כמה בערך?תשלום ראשוני-צריך הון עצמי
תלוי בסוג הרכב.כמה בערך?
מה שאני עדיין לא הבנתי.
למה אנשים קונים יד שנייה?
יש היום המון צורות תשלום לרכב יד ראשונה כמו הלוואת בלון וכד’ שככה אין בעיות על הרכב.
אני קצת יסביר
הלוואת בלון עובד בצורה כזאת
תשלום ראשוני-צריך הון עצמי
תשלום חודשי ובד”כ זה סכומים נמוכים-חלק מהחזקת רכב (במקום לשלם תיקונים)
תשלום סופי-שאותו מכסים במחירת הרכב, ובעודף משתמשים לרכישה של הרכב החדש הבא בתור.
בחשבון סופי זה יוצא אותו סכום מרכב יד 2 שהכסף הולך על תיקונים וכד’ שברכב יד 00 אין לך אותו ואפילו מרווחים אחריות של חברה 5 שנים
'בחשבון סופי זה יוצא אותו סכום מרכב יד 2' ???
עלות התחזוקה לעולם לא תתקרב לסכום ההפרש בין מחיר חדש ליד שניה..
העיסקה הכי טובה כלכלית היא - רכב בן שנתיים שלוש שספג ירידת ערך משמעותית ועדיין לא נזקק לתחזוקה יקרה
כך או כך - בקניה דרך הלוואות כאלה ואחרות - אתה גם משלם בסופו של דבר יותר ממחירון הרכב הרשמי, כי יש ריבית והיא לא קטנה
וכמה אגרת רישוי אתם משלמים על רכב חדש?הסכום יוצא פחות או יותר אותו סכום אבל הרבה פחות כאב ראש.
ההלוואה לרכב ניתן להסיג הריבית של אפס נקודה משהו (אני בזמנו השגתי נקודה שמונים וחמש)שזה רבית אפסית
החשבון שלך אינו נכון כלל וכלל.הסכום יוצא פחות או יותר אותו סכום אבל הרבה פחות כאב ראש.
תעשי חיפוש כאן בפרום , יש המון מידע.אפשר המלצות על סוכן חדרי אמין?
תודה!
רכב יד ראשונה מאבד המון מערכו.מה שאני עדיין לא הבנתי.
יש היום המון צורות תשלום לרכב יד ראשונה כמו הלוואת בלון וכד’ שככה אין בעיות על הרכב.
אני קצת יסביר
תשלום סופי-שאותו מכסים במחירת הרכב, ובעודף משתמשים לרכישה של הרכב החדש הבא בתור.
בחשבון סופי זה יוצא אותו סכום מרכב יד 2 שהכסף הולך על תיקונים וכד’ שברכב יד 00 אין לך אותו ואפילו מרווחים אחריות של חברה 5 שנים
נשמע כמו חשבון נכון והשאלה רק מה הסכום שבו מתכוונים לקנות את הרכב יד 2..החשבון שלך אינו נכון כלל וכלל.
ההלוואת המדוברות רלוונטיות גם בקניה של רכב יד 2 אחרי שימוש מועט?הסכום יוצא פחות או יותר אותו סכום אבל הרבה פחות כאב ראש.
לטעמי אין כאן שום מומנטום לפספס...יש לנו טויוטה פריוס 2008 ק"מ גבוה- 280 לערך
סוללה חודשה לפני כשלוש שנים.
יש עיתוי מומלץ מתי כדאי למכור אותה?
(אנחנו ממש מרוצים ממנה רק לא רוצים לפספס
את המומנטום, אם ישנו..)
תקרא את ההודעה שלי עד הסוף, ותגיד לי מה נראה לך לא נכון...נשמע כמו חשבון נכון והשאלה רק מה הסכום שבו מתכוונים לקנות את הרכב יד 2..
כמה הפריים וכמה הריבית? אתה מודע לכך שבעקבות עליית הריביות הלוואות היום הרבה יותר יקרות?הסכום יוצא פחות או יותר אותו סכום אבל הרבה פחות כאב ראש.
ההלוואה לרכב ניתן להסיג הריבית של אפס נקודה משהו (אני בזמנו השגתי נקודה שמונים וחמש)שזה רבית אפסית
אתה יכול לפרט יותרמה שאני עדיין לא הבנתי.
אני קצת יסביר
תקרא את ההודעה שלי עד הסוף, ותגיד לי מה נראה לך לא נכון...
אכן רכב יד 2 אחרי ירידת ערך של שלוש שנים הוא בהחלט משתלם, אבל רק ברכב יפני, כי הגרמני וכדומה כבר נגמרת האחריות תוך זמן קצר, ומתחילות הצרות....
רק צריך לדעת שקשה מאד להשיג רכבים כאלה במחיר שפוי, ובדרך כלל על רכב יפני יד 2 אחרי שלוש שנים, אתה משלם יותר מהמחירון משמעותית בחברות הליסינג וכדומה...
ובסוף אתה מוכר אחרי כמה שנים עם ירידת ערך גדולה יחסית.
עדיין זו עיסקה משתלמת, אבל יש אפשרות לעיסקה הרבה יותר זולה, כמו שציינתי לעיל...
כל אחד ויכולותיו...
בהצלחה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: