ברור.הם יחזירו לי את הכסף?
כן.יש עניין להזמין מחדש?
לנסות כאןצהריים טובים
אשמח לעזרה, למה כשאני מנסה להוסיף כרטיס אשראי חדש כאן:
צפה בקובץ המצורף 971691
הוא נותן לי הודעה כזו בסינית:
צפה בקובץ המצורף 971693
ואין אופציה להמשיך משם....
כבר הרבה זמן שזה ככה עושה לי
מישהו יודע איך לסדר?
תודה רבה רבה!
אם נשלח מישראל ולא מקפריסין וכו' לא יגבה מכס.מוצר (ברז) באלי אקספרס שנשלח מישראל, יגבה עליו מכס?
איך אפשר לדעת? כתוב IL.אם נשלח מישראל ולא מקפריסין וכו' לא יגבה מכס.
פשוט לשאול את המוכר מהיכן נשלח..איך אפשר לדעת? כתוב IL.
מישהו מבין פשר זה?:
[זה מופיע לי לאחר עידכון פרטי אשראי]
אינני יכולה לבצע הזמנות
נסו לרענן את העמוד.כלום, זה הפוטר (הקטע התחתון) של האתר.
מוצר (ברז) באלי אקספרס שנשלח מישראל, יגבה עליו מכס?
נשלח מישראל זה לא באמת ישראל אלא קפריסיןאם נשלח מישראל ולא מקפריסין וכו' לא יגבה מכס.
למה? אני קיבלתי מוצרים תוך יום יומיים שנשלחו מישראל!!נשלח מישראל זה לא באמת ישראל אלא קפריסין
אף פעם לא נתקלתי במוצר שנשלח באמת מישראל
אני הזמנתי מוצר ולא הגיע וביקשתי מהמוכר שישלח המוכר לא שלח הזמנתי את המוצר עוד פעם ולאחר שהגיע כתבתי ל"אלי" שלא הגיע (בפעם השנייה) והם זיכו אותי בכל הסכום ששילמתי {מיועד למי שכן כבר נפל בפח של המוכר]אסור לסמוך על המוכר!
ברגע שאין לך את הגב של הסכסוך עם החלטת השופטים של אלי-אקספרס, אין למוכר שום מחויבות, וקשה לסמוך עליו שבאמת ישלח.
גם לא יהיה לך אופציה לערער על המוצר הבא אם הוא לא יגיע / יגיע פגום.
אפי' אם הוא ישלח לך מוצר חדש, ויביא לך מספר מעקב,
הייתי חושש לבטל את הסכסוך, כי מי אמר שהוא באמת שלח?
הכי טוב, לקבל זיכוי, ואם אתה רוצה את המוצר, תזמין אותו שוב, כך יהיה לך את כל הגיבוי של לקוח באלי-אקספרס.
השאלה היא, אם יש לך תיעוד ברור ומסודר, לחזק את הסכסוך שלך,
כי לאחרונה אני שומע עוד ועוד סיפורים על החלטת השופטים בסכסוכים על מוצר פגום, שהם דורשים להחזיר את המוצר ורק אז לתת זיכוי, מה שבד"כ לא משתלם...
לא בכל מוצר.. כשיש מעקב מסודר וכתוב להם שהמשלוח הגיע ליעד צריך להביא ראיות שהחב' לא הגיעה.אני הזמנתי מוצר ולא הגיע וביקשתי מהמוכר שישלח המוכר לא שלח הזמנתי את המוצר עוד פעם ולאחר שהגיע כתבתי ל"אלי" שלא הגיע (בפעם השנייה) והם זיכו אותי בכל הסכום ששילמתי {מיועד למי שכן כבר נפל בפח של המוכר]
באמת בחבילה שהזמנתי לא היה מעקב שווה בדיקהלא בכל מוצר.. כשיש מעקב מסודר וכתוב להם שהמשלוח הגיע ליעד צריך להביא ראיות שהחב' לא הגיעה.
יכול להיות מקפריסיןלמה? אני קיבלתי מוצרים תוך יום יומיים שנשלחו מישראל!!
בעיקר במשלוחים מהירים דרך אלי אקספרס, אבל משלוחים ארוכים כשאין מעקב בדואר ישראל גם כשעבר לדואר לא מופיעלמען הידע הכללי
בנושא משלוח מעלי המגיע דרך דואר ישראל
לדואר ישראל יש מרכז מיון במודיעין
ויש מרלוג בשדה התעופה
משלוח נכנס למערכות של הדואר רק כאשר הוא נקלט במערכת והוא מועבר למרכז מיון
מה שקורה בזמני עומס מכניסים משלוחים למרלוג בשדה התעופה
כל עוד שלא מעבירים אותם למרכז מיון הם לא מוכרים בדואר ישראל
בעלי מופיע שהמשלוח הגיע לארץ היעד
בדואר ישראל מופיע: התקבל מידע מCainiao על חבילה המיועדת להישלח לארץ
בוודאות ממפעל/מחסן בארץ.יכול להיות מקפריסין
איך הוודאות מענייןבעיקר במשלוחים מהירים דרך אלי אקספרס, אבל משלוחים ארוכים כשאין מעקב בדואר ישראל גם כשעבר לדואר לא מופיע
בוודאות ממפעל/מחסן בארץ.
אם זה כל כך מעניין...איך הוודאות מעניין
עד כמה שידוע ליבעיקר במשלוחים מהירים דרך אלי אקספרס, אבל משלוחים ארוכים כשאין מעקב בדואר ישראל גם כשעבר לדואר לא מופיע
בוודאות ממפעל/מחסן בארץ.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: