שתי שניות...כמה זמן לוקח לרצפה להתייבש אחרי השטיפה של דרימי?
הבנתי מהמוכרת שלוקח לרצפה יותר זמן להתייבש, ובטינקו זה מיד?שתי שניות...
אין לי ניסיון בטינקו אבל הדרימי (14) מתייבש תוך שניההבנתי מהמוכרת שלוקח לרצפה יותר זמן להתייבש, ובטינקו זה מיד?
בשעה טובה הגיע לי הדרומי כן הוא מגיע עם 2 מברשות ו2 מסנניםמי שקנה 14H או שיודע...
רציתי לשאול, הוא מגיע עם 2 מברשות של שטיפה?
ו2 פילטרים כמו הדואל
מה מחיר של מברשת ?ואחרי כמה זמן זה אמור לקרות?קורה כשהמברשת מתבלה וצריך להחליף אותה. היא כבר לא סופגת
אמור להיות לו 2 אופציות שאחד מהם זה יבוש מהיר,כתוב על האריזה של הH14 ייבוש 5 דקות באוויר חם?
מה זה אומר?
רואה שלוקח לו שעה לייבש...
הוא אומר שתרוקני את המים כי הוא גמר לשטוף את המברשת עם מים ועובר לייבוש בלי מים.וכשמעמידים אותו לניקוי עצמי אחרי כמה דקות הוא אומר משהו באנגלית ומראה סימן שהמיכל מים מלולכלכים מלא, אפי' שהוא באמת ריק, זה קורה גם לכם או רק אצלי?
אולי המגעים רטוביםוכשמעמידים אותו לניקוי עצמי אחרי כמה דקות הוא אומר משהו באנגלית ומראה סימן שהמיכל מים מלולכלכים מלא, אפי' שהוא באמת ריק, זה קורה גם לכם או רק אצלי?
ב-H14 אין בגלגלת תאורה וזה לדעתי לא נצרךלי אין בגלגלת תאורה
כןמי שקנה 14H או שיודע...
רציתי לשאול, הוא מגיע עם 2 מברשות של שטיפה?
ו2 פילטרים כמו הדואל?
מה ניסית? איזה ריח?בסנונית יש ריחות מאוד טובים
המון סוגים אני עוד לא נסיתי.
מגיע בקבוק אחדהאם מגיע חומר ניקוי עם הדרימי?
מנקה מעולההוא מנקה גם כתמים שדבוקים חזק?
החנות נותנת אופציה ל24 תשלומים.מי שמעוניין בקבוצת רכישה דרימי 12 דואל ב2,170, שיכתוב לי.
תודה, דווקא עובד אצלי גם בלי אפליקציה. צריך ללחוץ 3 שניות.אמור להיות לו 2 אופציות שאחד מהם זה יבוש מהיר,
בכפתור שמפעילים את הייבוש אם לוחצים פעמיים זה אמור לעשות יבוש זריז,
אצלי נראה לי זה לא עובד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: