שביתה בגני הילדים עוד יומיים, שמעתם על זה משהו?

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה

מנוחהלה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
אז אם את לא השבתת לא צריך להשבית?
אדרבא-
תשביתי גם את!
כמה שאפשר לקחת מהדרגים הגבוהים תקחי!
במדינה פה זה ההפך לבינתיים...

אני לא אשבית!
כי מה אשמים אזרחים תמימים שהמתינו בתור בבנק או בדואר
או חולים שנדחו להם תורים למרפאות בבתי חולים?!

רוצים לכופף את הדרגים הגבוהים? בכבוד!
לא על הגב שלי.
תסגרו את המים לכנסת ולבימ"ש עליון
תפנצ'רו לרכבי השרד את הגלגלים
לא אכפת לי מה.
אל תתקעו אותי בלי מזומנים!

ציבי פרקל

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אני לא מבינה משהו אחד-
כשאני ח"ו חולה 3 ימים (קורה)
על היום הראשון- אני לא מקבלת כלום.
על היום השני- 1/2
על השלישי - 1/2.
סה"כ שילמו לי על יום אחד.
וכמה ניכו מהתלוש?
3!!!
הלו!
שביתה!!!

משלימה

משתמש צעיר
יש כאן את הודעת הפתיחה על השביתה הצפויה. מכאן ואילך קיתונות של בוז וכעס על החופשות ועל הבכיות של המורות. באשכול הזה - לא ראיתי בכיות של מורות. בוז וכעס למורות - בהחלט. בגדול. עושה רושם שכל פעם שמזכירים מורה או גננת, נפתח איזה שסתום.

A052

משתמש סופר מקצוען
אני לא מבינה משהו אחד-
כשאני ח"ו חולה 3 ימים (קורה)
על היום הראשון- אני לא מקבלת כלום.
על היום השני- 1/2
על השלישי - 1/2.
סה"כ שילמו לי על יום אחד.
וכמה ניכו מהתלוש?
3!!!
הלו!
שביתה!!!
ייתכן מאד שזה באמת לא תקין, איך אפשר לנכות יום מחלה אם במציאות לא שילמו עליו?

ציבי פרקל

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
האמת שזה לא היה לגמרי רציני :)
אני יודעת שזה החוק וזה מה יש.
לא הכל תקין בעולם :rolleyes:
ואם יש לי תלונת על תנאי השכר שלי - זו בעיה שלי מול המעסיק,
לא של הלקוחות.

סתם שאלה- בהוראה מקבלים מחלה מהיום הראשון?

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
ככל הנראה משרד החינוך מחשב את ימי המחלה לפי 7 ימים בשבוע למרות שעובדים 5 ימים.

לא, אתם לא רציניים.
המורים מקבלים על ימי מחלה מהיום הראשון.
כל יתר העובדים בישראל מקבלים מלא רק מהיום הרביעי, ומפסידים יומיים (הראשון, ושני חצאי הימים הבאים).

בקיצור, המורים קיבלו בונוס אדיר - לקבל ימי מחלה מהיום הראשון. הבונוס הזה הותנה בכך שיקוזזו להם ימי מחלה בהתאם למקובל בשאר המשק.

עכשיו הם מבקשים לבטל את התנאי של הקיזוז, ולקבל את ההטבה בלי תנאי.

יש כאן את הודעת הפתיחה על השביתה הצפויה. ...
באשכול הזה - לא ראיתי בכיות של מורות

ההודעה עצמה, היא הבכיות.
לטעון שתנאי השכר כה גרועים עד שהם מצדיקים השבתה של המערכת, שגורמת נזק אדיר לעשרות אלפי אנשים תמימים, זה נחשב לבכיה. כן.

שולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
יש כאן את הודעת הפתיחה על השביתה הצפויה. מכאן ואילך קיתונות של בוז וכעס על החופשות ועל הבכיות של המורות. באשכול הזה - לא ראיתי בכיות של מורות. בוז וכעס למורות - בהחלט. בגדול. עושה רושם שכל פעם שמזכירים מורה או גננת, נפתח איזה שסתום.
עד כמה שרפרפתי מלמעלה, לא רק שלא שמעת בכיות של מורות, אלא לא שמעת בכלל מילים של מורות.
השביתה הנ"ל לא מדברת אלינו כרגע.
ואנחנו, כעובדות החינוך החרדי נלך לעבודה ולא נשבות.
ולכן אתן מקטרות לאויר. בהנאה ובהצלחה!
זה מרתק לקורא...

על החתום,
איך לא? מורה.

Rachel Greenstein

משתמש סופר מקצוען
אם אינני טועה - היה חוק שניסה אחד מחברי הכנסת החרדיים (אולי מקלב?) להעביר, שבאמת ינוכו מסך ימי המחלה רק הימים שעבורם שולם בפועל. אישית זה לא מעניין אותי:
כמי שאיננה מורה ולא מקבלת פדיון ימי מחלה, יש לי עשרות ימים לא מנוצלים - לא שווה לי כלכלית לנצל ימי מחלה.

נערך לאחרונה ב:

משלימה

משתמש צעיר
ההודעה עצמה, היא הבכיות.
לטעון שתנאי השכר כה גרועים עד שהם מצדיקים השבתה של המערכת, שגורמת נזק אדיר לעשרות אלפי אנשים תמימים, זה נחשב לבכיה. כן.

יש את הסתדרות המורים, שהחליטה מה שהחליטה ואפשר להתקומם. כל השאר בכיות חנוכה וכהנה וכהנה לא קשור לעניין הזה. ומורות שלא היה להן שום קשר להחלטה על השביתה לא מרגישות בנוח מההתקפה הזו.

דבורי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
הזעם שעולה באשכולות על המורים מוכיח עד כמה ההורים לא יודעים מה באמת עושים המורים בעבודתם. נשמע שהמורים בסה"כ משמשים כבייבי סיטר לתלמידים.
מדובר בעבודה שאין בה חופשים. לא! הערכויות, השתלמויות, מפגשים, תכנונים שבועיים ושנתיים, עדכון לאחר כל שיעור במערכת הסמארט סקול, שיחות אישיות עם הורים ותלמידים, 4 תורנויות חצר בשבוע במהלך הפסקת האוכל שלך כדי שהתלמידים יהיו מוגנים במאת האחוזים, בדיקת מבחנים, מילוי מיפוי וכתיבת תכניות התערבות.
אפילו חל"ד נורמלי אין. אני במהלך חל"ד השלמתי לשני תלמידים דוחות לאבחון, הייתי צריכה להיות בקשר עם המ"מ ללוות ולהנחות אותה ובנוסף לכל, למרות שרב המחצית לא הייתי, אני צריכה לכתוב חלק מהתעודות.
רק לסבר את האוזן, כתיבת תעודות (שלא כמו ברב החינוך החרדי......) אצלנו בביהס אומר לכתוב 4 עמודים לכל תלמיד, הערכה מילולית לכל מקצוע, וכן 'ממני אליך' לכל תלמיד, המסכם את המאמץ וההשקעה במהלך השנה. מדובר בעבודה אינטנסיבית של כ- 3 שבועות. כן, התעודה מהווה סיכום מקיף וההורים מקבלים תמונת מצב מאד מאד מדוייקת.
אני בהחלט יכולה להבין את ההורים שהמורה של הילד שלהם לא ממש יודעת איך קוראים לילד, בשיעורים משלימים עמודים בחוברת ובמקרה הטוב מצלמת דפי עבודה שעברו כבר 20 שנות צילום. על תעודה שמשקפת תהליכים- אין בכלל מה לדבר.
אבל לא בכל מקום אין דרישות מהמורים...
מי שמשווה עמידה מול 30 לקוחות להקשבה, הכלה, למידה, משמעת כל שיעור לכלל תלמידי הכיתה כפול מספר שעות למידה ביום כפול 5 ימי עבודה בשבוע כנראה לא יודעת בכלל במה מדובר.

לכן, כדאי לקבל קצת פרופורציות לפני שמתלהמים באופן בלתי מידתי.

אגב, אם את לא מקבלת ימי מחלה זה אומר שלמורים אסור לבקש את הימים שלהם???

נערך לאחרונה ב:

שולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
רותי, זה יותר נשמע שהבעיה בבית הספר של הבנות שלך.
כי אני באופן אישי, עד שהגעתי למקום העבודה הנוכחי שלי
עברתי ב-7 בתי ספר (!)
ובאף לא אחד מהם ראיתי את הסיטואציות אותן את מתארת

שולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אז את מוזמנת לבוא אלינו.
בית ספר חרדי, חסידי סטנדרטי.
בכל ר"ח - דוח הערכה חודשי על כל בת ובת בכל המקצועות. הדוח נמצא אצל המנהלת ובעת הצורך יוצא.
אסיפת הורים - דוח כתוב לכל אמא על ביתה. כולל הערכה מילולית.
בכל יום ראשון - דוח תכנון לימודי לכל המקצועות בכל הכיתות, לשבוע הקרוב.
בכל סוף שנה - דוח הספק לימודי לכל השנה עם ירידה לפרטי החומר ע"מ שחומרים שלא הוספקו ויש צורך להשלים אותם יגיעו בצורה המדויקת והמפורטת ביותר למורה של שנה הבאה.

אם יש כמה בתי ספר עם צוות מורות ומנהלת פרוטקציונרים מזדקנים
זה לא אומר שכך כל בתי הספר החרדים נראים.

משלימה

משתמש צעיר
שמעתי מגננת ממ''ד שהדרישות של משרד החינוך בשנים האחרונות מהגננות הוא הזוי לגמרי ופוגע בילדים. מי שמחליט לדבריה על הדרישות הם לא אנשי חינוך מהשטח. עוד ועוד דרישות חלקן בלתי הגיוניות לגמרי. גן הוא לא אוניברסיטה.
הן צריכות לדווח ולעקוב בצורה אינטנסיבית כזאת שמפריעה להן לתפקד נורמלי. מדובר בגננת ותיקה ומסורה.
לאור זאת ב''ה שאצלנו אין את הדרישות הללו. גננת/מורה צריכה לעשות את עבודתה ביושר וברצינות ולהשקיע כנדרש. המערכת לא אמורה להיסחף לדרישות הזויות, אם רק אפשר.

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  46  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה