עם חדרי כביסה / ארונות /אורחים מרווחים....קודם שיהיו בתים מרווחים וגדולים ואח''כ אני יחשוב על חדר משחקים..
כל אלה הפכו למותרות..עם חדרי כביסה / ארונות /אורחים מרווחים....
דווקא יש, במגדלים שאין אדם פשוט המשוטט בפרוג מגיע אליהםיש דבר כזה טוחן אשפה ביתי?
בחו"ל יש ארון מהבית ששם זורקים את האשפה ממנו וזה מגיע עד הפח הראשי
חבל שאין בארץ.
2. בשביל מה?1. חדר משחקים
2. ברז מעל האינדוקציה, מדיח כלים
הכיור שלי רחוק מהגז וכל פעם שאני צריכה להוסיף מים לסיר באמצע בישול זה ממש ריצה הלוך חזור מהברז לסיר עם כוסות מים2. בשביל מה?
בינתיים, תוסיפי עם מיכל פלסטיק של ליטר או שתיים.הכיור שלי רחוק מהגז וכל פעם שאני צריכה להוסיף מים לסיר באמצע בישול זה ממש ריצה הלוך חזור מהברז לסיר עם כוסות מים
תאמיני אבל יש כאלה שגרים בכאלה בתים . לא בבני ברק וירושליםקודם שיהיו בתים מרווחים וגדולים ואח''כ אני יחשוב על חדר משחקים..
באתי לכתוב -יש דבר כזה טוחן אשפה ביתי?
בחו"ל יש ארון מהבית ששם זורקים את האשפה ממנו וזה מגיע עד הפח הראשי
חבל שאין בארץ.
אבל כל האזור של הפיר אשפה מסריח ברמה שאי אפשר לתאר....דווקא יש, במגדלים שאין אדם פשוט המשוטט בפרוג מגיע אליהם
לא יודעת איך בדיוק להגדיר את זה...
רוצה שהמים שיוצאים מהברז באמבטיה(לפחות) יצאו במעלות חום שאגדיר מראש
ולא אצטרך כל פעם לכוון לטמפרטורה הרצויה(והילד צועק מידי חם/קר לי)
ברז נשלף ארוך זה פתרון די פשוט וקל לביצועהכיור שלי רחוק מהגז וכל פעם שאני צריכה להוסיף מים לסיר באמצע בישול זה ממש ריצה הלוך חזור מהברז לסיר עם כוסות מים
תודהVALLAMOSSE ברז תרמוסטטי למקלחת, ציפוי כרום, 150 מ"מ - IKEA
VALLAMOSSE ברז תרמוסטטי למקלחת, ציפוי כרום, 150 מ"מ מידע על תנאי אחריות ניתן למצוא בתעודת אחריות. לחצן בטיחותי לעצירת טמפרטורת המים ב-38°C מונע חימום יתר של המים ומונע גרימת כוויות בשוגג. ניתן להגיע לטמפרטורות חמות יותר על ידי לחיצה על הלחצן לעקיפת בקרת הטמפרטורה.www.ikea.com
נראה לי שצורך פול חשמל.....תודה
למישהו יש נסיון עם זה?
יש כזה בארץ,חבל שאין בארץ.
בפריפריה זה כמעט סטנדרט.תאמיני אבל יש כאלה שגרים בכאלה בתים . לא בבני ברק וירושלים
אני גרה ב130 מר
נראה לי שזה יפתור רק את בעיית ה'חם לי'.תודה
למישהו יש נסיון עם זה?
במלון?יש כזה בארץ,
אני ראיתי בהולילנד.
הדבר שהכי היית רוצה1. מהו הדבר הכי טוב או חשוב או שימושי שעשית בבית?
2. מה הדבר שהכי היית רוצה להוסיף לו מיקום או לקנות לבית?
חוץ משוטף שואב
אצלי-
1. ניקוז ארוך ליד המסילות.
2. ברז מים קרים וחמים עם מערכת תת כיורית.
יאללה נשמע אתכם, תודה!
שלום ,לנו יש אופה לחם עם לחם של 1250.
זה דיי ענק ובדרך כלל נשאר לנו קצת.
אם אני לא טועה זה הדגם- https://www.payngo.co.il/236712.html
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: