אדם לעמל יולד
משתמש מקצוען
יש תוצאות להגרלה?
באמת חנות טובה, רק שזה לא 5 דקות מבית החלמה זה יותר, ועוד שבית החלמה נמצא בעליה. והחנות למטה. (למי מכיר החנות נמצאת ממש בכניסה, ובית החלמה הוא שמאלה למעלה.
מי שיש לו כוחות ללכת ולטפס אחר כך..בהצלחה..
אני אישית כיולדת לא היתי הולכת.
לא שכחנו מכן, נשים מדהימות.יש תוצאות להגרלה?
לא כל כך מופקע..... כך עושה חיה סבג, שיש לה מכירה של בגדים וגם סניף של מעיין שטוב (שכל יולדת צריכה...)
היא גרה די רחוק מהבית החלמה אז היא עושה הסעה...
בהחלט רעיון מדהים!!!אני כמובן לא יכול לענות לסקר אבל הייתי מציע פשוט להנפיק קטלוג מהודר ולחלק בבית ההחלמה (כמובן בתיאום עם ההנהלה ובלי לפגוע בפינה הקיימת) נשים שקשה להם היציאה (בכל זאת יולדות) יסמנו מה הם רוצות לרכוש ושליח יביא את זה לבית ההחלמה עם אפשרות החלפה למחרת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: