הכל בעזרת הבורא
משתמש צעיר
אפשר לשאול איך אתה מוצא את כל המבצעים האלה?!קופונים
אפשר לשאול איך אתה מוצא את כל המבצעים האלה?!קופונים
דבר ראשון תודה על המענה.בוודאי.
כנסו ל"הזמנות" ובפרטי ההזמנה ניתן לשנות כתובת/שיטת תשלום וכו'.
יפה שכבר יצא למשלוח.כתוב לי שאם ההזמנה יצאה למסלול משלוח אי אפשר לשנות רק דרך צ'אט (שאין לי אפשרות אולי בגלל נטפרי? או בגלל הלילה?) או עם שיחה מול נציג באנגלית שאין לי סיכוי עם האנגלית המשובשת שלי. (אופציה במייל הוא לא נותן לי...)
בד"כ לפני שהחבילה מגיעה לישראל, אני מקבל מייל (בפרט כשנשלח דרך דואר ישראל) אם אני רוצה לשנות את מיקום קבלת החבילה.אם ידועה למישהו עוד אופציה אני אשמח.
אפשר לשאול איך אתה מוצא את כל המבצעים האלה?!
המברשת הזאת טובה??
@מאיר 4134
מקודם היה פה קישור למכונת תספורת ב40 ש"ח!!!
למה מחקת אותו?
כי זה מאד זול!!
זה מכונה טובה?
כי כבר הזמנתי, ועכשיו אני רואה שמחקת, מה הסיבה?
המברשת הזאת טובה??
איך יכול להיות שזה נמכר בכזה מחיר?
אבל תכלס, מדובר במברשת שיניים טובה ומומלצת? או שלא?שאלה טובה..... אבל אני כבר לא שואל שאלות, לעיתים אני מקבל מוצרים במחירי רצפה וכמו במוצר קליעה למטרה שהבאתי שבוע שעבר
אבל תכלס, מדובר במברשת שיניים טובה ומומלצת? או שלא?
בקישור הזה, זה הרבה יותר זול.ובאתר אחר ראיתי מוצר זהה ויש תגובות חיוביות שם
באמת הזמנתי אותו אבל נכנסתי עכשיו לאמזון ועל המסך מופיעה לי ההודעה הבאה:לעיתים אני מקבל מוצרים במחירי רצפה וכמו במוצר קליעה למטרה שהבאתי שבוע שעבר
היה לי את זה אם 2 מוצרים וזיכו אותי אבל מבאסבאמת הזמנתי אותו אבל נכנסתי עכשיו לאמזון ועל המסך מופיעה לי ההודעה הבאה:
צפה בקובץ המצורף 1021043תכלס'... לא מתאים לאמזון להתנער ככה ממבצעים... מאכזב ממש!
או שזה רק לי עוד מישהו הזמין ולא קיבל? אולי @הכלבויניק @מאיר 4134
זה היה מוצרים במבצע? או בהזמנה רגילההיה לי את זה אם 2 מוצרים וזיכו אותי אבל מבאס
זה היה מוצרים במבצע? או בהזמנה רגילה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: