בירושלים יותר נוח החניהאיזו שגרירות אמריקאית (בירושלים או בתל אביב) עדיפה מבחינת זמינות תורים לצורך חידוש דרכון לילד?
כלומר לשבוע הקרוב?לזמן הקרוב
בכיף, רק שצריך לתאם זמן שבו אני אבטל את התור כדי שמיד תוכלי לקבוע את התור. כאמור, לא ניתן להעביר את התור.אולי תתני לי את התור אם את לא צריכה ?
אני צריכה דחוף ולא מצליחה לתפוס
אז איך אנשים "מוכרים" תורים?תור צריך להיות על שם של הלקוח, אי אפשר להעביר תור מלקוח ללקוח.
זה עולה?אם צריך עזרה בתורים אשמח לתת שירות, פרטי יצירת קשר בחתימה להודעה הזו.
מה את שואלת?יש לי בעצם דרכון מכשהייתי תינוקת וכן תעודת לידה אמריקאית עם מספר סושן סיקריוריטי
אני צריכה תורמה את שואלת?
אני יכולה לעזור לך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: