וויינער יואל
משתמש מקצוען
אז כנראה צריך להמתין בסבלנות להתעדכןבאף אחד מההזמנות שלי לא מופיע מספר חילופי
אז כנראה צריך להמתין בסבלנות להתעדכןבאף אחד מההזמנות שלי לא מופיע מספר חילופי
אנסה. תודהה.
צפה בקובץ המצורף 1684939
בינתיים זה כבר מיועד להחזרה, אבל אולי זה עוד שם ותוכל לקבל את זה. (רחוב כהנמן 116 בני ברק)
צפה בקובץ המצורף 1684934
אין לי מושג ואין לי נסיון בזה, אבל אולי תנסי לשלוח פנייה לדואר ישראל, שאולי זה עדיין אצלהם והם יכולים להחזיר את זה לנקודה, (למרות שזה כבר די הרבה זמן ומן הסתם כבר החזירו את הלאה)לאן המשלוח עובר? מה עושים עכשיו?
להתפתות זה עניין שלך אני ממליץ שלא כי אין לך התחייבות מאף אחד שהוא ישלח לך ולהתלונן אח"כ לאלי אקספרס לא יעזורשאלה,
פתחתי סכסוך כי המוצר לא עבד כמו שצריך.
המוכר כתב לי בהודעה שאבטל את הסכסוך והוא ישלח לי חדש בגירסה יקרה יותר...
להתפתות? יש סיבה למה הוא עושה את זה?
מצטרפתשלום
אני מנסה להירשם לאתר של אלי אקספרס
וכל פעם זה נתקע כשהמערכת דורשת אימות עם sms
יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?
1 אפשר ללחוץ על הלחצן "מעקב אחר ההזמנה", ובדר"כ שם אפשר לראות מספר חילופי.שלום אשמח לעזרתכם
במעקב הזמנה אני רואה שהמשלוח הגיע וזמין לאיסוף
ולא קבלתי שום הודעה
כבר מלפני שבוע תוך כמה זמן זה חוזר לשולח?
תודה מראש לכל העונים
צפה בקובץ המצורף 1699559
צפה בקובץ המצורף 1699560
תעשה הוספה לסל, ותיכנס לסל, ומתחת למוצר יש את שם החנות וקישור אליואיך אני מוצא את הפרטים של החנות שמוכרת את המצלמה הזו?
מכניסים פרטי אשראי לא נכונים, והתשלום נכשל, והמוצר נכנס לרשימת ההזמנות, ש"לא שולם"המוכר רוצה לעדכן לי תשלום לאחר שאבצע רכישה אבל בלי לשלם
איך עושים את זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: