משרד החינוך מחייב את עובדי הוראה בחלק היחסי של ימי המנוחה השבועית,
מישהו יכול להסביר את המשפט הזה בעברית?
משרד החינוך מחייב את עובדי הוראה בחלק היחסי של ימי המנוחה השבועית,
ככל הנראה משרד החינוך מחשב את ימי המחלה לפי 7 ימים בשבוע למרות שעובדים 5 ימים.מישהו יכול להסביר את המשפט הזה בעברית?
אז אם את לא השבתת לא צריך להשבית?
אדרבא-
תשביתי גם את!
כמה שאפשר לקחת מהדרגים הגבוהים תקחי!
במדינה פה זה ההפך לבינתיים...
במועד פרישה מתפקיד, שכן למעשה הוא פודה פחות ימי מחלה מכפי שהיה אמור לקבל.
כמו כל העובדים המאוגדים כגון שאר עובדי המדינה ועובדי הבנקים ועוד.מורים מקבלים פדיון ימי מחלה?
נשמע טוב..
ייתכן מאד שזה באמת לא תקין, איך אפשר לנכות יום מחלה אם במציאות לא שילמו עליו?אני לא מבינה משהו אחד-
כשאני ח"ו חולה 3 ימים (קורה)
על היום הראשון- אני לא מקבלת כלום.
על היום השני- 1/2
על השלישי - 1/2.
סה"כ שילמו לי על יום אחד.
וכמה ניכו מהתלוש?
3!!!
הלו!
שביתה!!!
האמת שזה לא היה לגמרי רציניייתכן מאד שזה באמת לא תקין, איך אפשר לנכות יום מחלה אם במציאות לא שילמו עליו?
ככל הנראה משרד החינוך מחשב את ימי המחלה לפי 7 ימים בשבוע למרות שעובדים 5 ימים.
יש כאן את הודעת הפתיחה על השביתה הצפויה. ...
באשכול הזה - לא ראיתי בכיות של מורות
עד כמה שרפרפתי מלמעלה, לא רק שלא שמעת בכיות של מורות, אלא לא שמעת בכלל מילים של מורות.יש כאן את הודעת הפתיחה על השביתה הצפויה. מכאן ואילך קיתונות של בוז וכעס על החופשות ועל הבכיות של המורות. באשכול הזה - לא ראיתי בכיות של מורות. בוז וכעס למורות - בהחלט. בגדול. עושה רושם שכל פעם שמזכירים מורה או גננת, נפתח איזה שסתום.
לדעתך.ההודעה עצמה, היא הבכיות.
לטעון שתנאי השכר כה גרועים עד שהם מצדיקים השבתה של המערכת, שגורמת נזק אדיר לעשרות אלפי אנשים תמימים, זה נחשב לבכיה. כן.
אם אינני טועה - היה חוק שניסה אחד מחברי הכנסת החרדיים (אולי מקלב?) להעביר, שבאמת ינוכו מסך ימי המחלה רק הימים שעבורם שולם בפועל. אישית זה לא מעניין אותי:ייתכן מאד שזה באמת לא תקין, איך אפשר לנכות יום מחלה אם במציאות לא שילמו עליו?
ההודעה עצמה, היא הבכיות.
לטעון שתנאי השכר כה גרועים עד שהם מצדיקים השבתה של המערכת, שגורמת נזק אדיר לעשרות אלפי אנשים תמימים, זה נחשב לבכיה. כן.
לדעתך.
לדעתי העניה לא.
מורים חדשים מ-10 שנים אחרונות כבר לא, מה שלא ניצלת - הפסדת, הותיקים - בהחלט מקבלים פדיון נאה.מורים מקבלים פדיון ימי מחלה?
נשמע טוב..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: