אף פעם לא קניתי באמזון...
איך זה עובד אם אני רוצה לקנות מחשב ב700 $
כמה מס אצטרך לשלם?
תודהרק מע"מ שאותו תשלם בקופה
תודה
זה מה שכתוב באמזון שיש פקדון דמי ייבוא בסכום 120$?
ואין שום מצב שכשאני בא לקחת אותו כאן בארץ אצטרך לשלם עוד מס אחר?
באמזון הם לוקחים על עצמם את כל המיסים אם הם יהיו יותר ממה ששילמת, ומחזירים מס שלא שולם בפועל.
באמזון הם לוקחים על עצמם את כל המיסים אם הם יהיו יותר ממה ששילמת, ומחזירים מס שלא שולם בפועל.
אל דאגה, אין מצב שתשלם.
ולפני שבועיים פתאום קיבלתי הודעה שמגיע לי החזר על מוצר שקניתי לפני חצי שנה ולפי החשבון שלהם שילמתי יותר מדי בדמי יבוא...
אני מעונינת למכור טלפון אלחוטי חדש באריזה פנסוניק במחיר 250 שחיש למישהו קישור לטלפון אלחוטי בעברית
אני רק שבוע שעבר ניסיתי להזמין שני מוצרי קופון ממה שהעלית, וזה עבד, היה בסיכום קניה שני קודים של קופונים.
בכתובת אחת כמובן.
וזה ככה בשביל כל מה שמזמינים באמזוןאל דאגה, אין מצב שתשלם.
וזה ככה בשביל כל מה שמזמינים באמזון
או שיש מוצרים מסויימים שצריך לשלם עליהם מס מיוחד?
אנחנו קנינו מחשב נייד ויצא לנו הנחה משמעותית.באופן כללי שווה לקנות מחשב באמזון, מבחינת המחיר?
בעיקרון תלויבאופן כללי שווה לקנות מחשב באמזון, מבחינת המחיר?
לא בדקתי בכל האתרים כאן בארץ...
אם לא עברו 30 יום אתה יכול להחזיר, יבואו לאסוף לך מהבית וההחזר כספי עוד באותו יוםבעיקרון תלוי
אם מחפשים טוב אז בהחלט אפשר למצוא מציאות
אבל צריך לשים לב לא להזמין סתם כי לא תמיד זה יותר זול מהארץ
אפרופו מחשב אני עכשיו הזמנתי לחבר מחשב מאמזון לדעתי משמעותית זול יותר מאשר בארץ
ועכשיו הוא קבל מחשב חדש מהעבודה המחשב עדיין בקופסא ולא פתחתי הוא רוצה שאני יחזיר אותו לאמזון
אם מישהו מעוניין לקנות בשמחה.
כי מאז שהזמנתי גם המחיר שלו עלה וגם שער הדולר עלה אז אם זה רלוונטי למישהו אני בשמחה יעלה פרטים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: