תזכורת ה10 לחודש
10% הנחה באתר Amazon.com בתשלום עם מאסטרקארד. משלוח לישראל בלבד. קוד: MASTERCARDAY
בכפוף לתנאים ולתקנון המבצע
10% הנחה באתר Amazon.com בתשלום עם מאסטרקארד. משלוח לישראל בלבד. קוד: MASTERCARDAY
בכפוף לתנאים ולתקנון המבצע
עכשיו?לי עבד
גם לי לא עובד.מישהו ניסה לקנות היום עם הקופון של מאסטרכארד?
לא עובד לי-- יכול להיות שנגמר?
הגיע?אני הזמנתי אותו, אוכל לומר לך לאחר שהוא יגיע, והזמנתי אותו לצרכים בסיסים כמו גלישה וכו'
וטוב לדעת שלאחר שמזמינים משהו משם, מקבלים קופון של 10% הנחה לקניה הבאה (עד 50 ש"ח)
הגיע?
אשמח לשמוע.
אני קניתי אותה בארץ והיא מצוינת
מישהו אולי הזמין את המשאבה הזו? ויודע לומר לי איך טיבה?
וגם אני מנסה להבין א החשמל מתאים לפה לארץ, כי לפני תקופה קניתי מקציף חלב שנשרף בשימוש ראשוני.. כי מתח החשמל לא היה מתאים, אשמח מאוד לעזרתכם.
ודבר נוסף- הכתובת הראושנית שלי הייתה בביתר, ושניסיתי לירושלים היה ירידה משמעותית במחיר (משלוח) יש עיר שהכי שווה לשלוח אליה.?
או שעצם זה שביתר זה מחוץ לקו הירוק זה מה שיקר את המחיר, אשמח מאוד לדעתכם.
איזה מחשב דגם ?בעיקרון תלוי
אם מחפשים טוב אז בהחלט אפשר למצוא מציאות
אבל צריך לשים לב לא להזמין סתם כי לא תמיד זה יותר זול מהארץ
אפרופו מחשב אני עכשיו הזמנתי לחבר מחשב מאמזון לדעתי משמעותית זול יותר מאשר בארץ
ועכשיו הוא קבל מחשב חדש מהעבודה המחשב עדיין בקופסא ולא פתחתי הוא רוצה שאני יחזיר אותו לאמזון
אם מישהו מעוניין לקנות בשמחה.
כי מאז שהזמנתי גם המחיר שלו עלה וגם שער הדולר עלה אז אם זה רלוונטי למישהו אני בשמחה יעלה פרטים
כמה עלתה לך?אני קניתי אותה בארץ והיא מצוינת
הוא יתמוך בתוכנות אוצר החכמה, בר אילן וכדו'?הגיע אתמול, בהחלט מחשב חמוד ואכן טוב לצרכים בסיסיים
נראה לי 500כמה עלתה לך?
הוא יתמוך בתוכנות אוצר החכמה, בר אילן וכדו'?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: