בסמארטפונים יש אפשרות לחפש לפי תמונה.
בסמארטפונים יש אפשרות לחפש לפי תמונה.
גם בכרוםבסמארטפונים יש אפשרות לחפש לפי תמונה.
תוכלי להראות לנו איפה?גם בכרום
תוכלי להראות לנו איפה?
אני מתכוון שבאפליקציה של אמזון יש אופציה של חיפוש מוצר לפי תמונה.
יש בכרום אפשרות.אני מתכוון שבאפליקציה של אמזון יש אופציה של חיפוש מוצר לפי תמונה.
בכרום לא ידוע לי שיש את זה.
בדקתי עכשיו ההנחה קיימת, כמובן רק על הצבע הזה (שחור לבן), ככה זה באמזון.אצלי הוא לא נותן את ההנחה הנוספת, לא בעמוד המוצר ולא בשלב התשלום.
אגב, שימו לב שלכ צבע יש מחיר אחר.
הורוד למשל עולה רק 46 דולר, בלי קופונים.
אבל המשלוח לא חינמי, 20 דולר. יתכן וזה שווה למי שרוצה ורוד.
שוב: אתה יכול לחפש באמזון באמצעות תמונה? לא.
תבדקי אם המתח שם הוא מתאים לארץ.אני רוצה לקנות בלנדר נינג׳ה (עם יש גם עם מעבד מזון בצק יותר טוב)
איך מוצאים מבצע טוב
או בלי משלוח
או אולי יש קופונים
אם יש למשהו הסברים איך לעשות קנייה טובה באמזון ממש יעזור
קוראים היטב את פרטי המוצראיך בודקים ?
@ההוא סבא לא תמיד אפשר לבדוק בפרטי המוצר, יש הרבה מוצרים שכתוב שהמתח 110V ובפועל מתאים למתח של הארץ, יש לי נורה צמודת תקרה, כתוב 110V הסיבה שהם כותבים 110V מכיון שכוונתם שזה תואם לרשת החשמל, ובדרך כלל הלקוחות שלהם לא מהארץ אלא מארה"ב.קוראים היטב את פרטי המוצר
מסתכלים בכל התמונות
אם לא מוצאים תשובה
מקישים בשאלות את המילה VOLT (או 110, 220, 230)
ואז את רואה אם מישהו כבר שאל על המתח.
אם לא, תמיד ניתן לשאול את המוכר. הם עונים לרוב תוך 24 שעות.
נורה זה משהו אחר.@ההוא סבא לא תמיד אפשר לבדוק בפרטי המוצר, יש הרבה מוצרים שכתוב שהמתח 110V ובפועל מתאים למתח של הארץ, יש לי נורה צמודת תקרה, כתוב 110V הסיבה שהם כותבים 110V מכיון שכוונתם שזה תואם לרשת החשמל, ובדרך כלל הלקוחות שלהם לא מהארץ אלא מארה"ב.
אני בדקתי בתמונות שהעלו הרוכשים בחוות דעת, וראיתי שזה תואם למתח של הארץ.
בכל אופן בלנדר נינג'ה קרוב לודאי שזה לא תואם את המתח בארץ.
דברים שיכולים להיות מתאימים למתח של הארץ, הם דברים שלא צורכים הרבה חשמל, כמו מכונות גילוח, מסכי מחשב, מנורות צמודות תקרה, וכן נברשות (הזמנתי משהו כזה פעם).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: