אז ההוצאות השנתיות שאותם זכאית המטפלת הקבועה לקבל הם כמה מאות שקלים לשנה של יועץ הבטיחות.לגבי ההוצאות-
בדיקות בטיחות הן אחת לשנה ועלותן מאות שקלים.
מטפי כיבוי צריכים להחליף כל תקופה
לגבי מזון
במשפחתון גומרים כיכר לחם ליום!! תתפלאו לשמוע- כל ילד אוכל פרוסה או שתיים גם בארוחת בוקר וגם בארוחת מנחה. נגיד ממוצע של פרוסה וחצי לילד והופ הגענו ל 15 פרוסות כשבכיכר יש 17-20 פרוסות.
לא יודעת מה הילד שלכם אבל הבן שלי גומר פולקע עוף שלם בא. צהרים (בן שנתיים בקושי)
ובנוסף כתבתי שאת ההוצאות האלו היא כן מעבירה למטפלת המחליפה.
זכותה. היא עצמאית.מדוע המטפלת הקבועה לא נותנת את כל הכסף למחליפה ???
למה זה מציק לך?אז חוזרת השאלה
מדוע המטפלת הקבועה לא נותנת את כל הכסף למחליפה ???
מפריע לי העוול.זכותה. היא עצמאית.
מי שלא מתאים לה שלא תיקח את המ"מ.
למה בעל חנות משלם לעובד שכר מינימום ולא מתחלק איתו ברווחים???
אני לא מטפלת, אבל ממש קשה לי לשמוע את ההשמצות.
תגידי את זה גם לכל העובדות במעון שעובדות בשכר מגוחךלא הוגן לעשות קופה על המחליפה.
ומשפחתון זה לא עסק. זה שמירה על ילדים רכים!
אם ילד מביא איתו סכום מסוים הוא חייב לקבל את התמורה לכסף.
ואל תספרו סיפורים על שמ"מ לא תיקח את העבודה,
כל הבעיה היא שרואים עבודה זו כעסק.
ילד הוא לא מוצר במכולת או פריט בחנות טמבור.
ונורא מגוחך המאבק על ההוצאות, שישמעו את עצמן איך שהן מספרות שבקושי יש הוצאות, ואפשר לחסוך- כשהן צריכות להשיג מ"מ.
וכמובן כל ההוצאות של הקבועות....
בדיחה על חשבונם של ילדי ישראל ואימותיהן.
גלשנו מנושא האשכול. חבל.
ההבדל הואתגידי את זה גם לכל העובדות במעון שעובדות בשכר מגוחך
בשעבוד נורא........
והילד מביא איתו סכום מסוים.........והוא חייב לקבל את התמורה לכסף.......
אני רואה את זה אותו הדבר בדיוק!
במעון המטפלות נכנסות על תנאי זה לעבודהההבדל הוא
שבמשפחתון: כל הכסף מיועד להגיע למי שמטפל בילד ולהוצאות שוטפות ולא לרווחים ל'בעלת' המשפחתון.
במעון: יש כאן בוס/ית ועובדים והעובד מקבל מה שסוכם.
====
מפריע שמטפלות המשפחתונים צועקות על העוולות, בזמן שהם עצמם עושות עוול גדול מאוד לממלאות המקום ....
לא יודעת כיום. אבל בעבר הרכזות הורו שלא לתת למ"מ את כל הכסף בגלל שהאחריות על הילדים היא של בעלת המשפחתון.ההבדל הוא
שבמשפחתון: כל הכסף מיועד להגיע למי שמטפל בילד ולהוצאות שוטפות ולא לרווחים ל'בעלת' המשפחתון.
במעון: יש כאן בוס/ית ועובדים והעובד מקבל מה שסוכם.
====
מפריע שמטפלות המשפחתונים צועקות על העוולות, בזמן שהם עצמם עושות עוול גדול מאוד לממלאות המקום ....
אז המטפלת הקבועה מקבלת כ2500 ש"ח לחודש, עבור 'הפיקוח' על ממלאת המקום ???לא יודעת כיום. אבל בעבר הרכזות הורו שלא לתת למ"מ את כל הכסף בגלל שהאחריות על הילדים היא של בעלת המשפחתון.
אם למשל מתגלה שמ"מ לא מתנהלת כראוי או שמכל סיבה אחרת היא לא יכולה להמשיך לטפל בילדים בעלת המשפחתון אחראית לסידור אחר ויש מקומות שהחזירו מטפלת אחרי חודש (!!!) לעבודה כי המ"מ התחרטה...
כן!!אז המטפלת הקבועה מקבלת כ2500 ש"ח לחודש, עבור 'הפיקוח' על ממלאת המקום ???
נכון אבל אין צורך. היא לא עובדת בחופשת לידהאפשר להפקיד את הכסף בידי הרכזת.
ממש לא!אז המטפלת הקבועה מקבלת כ2500 ש"ח לחודש, עבור 'הפיקוח' על ממלאת המקום ???
אפשר להפקיד את הכסף בידי הרכזת.
את לא צריכה להתנצל.ממש לא!
בתור מטפלת שמשקיעה ת'נשמה במשפחתון ובילדים אני נזעמת ונפגעת יותר ויותר מכל תגובה שלך.
במיוחד עכשיו אני עוברת ימים ממש לא פשוטים ועושה הכל שכולם יהיו מרוצים ,
אני לא באה לגנוב אף אחד, נכון אני נותנת למחליפות שלי פחות מכמה סיבות,
דבר ראשון התשלום שאני מקבלת על המשפחתון כולל הרבה יותר ממה שהמטפלת נותנת,
נתחיל בזה שאני מכינה איתם יצירות מגוונות, תקיות, כל שבוע, המחליפה לא עושה את זה בכלל.
אני קונה כל שנה ציוד מתכלה וחלק מהריהוט והמשחקים שגם הוא נהרס, כמו לדוגמא שטיח, כסאות, פינה רכה,
בובות, עגלות, בימבות ועוד.
לא כל שנה הכל כמובן אבל כל פעם משהו אחר.
למחליפה אני מעבירה את כל הציוד הזה,
בנוסף אני זאת שמתווכת בינה לבין ההורים, תמיד ההורים מתקשרים אלי להתלונן והיא מתקשרת מצידה גם והמפקחת גם היא מעדכנת אותי בכל התפתחות. (באחת הלידות עוד כשהייתי בבי"ח הייתי צריכה לעשות סבב טלפונים בגלל ילדה אחת שלא הסתגלה והמחליפה לא הסתדרה איתה והאמא היתה לחוצה...)
אם ילד עוזב את המשפחתון באמצע התקופה אני זאת שצריכה למצוא ילד חדש, אם אני לא מוצאת אני משלמת לה כאילו שהילד הזה נמצא.
אני גם משלמת שנתי ליועצת מס, ויש עלויות כמו ביטוח שנתי שלי ושל הילדים, מס הכנסה וכאלו שאני מנקה מהמשכורת שלה.
כלומר המשפחתון נמצא תחת הנהלתי גם בחופשת הלידה המחליפה רק מטפלת בילדים, מכינה אוכל ומנקה וזהו.
זה אמנם הרבה עבודה אבל חלק מהעבודה נשאר שלי ולכן גם חלק מהכסף.
זה נכוןאת לא צריכה להתנצל.
יש לך עסק ונשמע שאת מנהלת אותו ביד רמה, ואת תחליטי גם כמה לשלם לממלאת המקום בחופשת לידה.
אני בשוק פה מהאנשים. מנהלת משפחתון היא בדיוק כמו בעלת עסק אחר ואל תתנו עצות כל עוד לא בקשו מכם. לא מתאים לכם? אל תצרכו אצלה שרותים, או אל תלכו לעבוד אצלה. זה כל הספור.
יש כאן כמה טענות מרכזיות.ממש לא!
בתור מטפלת שמשקיעה ת'נשמה במשפחתון ובילדים אני נזעמת ונפגעת יותר ויותר מכל תגובה שלך.
במיוחד עכשיו אני עוברת ימים ממש לא פשוטים ועושה הכל שכולם יהיו מרוצים ,
אני לא באה לגנוב אף אחד, נכון אני נותנת למחליפות שלי פחות מכמה סיבות,
דבר ראשון התשלום שאני מקבלת על המשפחתון כולל הרבה יותר ממה שהמטפלת נותנת,
נתחיל בזה שאני מכינה איתם יצירות מגוונות, תקיות, כל שבוע, המחליפה לא עושה את זה בכלל.
אני קונה כל שנה ציוד מתכלה וחלק מהריהוט והמשחקים שגם הוא נהרס, כמו לדוגמא שטיח, כסאות, פינה רכה,
בובות, עגלות, בימבות ועוד.
לא כל שנה הכל כמובן אבל כל פעם משהו אחר.
למחליפה אני מעבירה את כל הציוד הזה,
בנוסף אני זאת שמתווכת בינה לבין ההורים, תמיד ההורים מתקשרים אלי להתלונן והיא מתקשרת מצידה גם והמפקחת גם היא מעדכנת אותי בכל התפתחות. (באחת הלידות עוד כשהייתי בבי"ח הייתי צריכה לעשות סבב טלפונים בגלל ילדה אחת שלא הסתגלה והמחליפה לא הסתדרה איתה והאמא היתה לחוצה...)
אם ילד עוזב את המשפחתון באמצע התקופה אני זאת שצריכה למצוא ילד חדש, אם אני לא מוצאת אני משלמת לה כאילו שהילד הזה נמצא.
אני גם משלמת שנתי ליועצת מס, ויש עלויות כמו ביטוח שנתי שלי ושל הילדים, מס הכנסה וכאלו שאני מנקה מהמשכורת שלה.
כלומר המשפחתון נמצא תחת הנהלתי גם בחופשת הלידה המחליפה רק מטפלת בילדים, מכינה אוכל ומנקה וזהו.
זה אמנם הרבה עבודה אבל חלק מהעבודה נשאר שלי ולכן גם חלק מהכסף.
יצא לי להתקל בבממלאות מקום מקסימות ונהדרות.אני כבר החלטתי
נמאס לי מכל המשפחתונים.
שולח למטפלת פרטית וזהו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: