כן. בשובר קניה בחנות "טלזטויז".ההגרלה היא על 150 ש"ח?
כן. בשובר קניה בחנות "טלזטויז".ההגרלה היא על 150 ש"ח?
זה משהו שנבחן כבר פעמים רבות והוכח כלא יעיל...אני כמובן לא יכול לענות לסקר אבל הייתי מציע פשוט להנפיק קטלוג מהודר ולחלק בבית ההחלמה (כמובן בתיאום עם ההנהלה ובלי לפגוע בפינה הקיימת) נשים שקשה להם היציאה (בכל זאת יולדות) יסמנו מה הם רוצות לרכוש ושליח יביא את זה לבית ההחלמה עם אפשרות החלפה למחרת
אמנם המלצתי כבר בנפרד, אבל --- כל מילה!!!תקשיבו, זו אחת ה-חנויות!!!
אני פשוט נדהמת בכל פעם מחדש כשאני נכנסת לשם,
ואני נכנסת הרבה...
חנות יפהפיה, מתחדשת כל הזמן,
בעלת החנות - מלי - אשה מיוחדת במינה, מנהלת חנות - אש
(סתם כך מי שרוצה ללמוד ממנה איך מנהלים עסק נכון ומוצלח... פשוט אין דברים כאלה)
מתנסה על כל דבר שהיא מביאה לחנות,
יודעת להמליץ לך על איכות, על התאמה לסגנון, לגילאים,
תמיד יש מה לראות, תמיד תמצאי שם דברים שמתאימים למה שילדים אוהבים,
למה שאנשים אוהבים, פשוט הכל בכל מכל כל...
שירות מעולה מעל הכל,
וצריך לציין גם שזו לא רק חנות צעצועים,
יש שם ים של מכשירי כתיבה, מוצרי עונה (בחורף - מגפיים, כפפות, כובעים, ממש מבחר גדול ומשובח.. בקיץ - בריכות, מוצרי בריכה.. באמת הכל!)
מחירים בטווח מאד רחב,
חנות זהב.
וגם מעוצבת כזה נעים, ענק, מרווח, נוח...
ממליצה מאד מאד מאד!
(וואו איזו המלצה ארוכה ונלהבת יצאה לי אבל זה באמת מכל הלב)
אני תושבת טלז סטון ואני חייבת לומר לכן שמלי פשוט אישה מדהימה!היא יודעת להתאים לכל אחדיש לי חברה יקרה ולה חנות משחקים ומתנות ענקית, הסמוכה מאד לבית ההחלמה: "טלזטויס".
מלי המדהימה, שזכתה לסייעתא דשמיא גדולה במעבר לחנות הבלתי שגרתית גם לעיר גדולה וודאי לא לטלזסטון הקרייתית
רוצה לפנות למחלימות טלזסטון ולספר להן על האוצר שמתחת לגשר...
יחד אנחנו רוצות לנתח את הצרכים והלך הרוח של היולדות ולהבין מה יגרום להן לפתוח את העיניים ולצאת ליציאה בת פחות מחמש דקות מאזור ההסגר של בית ההחלמה וליהנות בהישג יד ממגוון עצום של משחקים ומתנות ייחודיות ואיכותיות באמת, לכל המשפחה.
אשר על כן אני מצרפת כאן סקר קצר וקולע, לאלו שיש להן ניסיון והיו במקום, ועוד זוכרות מה זו יולדת בטלזסטון...
ויש גם משהו מקסים שמלי פרגנה לנו!
שובר מתנה על סך 150 ב"טלזטויז" לכל מי שעונה לסקר ומעוניינת להשתתף בהגרלה.
כנסו לקישור ותוכלו להיות חלק!
לדעתי אין מצב,אני כמובן לא יכול לענות לסקר אבל הייתי מציע פשוט להנפיק קטלוג מהודר ולחלק בבית ההחלמה (כמובן בתיאום עם ההנהלה ובלי לפגוע בפינה הקיימת) נשים שקשה להם היציאה (בכל זאת יולדות) יסמנו מה הם רוצות לרכוש ושליח יביא את זה לבית ההחלמה עם אפשרות החלפה למחרת
לא כל כך מופקע..... כך עושה חיה סבג, שיש לה מכירה של בגדים וגם סניף של מעיין שטוב (שכל יולדת צריכה...)אולי צריך לארגן שאטל ליולדות כל שעה עגולה לחנות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: