אבל זה לא רובוטי, את צריכה ללכת איתואני קניתי את הבובוט
ממש ממש מרוצה!
איך הוא לעומת היקרים. שעולים בארץ 4000 פלוס?יש לי של ILIFE קניתי באמזון
מעולה!!
תלוי ברמת הלכלוך אבל בערך פעם בשבועכל כמה זמן צריך לרוקן אותו?
הניקוי צמוד לקיר באמת צמוד ממש?
צריך לקנות לו חלקי חילוף?
בכל השואבים זה ככה,הרובוט הגיע והוא באמת מהמם
ממליצה מאד
הוא לא נעצר במכס
החיסרון העיקרי בעיני (ולא ידעתי קודם) הוא שיש מכלית לשאיבה ומכלית לשטיפה וצריך להחליף
היום יוצא 762 ש"חקניתי abir x8 באליאקספרס, מרוצה מאוד כבר שנה וחצי
הוא לא פחות טוב מכל היקרים ההבדל הוא בעיקר באפליקציה וזה לא רלוונטי לי,
עוד 3 אנשים קנו אחרי ומאוד מרוצים, החסרונות הם כמו בכל רובוט, שהוא לא מסדר את החדר ולא מקפל כביסה...
אגב, משלוח חינם ובלי מס
סה"כ אחרי קופונים יצא לי 900 שקל
לא מכירה, אבל יש קישורים הרבה יותר מומלצים [ככל שיותר לקוחות ממליצים זה יותר אמין בעיניי]Xiaomi 3-in-1 חכם גורף רובוט מיני מטאטא מיני שואב אבק אוטומטי מטאטא - AliExpress 6
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
מישהו מכיר? ממליץ?
@פנינה ריימונד?
Xiaomi 3-in-1 חכם גורף רובוט מיני מטאטא מיני שואב אבק אוטומטי מטאטא - AliExpress 6
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
מישהו מכיר? ממליץ?
@פנינה ריימונד?
אתן רציניות?לא מכירה, אבל יש קישורים הרבה יותר מומלצים [ככל שיותר לקוחות ממליצים זה יותר אמין בעיניי]
סתם זורקת קישור- לא התעמקתי...
79.6₪ |חמישה in אחד חכם טוא רובוט שואב אבק אלחוטי אוטומטי רב עוצמה| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
0.01 דולר ???אתן רציניות?
השואבים האלו לא שווים שקל...
היה לפני שנה בערך באג והזמנתי 6 כאלה, כל אחד עלה 0.01 דולר, תאמינו לי כסף לפח...
גם אני לא הייתי מהמרת, אבל בתכנון שלי לקנות את השואב הידני- הוא נראה לי יותר יעיל בהרבהאתן רציניות?
השואבים האלו לא שווים שקל...
היה לפני שנה בערך באג והזמנתי 6 כאלה, כל אחד עלה 0.01 דולר, תאמינו לי כסף לפח...
0.01 דולר ???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: