עושק... אהבתיהסתדרות המורים הכריזה על שביתה ב-27 בדצמבר בשל עושק ימי מחלה של המורים בידי משרד החינוך: מורה שחולה יום אחד – מחויב כאילו נעדר 1.4 ימים
הסתדרות המורים מכריזה על סכסוך עבודה ועל שביתה שתיכנס לתוקף ב-27 בדצמבר;
עושק... אהבתי
לפי החוק, על יום מחלה אחד לא מקבלים בכלל תשלום.
מאד נחמד ההערות שלכם אבל;הם תמיד אהבו להתלונן...
אבל למה שביתה אי אפשר לדבר?
1. בשביל שהמנהלת תיבחר כל ההורים בארץ צריכים לסבולמאד נחמד ההערות שלכם אבל;
1. הסתדרות המורים היא גוף פוליטי עם בחירות, אם המנהלת לא תוכיח עבודה לא ייבחרו בה בפעם הבאה (להבדיל מהסתדרות מורי אג"י שלא עושה כלום).
2. במדינה בה אנו חיים זזים דברים רק לאחר איום בשביתה.
3.מורים מקבלים ימי מחלה לפי הסכם מלפני עשרות שנים ולכן זה לא לעניין ההערה על זה, אבל אני חושב שגם אתם אמורים להסכים שלא סביר שמורה שהו/יא או ילדו/ה חולים היום בו היא עובדת 6 או 7 שעות אז ירד לו/ה בגלל זה שני ימי מחלה ולא רק יום אחד. כי יום מחלה למורה זה עד 4 שעות.
החוצפה של ארגוני המורים מפתיעה כל פעם מחדש.
אני מהמרת שהיבבה הבאה מכיוונם תהיה שזה לא פיר שאיסרו חג לפעמים יוצא בשישי/שבת, והם מפסידים חופש.
אי לכך, בכל פעם שאיסרו חג יוצא בסוף שבוע, הם ידרשו לקבל את יום ראשון שאחר כך כיום חופש.
שמעתי בתקופת החגים כמה מורות מדברות בינהן
שתדרושנה מהמנהלת יום חופשי אחר, במקום היום חופשי הרגיל שלהן שיצא בערב חג...
כך שהתסריט שלך ממש לא רחוק.
החוצפה של ארגוני המורים מפתיעה כל פעם מחדש.
אני מהמרת שהיבבה הבאה מכיוונם תהיה שזה לא פיר שאיסרו חג לפעמים יוצא בשישי/שבת, והם מפסידים חופש.
אי לכך, בכל פעם שאיסרו חג יוצא בסוף שבוע, הם ידרשו לקבל את יום ראשון שאחר כך כיום חופש.
למה נראה לך שהחופש הוא כדי להכין את החנוכיה?אפשר גם להוציא את התסכולים רגע לפני שימחק?
יש מורה בשטח שיכולה להסביר למה צריך שבוע חופש בחנוכה?
כמה זמן לוקח למורה להכין את החנוכיה??
לבנים היו שלושה ימים וגם זה היה לו יותר מידי וחיכה לחזור!!
ואבוי לי אם תהיה שביתה! את הטלפון העצבני מהבוס אני משגרת ישירות להסתדרות,
שיסתדרו!
למה נראה לך שהחופש הוא כדי להכין את החנוכיה?
החופש זה כדי לנוח מהעבודה הקשה מהחגים ועד עכשיו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: