WOWמשחק קליעה למטרה ב40% הנחה - תקף עד 31.12 (יש קופון עמוד של עוד 50% הנחה !)
רק 19 ש"ח, ומשלוח חינם!
WOWמשחק קליעה למטרה ב40% הנחה - תקף עד 31.12 (יש קופון עמוד של עוד 50% הנחה !)
כלל ברזל -אשמח לקבל מידע לגבי הטוסטרים הללו, האם אני יכול להשתמש בהם כרגיל בשקעים בארץ,
Amazon.com: Cuisinart WM-SW2N1 Grill Sandwich Maker, 9.07"(L) x 8.87"(W) x 3.57"(H), Silver: Home & Kitchen
Online Shopping for Kitchen Small Appliances from a great selection of Coffee Machines, Blenders, Juicers, Ovens, Specialty Appliances, & more at everyday low priceswww.amazon.com
Amazon.com: Cuisinart WM-SW2N1 Grill Sandwich Maker, 9.07"(L) x 8.87"(W) x 3.57"(H), Silver: Home & Kitchen
Online Shopping for Kitchen Small Appliances from a great selection of Coffee Machines, Blenders, Juicers, Ovens, Specialty Appliances, & more at everyday low priceswww.amazon.com
ואם לא האם מתאם כזה שיש לי בבית יספיק לי
צפה בקובץ המצורף 1020006
תודה מראש לכל המסייעים
התקע א מתאים לארץאשמח לקבל מידע לגבי הטוסטרים הללו, האם אני יכול להשתמש בהם כרגיל בשקעים בארץ,
ואם לא האם מתאם כזה שיש לי בבית יספיק לי
צפה בקובץ המצורף 1020006
תודה מראש לכל המסייעים
לא מדויק לגמריכלל ברזל -
אמזון ארה"ב מוכר מוצי חשמל במתח שמתאים לארה"ב ולא לישראל
למעט מכשירי אלקטרוניקה שמיועדים לשימוש אישי ולנסיעות כמו מטענים ומכונות גילוח שהמתח שלהם מתאים לכל העולם
2 טוסטרים לא מופיע מתח = רק לארה"ב
1 טוסטר מופיע 120 V שלא מתאי לארץ
המעבירים שבתמונות קשורים לתקע ולא למוצר
צריך אותם כאשר המוצר מתאים למתח ישראל בלבד
מאיפה ההנחה של "החיסכון בקופון" 95.42 ?
תנסה באמזון האירופי
בעמוד המוצר, יש קופון שצריך לסמן לאסוף אותו, נותן עוד 50% הנחה.מאיפה ההנחה של "החיסכון בקופון" 95.42 ?
לי יורד רק 57.25 ש"ח
הכוונה לאמזון בכלליתודה לכם,
@אם לא תשאל איך תדע
לא הבנתי על איזה מוצר ראית שטווח המתח שלו מתאים לארץ?
בנוסף רציתי לדעת האם לדעתכם הקופונים של מקס לאמזון - מתאימים לכל האתרים של אמזון או שמא רק ארה"ב?
בעמוד המוצר, יש קופון שצריך לסמן לאסוף אותו, נותן עוד 50% הנחה.
בעמוד המוצר, יש קופון שצריך לסמן לאסוף אותו, נותן עוד 50% הנחה.
בדקתי כעת. יש 40% מהקופון שהביא מאיר4134 + 30% קופון שיש צורך לסמן. סה''כ יורד 79.8@אימון באמונה צודקת, כרגע יש קופון רק של עמוד רק של 30% הנחה....
רוצה עיצה בלי הרבה ברברת?
חסר מה לקנות באמזון עם קופונים?תודה, פשוט יש לי קופונים
בוודאי.יש לי שאלה.
לא מזמן עברתי דירה לעיר אחרת, ואתמול בצעתי הזמנה מאמזון.
רק לאחר שקבלתי במייל הודעה שההזמנה שלי נשלחה שמתי לב שעדיין לא עדכנתי את הכתובת למקום מגוריי החדש.
יש איזו שהיא דרך לשנות את הכתובת לחבילה הנוכחית?
אודה מאד לעזרת בעלי מידע בעניין, הדבר יכול יחסוך לי עגמ"נ מרובה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: