דבר ראשון בשום אופן לא לפרמט!!!בוקר טוב,
כרטיס זכרון במצלמה מופיע לי שגיאת כרטיס זכרון,
יש סיכוי לשחזר?
חשוב לי מאד מאד!
תודה לעונים.
בוקר טוב,
כרטיס זכרון במצלמה מופיע לי שגיאת כרטיס זכרון,
יש סיכוי לשחזר?
חשוב לי מאד מאד!
תודה לעונים.
יש את פוטו ציון בב"ב שמשחזר כרטיסי זכרון, אבל לא תמיד יש 100% הצלחה.רק לא לנסות דברים בלי הכוונה מקצועית, יכול לעשות נזק גדול.
ה על ההקפצה. צריכה עזרה עם זה דחוף. לפי ניהול דיסקים-אני רואה שכן מזוהה.@טייסת מה רואים במחשב ?
תנסה\י לראות בניהול דיסקים אם הכרטיס מזוהה במלוא גודלו - אם כן אני יוכל בעז"ה לשחזר לכם הכל בשליטה מרחוק
(לניהול דיסקים נכנסים ע"י לחיצה על מקש win + x ובתפריט שנפתח לבחור ניהול דיסקים)
אשמח לעזורסליח
ה על ההקפצה. צריכה עזרה עם זה דחוף. לפי ניהול דיסקים-אני רואה שכן מזוהה.
אם מזוהה במלא גודלו בניהול דיסקים אפשר לנסות תוכנות שחזוריש מה לעשות איתו?
נעזרתי בכם בעבר, ממש תודה!אשמח לעזור
0559745344
אשמח לעזרה. תודה!
לרוב זה קורה מקוראי כרטיסים זולים ודפוקים שמתנתקים בפתאומיות או לא מספיק יציבים, אם משתמשים בקורא כרטיסים טוב ומשתמשים ב'הוצאה בטוחה' זה מפחית משמעותית את הסיכון להגיע לכזה מצב.מהמחשב? מהכרטיס? מהמצלמה?
הכרטיס- כרטיס [חדש]לא זול שנקנה בחנות מוסמכת [ בעקבות הכרטיס הקודם שעשה אותה צרה, גם מחנות מקצועית]לרוב זה קורה מקוראי כרטיסים זולים ודפוקים שמתנתקים בפתאומיות או לא מספיק יציבים, אם משתמשים בקורא כרטיסים טוב ומשתמשים ב'הוצאה בטוחה' זה מפחית משמעותית את הסיכון להגיע לכזה מצב.
בעיקר לפי המחיר... כמובן ביחס לחנות. וכן אם רואים שהכרטיס מתנתק לפעמים באמצע או לא מתחבר בפעם הראשונה או שהעתקה לא יציבה זה סימנים שיכולים להחשיד.קורא כרטיסים- איך יודעים מה נחשב סוג טוב?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: