יחס זההגנאש מה היחס ? של הריצ והשוקולד ? ואפשרי לעשות ריצ +שוקולד חלב הולך ?
כשאני עושה עם ריצ להוסיף מים או לא ?
יחס זהה
לא להוסיף מים.
הבנתי את זהאני מסבירה את עצמי שוב כוונתי לריצ שקונים במכירות הביתיות
אכלו אותן ישר שיצאו מהטיגון אולי?הכנתי.
יצא יפה וטעים מבחוץ.
אבל גוש בצק לא אפוי מבפנים ...
ושמתי כף עץ ובועות קטנות וכל זה.
כנראה שאין לי תקנה.
אם הסופגניה ספגה בתחתיתה הרבה שמן כנראה שהשמן לא היה מספק חם כשהבנת אותה.יצא מאד מאד טעים , תודה רבה !!!
מה הסיבה שיכולה להיות שתחתית הסופגניה ספגה אצלי הרבה שמן ?
ובגאנש אותו יחס התכוונת 1 ריצ על 100 גר' שוקולד ? או שכמות בגר' שווה ?
לא טיגנת מספיק זמן...אולי?הכנתי.
יצא יפה וטעים מבחוץ.
אבל גוש בצק לא אפוי מבפנים ...
ושמתי כף עץ ובועות קטנות וכל זה.
כנראה שאין לי תקנה.
אכן, אך כשממיסים בתוספת ריץ'/שמנת מתוקה, אין כל בעיה להוסיף מים.הבנתי את זה
מים הורסים שוקולד!
אוליאכן, אך כשממיסים בתוספת ריץ'/שמנת מתוקה, אין כל בעיה להוסיף מים.
השומן שנוסף לשוקולד משנה את התנהגותו, והוא נמס ומתקשה (למרקם גנש כמובן) מעולה. הריצ' בעל תכולת מים ממילא ולא מפריע להוסיף עוד מים כשמדובר בריצ' סמיך מחנויות לממכר מוצרי אפייה.
ומצחיק שאת הדבר הנ"ל למדתי רק לאחר שנים שאני כל כך נזהרת שלא יכנס לגנש טיפת מים...
מצטרפת לשאלהובגאנש אותו יחס התכוונת 1 ריצ על 100 גר' שוקולד ? או שכמות בגר' שווה ?
אם הסופגניה ספגה בתחתיתה הרבה שמן כנראה שהשמן לא היה מספק חם כשהבנת אותה.
כמות שווה בגרם
לא טיגנת מספיק זמן...אולי?
יכול להיות שאם יש הפסקות אז הזמן מאבד מהחום שלו בין לבין ואז הסופגניות סופגות יותר שמןשמתי כף עץ והיה על זה בועות קטנות אולי באינדוקציה של midea שעובד עם הפסקות כאלו, זה הגורם לבעיה ?
יש לך נסיון עם אינדוקציה ?
שאחכים לשנה הבאה ....
אפשר לקנות קרם פטיסייר מוכןאפשר להכין א המילוי בלי ביצים/יש רעיון לתחליף?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: