שווה את הכסף? מוצר אמין?אין כ"כ באמזון, כלומר יש אבל בד"כ זה לא מתאים למתח החשמל בארה"ק.
יש ב KSP בלנדר של בוש 800W ב-200 ש"ח
שווה את הכסף? מוצר אמין?אין כ"כ באמזון, כלומר יש אבל בד"כ זה לא מתאים למתח החשמל בארה"ק.
יש ב KSP בלנדר של בוש 800W ב-200 ש"ח
יש של שיאומי ב100 ש"ח באלי אקספרסשווה את הכסף? מוצר אמין?
בוש מותג וותיק ואמין.שווה את הכסף? מוצר אמין?
תמונות חסומות בנטפרי
יש של שיאומי ב100 ש"ח באלי אקספרס
יכול להעלות כמה תמונות לטובת החסומים?
בדקתי ואכן קייםפורסם באיזה מקום שיש הטבה ללקוחות בנק פועלים Poalim Wonder (אולי למשתמשים באפליקצייה) שמקבלים 5$ תמורות 50 נקודות.
תקף ב"אמזון" ו"באסוס"
מי שבענין שינסה, ויעדכן בבקשה.
יש לי. (שילמתי 35 דולר)יש של שיאומי ב100 ש"ח באלי אקספרס
אולי יעזור לך לדעת שזה גולפים גבוהים בצבעים חלקים.יכול להעלות כמה תמונות לטובת החסומים?
@כובע הנזיר באמת בראון הם מעולים, יש לי והיה לי.
הבלנדרים של בוש לא ברמה שלהם?
לתשומת לב, הזמנתי פעם ולא התאים לאינדוקציה ונאלצתי להחזיר.סיר פסטה מבית Bialetti, כולל מכסה לניקוי נוזלים בנפח 5.2 ליטר ב 138 ש"ח כולל משלוח חינם בסל מעל 49 דולר
צפה בקובץ המצורף 1820148
ק.ש.
אי אפשר להעלות בפורום ציבורי.יכול להעלות כמה תמונות לטובת החסומים?
מחיר מצוין, רק לשים לב שזה פתח עגול, יש כאלה שעלול לעצבן אותם, ואני אחד מהם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: