האם מותר לשטוף את המסנן? (נראה כמו פורס ביצים)
מותר, אבל לייבש לחלוטין לפני שמחזירים אותו. (בינתיים להשתמש בשני)האם מותר לשטוף את המסנן? (נראה כמו פורס ביצים)
זה מה שהשרות לקוחות אמרויש מישהו שמשתמש בחומר של סנונית על ריצוף מבריק, ולא עושה לו פסים?
למי שעושה פסים, אולי זה קשור לכמות החומר,זה מה שהשרות לקוחות אמרו
אבל למעשה הפסים קורים גם בחומר שלהם
14 או 12היי,
נכון לתאריך זה מה הדגם המומלץ ביותר מנסיונכם?
חושבת על הכיוון של דרימי - השאלה איזה דגם...
ממש לא בטוח...ה roborock עוקף את דרימי
לא הבנתי, הבעיה של ההקצפה זה לא בשאיבה?אני מצאתי שיטה לשטוף עם הדרימי ושיצא נקי כמו שטיפה רגילה,
אני שופכת מים עם חומר רצפות על הרצפה(אגקס או ריצפז) ושואבת עם הדרימי, ככה החומר לא מקציף ויוצא ריחני ונקי באמת... ועם הברק שרק הדרימי עושה לרצפה ,
מומלץ בחום!
אסורלא הבנתי, הבעיה של ההקצפה זה לא בשאיבה?
מותר לשאוב חומר מקציף?
ממליצה בחום על דרימי H14/12היי,
נכון לתאריך זה מה הדגם המומלץ ביותר מנסיונכם?
חושבת על הכיוון של דרימי - השאלה איזה דגם...
חומר עם קצף מבטל אחריות לא כדאי לקחת סיכוןאני מצאתי שיטה לשטוף עם הדרימי ושיצא נקי כמו שטיפה רגילה,
אני שופכת מים עם חומר רצפות על הרצפה(אגקס או ריצפז) ושואבת עם הדרימי, ככה החומר לא מקציף ויוצא ריחני ונקי באמת... ועם הברק שרק הדרימי עושה לרצפה ,
מומלץ בחום!
אבל לפי המפרט ניראה ש ROBOROCK יותר חזק וגם מגיע למרחק 1 מ"מ מהקירממש לא בטוח...
מבחינת הניקיון דרימי עוקף
בהמשך לזה,היי,
בהמשך לשרשור המחכים הזה - תודה לכל מי שהוסיף.ה מניסיונו
אנחנו מעוניינים לקנות את דרימי 12 או 14 - עדיין מתלבטים
יש לנו בלטות מסוג ישן, עם מרווחים של "רובה" ביניהם
לדעתכם הדרימי יודע להשתלט על זה?
זה עוד מילא,יש מצב שמוכרים את הדרימי 12 ב 1890, או שאני טועה בדגם?
מצרף קישור https://multistore.co.il/product/שואב-אבק-ושוטף-אלחוטי-dreame-h12-pro-דרמי/
זה דגם אחר לחלוטין שתמיד היה הרבה יותר זולזה עוד מילא,
תראה מה קורה בדיויטי פרי https://shekem-df.co.il/wvnvt/mvcrim-b-200/5682687.html
זה פשוט הזיה
זה המוצר שנמכר פה בקבוצות רכישה ב2150 ???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: