרכך כביסה עם ריח שאני אוהבאני רוצה לקנות דרימי H14 הריצוף שלי מבריק, זה מוריד מהברק? כי בגדול אני שוטפת רק עם מים בלי חומר....
וזה לא משאיר סימנים?אני לךא חושב שחייבים לשים חומר במכשיר, בעיקרון מגיע איתו חומר כל שהוא שסמים ממנו ממש קצת, אבל תכלס' אני לא חושב שחייבים אותו, אני שם ממנו פחות ממה שכתוב ומשלים במרכך כביסה עם ריח שאני אוהב
לגבי המברשת אני לא חושב שזה אמור להזיק, היא כמו מטלית של שערות עבות שמסתובבת מהר
לא שמתי לב למשהו חריגוזה לא משאיר סימנים?
איך ידעת מה מברשת מתאימה?לי השאיר הרבה מים.
הבעיה היתה במברשות שסופקו עם המכשיר.
קניתי חדשות באלי אקספרס והעניין נפתר.
יכול גם להיות שיש איזה משהו שנכנס בצינור השאיבה וצריך לנקות שם.
יכול לבדוק בליאוראשמח אם מישהו מכיר מקום שיש דרימי H14 במלאי
הכיוון הוא כנראה כל מיני חנויות קטנות ופשוטות של מוכרים קטנים, כי ברשתות הגדולות אין, ואין תקווה שיגיע.
לוינגר בני ברק אין, הוא מסכים למכור רק בתשלום מראש [רגע אחרי שהוא הרביץ בי דעת שאסור לי לשלם מראש לחנות אחרת כי בסוף אני לא אקבל את המוצר...]
בכל בו חשמל בירושלים יגיע "שבוע הבא", אבל לא ברור באיזה שבוע הבא, כי הוא אומר את זה כבר חצי שנה.
בקיצור, מישהו שיש לו את זה פיזית, טכנית, במלאי, עכשיו, בחנות, לבוא לשלם ולקחת.
שבעתי הבטחות והזמנות מראש.
אני מעוניין בשלוש או ארבע יחידות.
תודה רבה!
יש כמה דגמים בH12. אמרו פה שההוא בדיוטי פרי לא ככ מומלץ אאלטבדיוטי פרי עולה דרימי h12 רק 200 דולר
זה שווה את זה?? או שקמצן משלם פעמיים.. ועדיף להשקיע ולקנות h14 ?
חסכן משלם פעמיים.....בדיוטי פרי עולה דרימי h12 רק 200 דולר
זה שווה את זה?? או שקמצן משלם פעמיים.. ועדיף להשקיע ולקנות h14 ?
שאלה לגבי דרימי H14
האם אפשר לשטוף תחת זרם מים את החלק שנקרא (מנוע ההפרדה)?
הוא מתחת המסנן ומצטבר שם לכלוך רק אני פוחדת לשטוף אותו
וגם את המסנן עצמו האם אפשר לשטוף עם אקנומיקה לניקוי יסודי יותר?
משהו יודע איפה אפשר לקנות את החומר לדרימי בבית שמש?מחפשת בבית שמש
יש?
יש בביג פארם ברמה ד' (של סנונית).משהו יודע איפה אפשר לקנות את החומר לדרימי בבית שמש?
כי אם אני קונה מגונסון או סנונית זה עם עלות משלוח...
מעניין אותי, אני חושבת לקנות, אולי את משתמשת עם חומר רצפה או מרכך וכדו'?רציתי לשאול יש לנו רצפה מבריקה והדרימי H14 משאיר לנו סימנים, מישהו נתקל בדבר כזה?
אצלי הרצפה נשארת רטובה ממשרציתי לשאול יש לנו רצפה מבריקה והדרימי H14 משאיר לנו סימנים, מישהו נתקל בדבר כזה?
זה תלוי אם הולכים קדימה או אחורה, כי המגב נמצא בחלק האחורי, (אי אפשר לשים גם מקדימה כי אז הוא לא יצליח לשאוב) ולכן עדיף לשטוף בהליכה קדימה או לחכות כמה שניות שיתייבש (מדובר בשניות ממש)אצלי הרצפה נשארת רטובה ממש
זה תקין?
או שאני לא יודעת איך משתמשים
כי נשאר רטוב ואז אני דורכת ונשאר פסיעות
כשעשיתי בטינקו (של השכנה) זה היה נשאר יבש לגמרי
הייתי מתלבטת אם זה עשה משהו בכלל כי לא ראו שום סימן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: