אלי-אקספרס שאלות ותשובות בלבד

nfuxi

משתמש רשום
עימוד ספרים
תנסה לבקש לפעמים עובד לפעמים לא עכפ נסה לא בצ'ט בהזמנה יש אפשרות גישה לחנות כבר כתבו כאן תעשה חיפוש

אנציקלופדיה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
משלוח שמתחיל באותיות
JYDIL********YQ
כתוב לי שנמצא בנקודת איסוף

איך אני יכולה לדעת איפה הוא?

מנוחה שלמה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה תורנית
יוצרי ai

חנה גרמן

משתמש צעיר
משלוח שמתחיל באותיות CNG ובאתר https://packageradar.com/tracks
מופיע שמגיע דרך דואר ישראל [אבל דואר ישראל לא מזהה לפי המשלוח]
איך מוצאים את זה?

1732170086880.png

חנה גרמן

משתמש צעיר
הזמנתי מוצר מותג מוסתר [שמופיע שיכול לקחת הזמנה בין חודש לחודשיים] שהיה בסכום קרוב ל200
האם צריכה לפחד ממכס ולא להזמין עוד מוצרים עד שאני רואה שמגיע לארץ כי אולי בדיוק יגיע שניהם באותם ימים למכס , או שהמכס מתחשב שיש הפרש של כמה ימים בהזמנה?

למה מה קרה?

משתמש פעיל

וויינער יואל

משתמש מקצוען
עשיתי הזמנה לפני שלושה שבועות שדי דחופה לי
היום נכנסתי לעקוב כותב הזמנה נסגרה..
למה? לא קיבלתי?
מה זה אומר? האם הוחזר הכסף?
זה דבר שקורה, מבקשים החזרה ומקבלים, [יש מצב שמחזירים אוטומטית אבל אני לא זוכר בוודאות]

וויינער יואל

משתמש מקצוען

רות לוי

משתמש פעיל
עוד שאלה שלחו לי משלוח דרך צ'יטה והגיעה לכתובת רחוקה מהארץ ציטה לא הסכימו להחליף נקודה ואמרו שיחכה לי שבוע נוסף (לבקשתי) הגעתי לאחר שבוע והמשלוח נלקח..
כרגע אין עם מי לדבר..
צ'יטה לא מגיבים ואומרים שלא קיימת חבילה כזאת..
ואלי אקספרס טרם קיבלו חזרה
וזה חוצפה כי הייתי צריכה את זה דחוף...

חנה גרמן

משתמש צעיר
הזמנתי מוצר מותג מוסתר [שמופיע שיכול לקחת הזמנה בין חודש לחודשיים] שהיה בסכום קרוב ל200
האם צריכה לפחד ממכס ולא להזמין עוד מוצרים עד שאני רואה שמגיע לארץ כי אולי בדיוק יגיע שניהם באותם ימים למכס , או שהמכס מתחשב שיש הפרש של כמה ימים בהזמנה?
מקפיצה

אלישבע וי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
שאלה, לפעמים יש תמונות מוצרים באלי שאני רואה מתחת למוצר מסוים שפתוח לי וכשאני רוצה להוסיפו לעגלה הוא נותן לי רק אופציה של הוספה למבחר המוצרים שלי ולא מוסיף לי את זה לעגלה הכללית, מי יודע איך אני מוסיפה את זה לסל הרגיל?
מצ"ב צילומסך (תמונה מס 1 זה מה שאני רואה בהתחלה וכשאני נכנסת לאחד המוצרים זה תמונה מס' 2 -הסל בה הוא סל נפרד ולא הסל הרגיל שלי )
אפ'חד?
שמתי לב שזה קורה בחלק מוצרים דוקא של צויס
איך אני מעבירה אותם לסל הרגיל?
זה כאילו סל נפרד ולא מופיע ברגיל

יופלה אפרסק

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
אפ'חד?
שמתי לב שזה קורה בחלק מוצרים דוקא של צויס
איך אני מעבירה אותם לסל הרגיל?
זה כאילו סל נפרד ולא מופיע ברגיל
הגעת לעמוד המבצע, שם אפשר להזמין החל מ5 פריטים במחירים מצחיקים. ואי אפשר להכניס לסל הרגיל או להשתמש בקופונים.

אישה כשרה

משתמש צעיר
לאחרונה עלי מבטלים הרבה הזמנות, מה הסיפור?
הזמנתי תיק, מוכר אחד כתב לי שאין לו מספיק חומר כדי לייצר את התיק הזה ולכן ההזמנה נסגרה:ROFLMAO:
הזמנתי רמקול, המוכר כתב שההזמנה נסגרה בגלל שחברת השליחויות לא שולחת מוצרים עם סוללה,
בו בזמן שכל המוצרים עם סוללות נשלחים חופשי,
יכול להיות שהם רוצים שיהיה כתוב שיש להם הרבה הזמנות, ולכן הם מפרסמים במחיר מאוד זול, ואז מבטלים??

למה מה קרה?

משתמש פעיל
לאחרונה עלי מבטלים הרבה הזמנות, מה הסיפור?
הזמנתי תיק, מוכר אחד כתב לי שאין לו מספיק חומר כדי לייצר את התיק הזה ולכן ההזמנה נסגרה:ROFLMAO:
הזמנתי רמקול, המוכר כתב שההזמנה נסגרה בגלל שחברת השליחויות לא שולחת מוצרים עם סוללה,
בו בזמן שכל המוצרים עם סוללות נשלחים חופשי,
יכול להיות שהם רוצים שיהיה כתוב שיש להם הרבה הזמנות, ולכן הם מפרסמים במחיר מאוד זול, ואז מבטלים??
לא נראה לי
לאחרונה המכס כאן התחיל לעשות בעיות עם מוצרים שיש בהם סוללה/מצלמה/תדר כלשהו
מכירה את המצלמה ב15 שקל? אז המכס לוקח לבדיקה פרטנית, משחרר, ואז את מקבלת דרישת תשלום עמלה ע"ס 70 שקל, הזיה
אליאקספרס כנראה מודעת לזה ולכן התחילה לעצור את המוצרים האלה עוד לפני שיצא למשלוח

אישה כשרה

משתמש צעיר
לא נראה לי
לאחרונה המכס כאן התחיל לעשות בעיות עם מוצרים שיש בהם סוללה/מצלמה/תדר כלשהו
מכירה את המצלמה ב15 שקל? אז המכס לוקח לבדיקה פרטנית, משחרר, ואז את מקבלת דרישת תשלום עמלה ע"ס 70 שקל, הזיה
אליאקספרס כנראה מודעת לזה ולכן התחילה לעצור את המוצרים האלה עוד לפני שיצא למשלוח

בגלל בעיות בטחוניות?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה