אותה תוצאה, בכל אופן.נכנסתי מהגוגל.
להכנס מהכתובת הזו?
אותה תוצאה, בכל אופן.נכנסתי מהגוגל.
להכנס מהכתובת הזו?
קבלתי הודעה על חבילה בדואר.
אני מגיעה לדואר אומרים לי שהחבילה נמסרה
מה עושים?
לנסות לנקות שוב ושוב אמור לפתור את הבעיה.אותה תוצאה, בכל אופן.
בטוח שזה טריק של המוכר?מדריך - פתיחת סכסוך // מדריך אלי-אקספרס // 1
הזמנתם מוצר מהאתר אלי אקספרס ולא קיבלתם אותו במשך תקופת ההגנה, או שקיבלתם מוצר פגום או לא תקין, או שבכלל קיבלתם מוצר שונה ממה שהזמנתם... כדאי שתשקלו לפתוח תלונה בכדי לקבל החזר כספי על ההזמנה! חשוב להבין שאנחנו לא מעודדים לפתוח תלונה על כל דבר קטן שלא נראה לכם, ואנו גם מאוד ממליצים להתאזר...www.prog.co.il
שלחתם לו הודעה? יש מצב שהמוכר שלח את אותו מס' מעקב לשני לקוחות...בטוח שזה טריק של המוכר?
אני יודעת לפתוח סכסוך
אבל אני ממש רוצה את המוצר...
במשלוח עד הבית שניסוי ליצור קשר ולא הצליחו (או לא רצו להצליח..) או מדובר בחב' לתיבת דואר שהדוור לא הצליח להכניס לתיבה, והחב' תועבר לסניף הקרוב ותקבלו כל כך הודעה, או.. שהיה להם טעות בשליחת החב' (כגון שלוח לעיר אחרת) ומחכה לשליחה לעיר הנכונה.. תנסו מחר ליצור קשר בטלפון 171.מישהו יודע להגיד לי מה זה משלוח נכשל? מה אני אמורה לעשות?
תודהצפה בקובץ המצורף 974470
מישהו יודע להגיד לי מה זה משלוח נכשל? מה אני אמורה לעשות?
תודה
בדקו בסניף הדואר,
טיפ של @כותב מוסמך
משלוח נכשל זה אומר שזה בסניףתודה על המידע,
אכן בדקתי באתר דואר ישראל וזה מחכה בסניף
טוב ששאלתי
זה דרך hfd בדרך כלל. אמור להגיע סמס עם פרטי נקודת המסירה.הזמנתי חבילה מעליאקספרס, והמוכר שלח את זה עם מספר הזמנה שמתחיל באותיות EQTWL האם משהו יודע כיצד ניתן להגיע למידע אודות החבילה.
באתר של דואר ישראל אין מידע ובאתר 17track מופיעה שהחבילה הגיעה כמו שרואים בתמונה שצירפתיצפה בקובץ המצורף 974634
רק אציין שפתחתי מחלוקת, ועליאקספרס סגר אותה כי כתוב שהגיעה ההזמנה.
וכמובן לא קיבלתי שום מידע ושום קוד
אם משהו יוכל לעזור לי אשמח מאוד
לא קיבלתי שום מידע ב-SMSזה דרך hfd בדרך כלל. אמור להגיע סמס עם פרטי נקודת המסירה.
תנסה לפנות לhfdלא קיבלתי שום מידע ב-SMS
נכנסתי לשם והוא כותב שמספר המעקב שלי לא מקושר לניידתנסה לפנות לhfd
לא אמרתי לחפש שם מעקב חבילה. תפנה אליהם.נכנסתי לשם והוא כותב שמספר המעקב שלי לא מקושר לנייד
משלוח שהגיע לי תוך יומיים... לנקודת חלוקה! מאמין שיצא מהארץ.נכתב ע"י כותב מוסמך:
זה חשוב המידע הזה. כי אם כן לא אמור להיות חיוב מעמ בקניה מעל 75 דולר, כי זה לא 'ייבוא'...
ביצירת קשר עם המוכר. בתקווה שיתייחס לזה.אפשר לשנות כתובת למשלוח אחרי ביצוע ההזמנה?
תודה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: