חגים שבעתן סופגניות? או שיש טעם לעוד מתכון?

ורד בגליל

משתמש מקצוען
גנאש מה היחס ? של הריצ והשוקולד ? ואפשרי לעשות ריצ +שוקולד חלב הולך ?
כשאני עושה עם ריצ להוסיף מים או לא ?
 

פילפילון

אתרוגיסטית חדשה
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
יוצרי ai
למה אני רואה את המתכון הזה רק היום???????
 

ורד בגליל

משתמש מקצוען
יצא מאד מאד טעים , תודה רבה !!!
מה הסיבה שיכולה להיות שתחתית הסופגניה ספגה אצלי הרבה שמן ?
ובגאנש אותו יחס התכוונת 1 ריצ על 100 גר' שוקולד ? או שכמות בגר' שווה ?
 

דינוש

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הכנתי.
יצא יפה וטעים מבחוץ.
אבל גוש בצק לא אפוי מבפנים :(...
ושמתי כף עץ ובועות קטנות וכל זה.
כנראה שאין לי תקנה.
אכלו אותן ישר שיצאו מהטיגון אולי?
על מתכון סופגניות אחר שמעתי שצריך לחכות כדי שיתבשלו מהחום של עצמן כי מבחוץ מעולה ובפנים עדיין לא כ"כ. אולי זה מה שקרה גם פה.
ויש לך תקנה:)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
יצא מאד מאד טעים , תודה רבה !!!
מה הסיבה שיכולה להיות שתחתית הסופגניה ספגה אצלי הרבה שמן ?
ובגאנש אותו יחס התכוונת 1 ריצ על 100 גר' שוקולד ? או שכמות בגר' שווה ?
אם הסופגניה ספגה בתחתיתה הרבה שמן כנראה שהשמן לא היה מספק חם כשהבנת אותה.
כמות שווה בגרם
הכנתי.
יצא יפה וטעים מבחוץ.
אבל גוש בצק לא אפוי מבפנים :(...
ושמתי כף עץ ובועות קטנות וכל זה.
כנראה שאין לי תקנה.
לא טיגנת מספיק זמן...אולי?
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
הבנתי את זה
מים הורסים שוקולד!
אכן, אך כשממיסים בתוספת ריץ'/שמנת מתוקה, אין כל בעיה להוסיף מים.
השומן שנוסף לשוקולד משנה את התנהגותו, והוא נמס ומתקשה (למרקם גנש כמובן) מעולה. הריצ' בעל תכולת מים ממילא ולא מפריע להוסיף עוד מים כשמדובר בריצ' סמיך מחנויות לממכר מוצרי אפייה.
ומצחיק שאת הדבר הנ"ל למדתי רק לאחר שנים שאני כל כך נזהרת שלא יכנס לגנש טיפת מים...
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אכן, אך כשממיסים בתוספת ריץ'/שמנת מתוקה, אין כל בעיה להוסיף מים.
השומן שנוסף לשוקולד משנה את התנהגותו, והוא נמס ומתקשה (למרקם גנש כמובן) מעולה. הריצ' בעל תכולת מים ממילא ולא מפריע להוסיף עוד מים כשמדובר בריצ' סמיך מחנויות לממכר מוצרי אפייה.
ומצחיק שאת הדבר הנ"ל למדתי רק לאחר שנים שאני כל כך נזהרת שלא יכנס לגנש טיפת מים...
אולי
אני ניסיתי גם וגם והייתי מרוצה יותר מהתוצאה בלי המים. משהו בכל זאת קורה כנראה.
אולי זה רק המזל שלי :)
 

מימי 7

משתמש פעיל
זה נראה טוב!!!!
למילוי סופגניה חלבי -יש לך רעיון ? הגנאש ילך?
 

ג'ודיקה קלאסיק

משתמש צעיר
סליחה מכל המטגנות למינהם,
טיפ קטן למי שבכל אופן קשה לה להכין סופגניות אבל רוצה משהו ביתי:
קנו סופגניות ריבת חלב או רגילות במאפיה,
שהן יחסית זולות,
צפו את הסופגנית בריבת חלב וקוקוס מבחוץ,
או בגנאש עם תלולית קצפת מעל.
יוצא כמו הסופגניות המעוצבות והיקרות אבל בחצי מחיר, ונותן הרגשה שבכל אופן הכנתי משהו בסופגניות.:p
 

ורד בגליל

משתמש מקצוען
אם הסופגניה ספגה בתחתיתה הרבה שמן כנראה שהשמן לא היה מספק חם כשהבנת אותה.
כמות שווה בגרם

לא טיגנת מספיק זמן...אולי?

שמתי כף עץ והיה על זה בועות קטנות אולי באינדוקציה של midea שעובד עם הפסקות כאלו, זה הגורם לבעיה ?
יש לך נסיון עם אינדוקציה ?

שאחכים לשנה הבאה ....
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
שמתי כף עץ והיה על זה בועות קטנות אולי באינדוקציה של midea שעובד עם הפסקות כאלו, זה הגורם לבעיה ?
יש לך נסיון עם אינדוקציה ?

שאחכים לשנה הבאה ....
יכול להיות שאם יש הפסקות אז הזמן מאבד מהחום שלו בין לבין ואז הסופגניות סופגות יותר שמן
אבל אני לא באמת מכירה את האינדוקציה
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה