לא מורכב בכללזה אמור להיות בעיה לחדש דרכון?
אני צריכה תור
כמה פשוט ככה מורכב
יש לך בימי רביעי מתפנה תורים
או שאת יכולה לעשות אצל סוכנים שהם עושים לך את כל העבודה כולל הוראות והדרכה
לא מורכב בכללזה אמור להיות בעיה לחדש דרכון?
אני צריכה תור
כמה פשוט ככה מורכב
אם אני אזרחית ובעלי לא , יש דרך שגם הוא יהיה ?אם צריך עזרה בתורים אשמח לתת שירות, פרטי יצירת קשר בחתימה להודעה הזו.
אולי תתני לי את התור אם את לא צריכה ?
אני צריכה דחוף ולא מצליחה לתפוס
צריכה? יש לי לתת לך למחר. כדי לוודא שזה משוריין עבורך, אצטרך לבטל את זה רגע לפני שאת מוכנה להזמין. בשביל זה צריך לתאם זמן.זה אמור להיות בעיה לחדש דרכון?
אני צריכה תור
כמה פשוט ככה מורכב
5 שנים שמתוכם לפחות שנתיים מעל גיל 14הילדים שלך יכולים להיות אמריקאים, אם גרת את או אחד ההורים שלך בארה"ב, במשך 5 שנים שמתוכם לפחות שנתיים מעל גיל 16.
הדרך איך עושים את זה, תלוי בנתונים.
בעלך לא יכול להיות אמריקאי.
בבקשה אם אפשר מספר טלפון ,או שתשלחי לי מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>צריכה? יש לי לתת לך למחר. כדי לוודא שזה משוריין עבורך, אצטרך לבטל את זה רגע לפני שאת מוכנה להזמין. בשביל זה צריך לתאם זמן.
אם את מעוניינת, צרי קשר במייל בשעה וחצי הקרובות:
ruler_din0l @ icloud.com
(תמחקי רווחים)
אופס.בבקשה אם אפשר מספר טלפון ,או שתשלחי לי מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
כי אני לא מצליחה למצוא את הכתובת מייל שלך , ניסיתי כמה פעמים לשלוח.
אני מאוד רוצה את התור!!
שלחתי מייל (מכתובת אחרת)אופס.
המייל זה A.029997748.שטרודל גימייל נקודה קאם.(בלי הנקודה. איי אפס שתיים תשע תשע תשע שבע שבע ארבע שמונה שטרודל וכו
אם תוכלי לעזור לי אני מאוד אשמח התור יכול ממש לעזור לי!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: