אני יודע שגם בזה שהמכשיר גמיש ל180 מעלות, מה שאומר שניתן לשטוף איתו מתחת לספא וכדומ'מה ההבדל בין זה ל12?
זה ב12 ב14?אני יודע שגם בזה שהמכשיר גמיש ל180 מעלות, מה שאומר שניתן לשטוף איתו מתחת לספא וכדומ'
14זה ב12 ב14?
מה יותר טוב?
מה הסיבה שהוא זול יותר מה12?
מרוקנת את המיכל המלוכלך וממשיכה. שטיפה וייבוש אחרי כל הבית.האם אתם רק מרוקנות את המיכל המלוכלך וממשיכות או כל פעם כזו אתן שוטפות הכל היטב?
כתבו פה שלכל דגם יש דגם מתפרק ודגם לא מתפרק. גם ל12שימו לב שה12 בשונה מכל השאר הוא גם מתפרק ויכול להיות שואב רגיל/קטן לרכב לספות וכו'
וזה כנראה הסיבה שכולם מעדיפים אותו אפי' שהוא הכי יקר ולא הכי מתקדם (מבחינת מס' דגם לא נקיון...)
אשמח לעזור , מה השאלה?קניתי דרימי h12 dual ואני זקוק להדרכה ועזרה מפורטת בפרטי לגבי השימוש בו מבעלי ניסיון, אם יש כאלה שיכולים אשמח ממש.
אני אשמח לשאלה קטנהאשמח לעזור , מה השאלה?
יש לי את הדגם ואני מאד מרוצה.
בשטיפה , המצב.אני אשמח לשאלה קטנה
לגבי השטיפה המצב האוטומטי הוא הכי חזק שיש? או שיש טורבו ?
שטיפת המכשיר עצמאית קלי קלות.איך שטיפת המכשיר, מורכב?
ואת המברשות צריכים לנקות ידני?שטיפת המכשיר עצמאית קלי קלות.
רק לנקות את המיכל זה ידני…
לאואת המברשות צריכים לנקות ידני?
אלא?
יש כפתור לניקוי המברשת וגם ליבושאלא?
חוץ מלנקות את המיכל ידני, השאר המכשיר מתנקה לבד.
כי מישהו אמרה לי שיש לה מכשיר בובאט והיא צריכה לנקות את המברשות וכדו', השאלה היא האם בדרימי זה אחרת?
מישהו יודע למה H14 קיבלתי הצע"מ ל2080 כולל משלוח עד הבית, וH12 יותר יקר.אני קניתי דרך קבוצת רכישה הגיע תוך יומיים ב2200 a7129797 בגימייל
מישהו יודע למה H14 קיבלתי הצע"מ ל2080 כולל משלוח עד הבית, וH12 יותר יקר.
אם זה יותר חדש זה אמור לעלות יותר, לא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: