חיצי הצפון שבעה נרצחים בפיגוע ירי קטלני ביפו

איש בן פרצי

משתמש מקצוען
ילד שניצל מהפיגוע (שכב על ריצפת הרכבת מטר וחצי מהנרצחת הי''ד) סיפר לפעיל שלו ב"לב לאחים"

"ניצלתי מהפיגוע! הייתי ברכבת, שמעתי צרורות ירי מיד נשכבתי ושמתי את התיק על הראש כי לא היה לי כיפה, ואמרתי קריאת שמע, והרגשתי שיהיה בסדר", שאלתי אותו למה קראת קריאת שמע? הוא ענה לי "אני לא יודע למה, אני יודע שזו מצוה ולימדתם אותי שהמצוות מגינות עלינו, וזה עזר לי להרגיש מוגן". כשהבין שכוחות הבטחון הגיעו, העיז להסתובב וראה במרחק קצר מאוד ממנו בחורה שוכבת עם חור בראש לללא רוח חיים הי"ד.... "

ד. ניצל, גם משמד רוחני וגם מהפיגוע. כשהוא הגיע אלינו הוא לא ידע מה זה "שמע ישראל" לא האמנתי שיש באמת ילדים שגרים כאן במרכז בבת ים או יפו ולומדים בבית ספר יהודי ישראלי ולא יודעים שמע ישראל!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  86  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה