אמזון שאלות // תשובות // המלצות // קופונים

ואן גוך

משתמש פעיל
בוודאי.
כנסו ל"הזמנות" ובפרטי ההזמנה ניתן לשנות כתובת/שיטת תשלום וכו'.
דבר ראשון תודה על המענה.
דבר שני, כתוב לי שאם ההזמנה יצאה למסלול משלוח אי אפשר לשנות רק דרך צ'אט (שאין לי אפשרות אולי בגלל נטפרי? או בגלל הלילה?) או עם שיחה מול נציג באנגלית שאין לי סיכוי עם האנגלית המשובשת שלי. (אופציה במייל הוא לא נותן לי...)
אם ידועה למישהו עוד אופציה אני אשמח.

הכלבויניק

מנהל האתר
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
כתוב לי שאם ההזמנה יצאה למסלול משלוח אי אפשר לשנות רק דרך צ'אט (שאין לי אפשרות אולי בגלל נטפרי? או בגלל הלילה?) או עם שיחה מול נציג באנגלית שאין לי סיכוי עם האנגלית המשובשת שלי. (אופציה במייל הוא לא נותן לי...)
יפה שכבר יצא למשלוח.
לאחרונה בכמה הזמנות שונות, חיכיתי יותר משבוע עד שהוציאוה למשלוח.
אם ידועה למישהו עוד אופציה אני אשמח.
בד"כ לפני שהחבילה מגיעה לישראל, אני מקבל מייל (בפרט כשנשלח דרך דואר ישראל) אם אני רוצה לשנות את מיקום קבלת החבילה.

הכלבויניק

מנהל האתר
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
ב 10 לחודש,
10% הנחה על כל האתר באמזון
בהזנת קוד קופון: MASTERCARDAY

תקף רק ב- 10 לחודש החל מ- 10:00 בבוקר ועד השעה 23:59, שעון ישראל.

בכפוף לתקנון המבצע
הערה:
בתקנון משמע שיש הנחה של 20%, ולא 10% כמו בפרסום שלהם.
וכמובן זה מוגבל עד הנחה של 20 $ בלבד.

Amazon.com – Mastercard Day תקנון

1 .מחזיקי כרטיס זכאים יכולים ליהנות מ -%20 הנחה ממחיר הרכישה של מוצרים כשירים )כהגדרתם להלן(, לפני דמי משלוח וטיפול, מסים, חובות, חיובי אריזות מתנה או עמלות אחרות, בהתבסס על סכום הרכישה המינימלי וקוד המבצע שהוזן כהמשך המתואר בתקנון זה )"ההצעה"(.

2 .מוצרים כשירים פירושם מוצרים הזמינים ב com.Amazon - למעט כרטיסי מתנה ו/או הורדות דיגיטליות.

3 .ישנה כמות מוגבלת של קופונים. המבצע יחל ב- 10 בנובמבר 2021 בשעה 10 בבוקר שעון ישראל. תוקף המבצע יפוג ב- 10 בנובמבר 2021 בשעה 59:23 שעון ישראל, או כאשר הסתיימו קופוני המבצע, המוקדם מביניהם.

4 .למימוש ההצעה, יש לבחור את המוצרים הכשירים, להזין את קוד המבצע MASTERCARDAY בשלב הקופה ולבצע את התשלום באמצעות כרטיס כשיר. "כרטיסים כשירים" פירושם כרטיסי אשראי הנושאים את המותג מאסטרקארד.

5 .כדי להיות זכאים להנחה של %20 ,יש לרכוש )בהזמנה אחת( מוצרים כשירים ולהזין את קוד המבצע MASTERCARDAY בקופה. ההנחה המקסימלית תהיה 20 דולר.

6 .כדי להשתמש בהצעה יש לרכוש את המוצרים בהזמנה אחת ולשלוח אותם לכתובת אחת בתוך ישראל.

7 .ההצעה מוגבלת ל -%20 הנחה באופן חד פעמי לכל חשבון באמזון ולא ניתן לשלב אותה עם מבצעים אחרים של אותה הזמנה.

8 .הסוחר רשאי לדחות כרטיס כשיר אם מערכת התשלומים שלו לא יכולה לטפל בחלק מסוגי הכרטיסים הזכאים.

9 .ככל שהחוקים הרלוונטיים מאפשרים, אמזון ומאסטרקארד שומרים לעצמם את הזכות לשנות את ההצעה ו/או לשנות את התנאים וההגבלות בכל עת.

10 .ההצעה אינה חלה על דמי משלוח וטיפול, חיובי אריזת מתנות, מסים, חובות או עמלות אחרות.

11 .ההצעה אינה ניתנת להעברה ולא ניתן למכור אותה מחדש.

12 .במידה ויופרו אחד מהתנאים וההגבלות, המבצע לא יהיה תקף.

13 .אם יוחזר כל אחד מהמוצרים או התכנים הקשורים למבצע זה, ההחזר הכספי יהיה שווה לסכום אשר שולם עבור המוצר, בכפוף ל ]מדיניות ההחזרים[ החלים. (901888 =

NodeId? html.display/customer/help/gp( 14 .ההצעה תהיה בטלה במידה והחוקים או התקנות החלים יקבעו את ביטולו.

ספירלה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
יש מישהו מבין שיכול לתת לי קישור של מברגת אימפקט מקצועית מומלצת
לשימוש נוח
שאפשר לקנות לה מתאם או מטען
לא אכפת לי שיעבור את ה100 דולר יש לי קופון שעובר רק מהסכום הזה
וגם
יש מצב להכניס באמזון באותה הזמנה כמה קופונים?

מצב רוח תקין

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
אם אני רוצה להזמין לילד בן שנתיים וחצי נעליים איך אני יודעת מה המידה? השמח לעזרה!

ספירלה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
נערך לאחרונה ב:

מאיר 4134

משתמש מקצוען
אפשר לשאול איך אתה מוצא את כל המבצעים האלה?!

כבר רשמתי זאת מספר פעמים.

מפאת היותי חבר באמזון שותפים (AFFLIATE) יש בעמוד השותפים דף של קופונים, לחילופין יש דף של קופונים גלוי לכל וגם שם ישנם קופונים יפים מאד !

יוחנן 1

משתמש מקצוען
@מאיר 4134
מקודם היה פה קישור למכונת תספורת ב40 ש"ח!!!
למה מחקת אותו?
כי זה מאד זול!!
זה מכונה טובה?
כי כבר הזמנתי, ועכשיו אני רואה שמחקת, מה הסיבה?

מאיר 4134

משתמש מקצוען
@מאיר 4134
מקודם היה פה קישור למכונת תספורת ב40 ש"ח!!!
למה מחקת אותו?
כי זה מאד זול!!
זה מכונה טובה?
כי כבר הזמנתי, ועכשיו אני רואה שמחקת, מה הסיבה?

מחקתי כי היה בזה תוספת למכונת גילוח, ולא יודע אם יש לה כשרות (בהתחלה חשבתי שזה דגם כמו הONEBLADE)

המברשת הזאת טובה??
איך יכול להיות שזה נמכר בכזה מחיר?

שאלה טובה..... אבל אני כבר לא שואל שאלות, לעיתים אני מקבל מוצרים במחירי רצפה וכמו במוצר קליעה למטרה שהבאתי שבוע שעבר

נערך לאחרונה ב:

מאיר 4134

משתמש מקצוען
אבל תכלס, מדובר במברשת שיניים טובה ומומלצת? או שלא?

זה המוצר שהבאתי

61CvOHJPppL._AC_SL1500_.jpg

ובאתר אחר ראיתי מוצר זהה ויש תגובות חיוביות שם

1639252460639.png

1639252371376.png

ואן גוך

משתמש פעיל
לעיתים אני מקבל מוצרים במחירי רצפה וכמו במוצר קליעה למטרה שהבאתי שבוע שעבר
באמת הזמנתי אותו אבל נכנסתי עכשיו לאמזון ועל המסך מופיעה לי ההודעה הבאה:
TNZUI.jpg
תכלס'... לא מתאים לאמזון להתנער ככה ממבצעים... מאכזב ממש!
או שזה רק לי עוד מישהו הזמין ולא קיבל? אולי @הכלבויניק @מאיר 4134

הדסההה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
באמת הזמנתי אותו אבל נכנסתי עכשיו לאמזון ועל המסך מופיעה לי ההודעה הבאה:
צפה בקובץ המצורף 1021043תכלס'... לא מתאים לאמזון להתנער ככה ממבצעים... מאכזב ממש!
או שזה רק לי עוד מישהו הזמין ולא קיבל? אולי @הכלבויניק @מאיר 4134
היה לי את זה אם 2 מוצרים וזיכו אותי אבל מבאס

הדסההה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה