גדולים מהחיים
משתמש פעיל
מה זה אומר שאלי אקספרס שלחו לי שיש בעיות במכס משהו נתקל בזה??
לא נשמע לימישהו יודע כמה זמן לוקח להזמנות להגיע עכשיו?
עשיתי הזמנה לפני יו"כ
ומה16.10 זה במרכז המיון במודיעין!!!
הגיוני?
@פנינה ריימונד @alilu
מה אפשר לעשות?לא נשמע לי
לפנות אליהם בטלפוןמה אפשר לעשות?
זה בדואר ישראל
אם זה משהו קטן, רוב הסיכויים שזה יגיע אליכם בתיבת דואר, וזה יקח יותר מקצת זמןומה16.10 זה במרכז המיון במודיעין!!!
הגיוני?
אמורים לראות הכלאני נכנסת לסל קניות ורואה רק חלק מהסל
איך אני מצליחה לראות הכל?
אם אני עושה בחירת כל הפריטים אז מראה לי הכל וכרגע אני לא צריכה הכל ולא רוצה להוריד אחד אחדאמורים לראות הכל
אולי הכנסת דברים לסל כשלא היית מחוברת לחשבון והקישורים לא נשמרו
אם אני לא טועה את יכולה לבחור את כל מה שאת רוצה להוריד ואז למעלה יש לך פח קטן ומוחקצאם אני עושה בחירת כל הפריטים אז מראה לי הכל וכרגע אני לא צריכה הכל ולא רוצה להוריד אחד אחד
קרה לי פעם, יצרתי קשר עם המוכר ואז זה השתחרר נראה לימישהו יודע כמה זמן לוקח להזמנות להגיע עכשיו?
עשיתי הזמנה לפני יו"כ
ומה16.10 זה במרכז המיון במודיעין!!!
הגיוני?
@פנינה ריימונד @alilu
לי זה עושה אימות רק אם אני נכנס מלינקים מאתרים חיצוניים, ובזמן שהחשבון לא מחובר.טוב תקשיבו זה לא יכול להמשיך ככה!
כבר מהבוקר אני גולשת באלי בחלון אנונימי בגלל האימותים הבלתי נגמרים ממש לא נגמר!!!
מה עושים??? יש לי בעיה בדפדפן אולי?
כל מוצר ומוצר, מנסיוןשאלה לכל החברים והחברות שעובדים עם ק.ש.
שהסל מלא מוצרים מספיק להכניס את המוצר האחרון דרך הלינק האישי או צריך כל מוצר ומוצר?
רק מישהו שיודע מניסיון אישי
תודה רבה
שמתי לב שהבעיה מתחילה כשנכנסים דרך ק.ש. של הרבה קשניקים, ולכן אם אני רק רוצה לראות את המוצר אני פותח אותו באנונימי ומעתיק את מספר המוצר מסרגל הכתובת לדפדפן הרגיל ואם אני אח"כ גם קונה את זה אני מוסיפה את זה לסל דרכוטוב תקשיבו זה לא יכול להמשיך ככה!
כבר מהבוקר אני גולשת באלי בחלון אנונימי בגלל האימותים הבלתי נגמרים ממש לא נגמר!!!
מה עושים??? יש לי בעיה בדפדפן אולי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: