שולח תווית ההחזרה מדפיסה ושמה על החבילה ולוקחת אותה לדואר וזה נשלח בחינםואיך מחזירים?
שולח תווית ההחזרה מדפיסה ושמה על החבילה ולוקחת אותה לדואר וזה נשלח בחינםואיך מחזירים?
באסה. תנסי שוב עם כתיבת התלונה ותמונהניסיתי,
וזה עדיין מבקש מייל לשלוח תווית החזרה.
הדואר הגיע אתמול בתיבת דואר בבנין...זכור לי שהיה לי פעם מס דומה, וזה מהמספרים שלוקח הרבה זמן.
בדקת אם רשום במוצר זמן משלוח משוער? יש מוצרים שהמשלוח שלהם ארוך מאד
צריך קצת נסיון וסבלנות להבין כל דברשוב אני אומר, זה פעם ראשונה שאני מזמין
שולח תווית ההחזרה מדפיסה ושמה על החבילה ולוקחת אותה לדואר וזה נשלח בחינם
זה אומר שאני צריכה ללכת לדואר ? השקעה של מינימום שעה אם אין תור ארוך, כי אין לי באיזור דואר.באסה. תנסי שוב עם כתיבת התלונה ותמונה
כן תצטרכי ללכת לדוארזה אומר שאני צריכה ללכת לדואר ? השקעה של מינימום שעה אם אין תור ארוך, כי אין לי באיזור דואר.
מה זה אומר לנסות שוב?
זה אוטומטי נותן מקום למלא מייל בשביל תווית החזרה, יכול להיות שלא אצטרך להחזיר?
יש לכם ניסיון עם זה?
הסכום יורד אוטומטית, אם יש מטבעות, ואם המוצר מזוכה עם מטבעות, [רואים את זה בסיכום לתשלום, בפירוט של -חיסכון ל.....]יש מצב להוריד את הסכום של המטבעות מסכום ההזמנה?
כי יש שם שורה כזאת אבל לא נלחץ לי!!!
כשאני נכנסת להמטבעות שליהסכום יורד אוטומטית, אם יש מטבעות, ואם המוצר מזוכה עם מטבעות, [רואים את זה בסיכום לתשלום, בפירוט של -חיסכון ל.....]
ולא הבנתי איזה שורה יש שם?
מישהו?הזמנתי מוצר והיה חסר חלק
פתחתי סכסוך
ובמקביל פניתי למוכר הוא טוען שהוא מוכן לשלוח את החלק החסר אבל רק אחרי שאבטל את הסכסוך
צפה בקובץ המצורף 1732686
לדעתי התשובות שלו הגיוניות לגמרי, וגם אם אח"ז יסתבך תוכל שוב לפתוך סכסוך.זה מה שהוא ענה לי, זה נכון מה שהוא טוען?
לא גבוהה מדי אחזתי את זה רק אחרי ההזמנהלדעתי התשובות שלו הגיוניות לגמרי, וגם אם אח"ז יסתבך תוכל שוב לפתוך סכסוך.
אני הייתי בודק אם הדירוג של החנות גבוהה, הייתי סומך על זה
בטוח אפשר לפתוח סכסוך אחרי שמבטלים?לדעתי התשובות שלו הגיוניות לגמרי, וגם אם אח"ז יסתבך תוכל שוב לפתוך סכסוך.
אני הייתי בודק אם הדירוג של החנות גבוהה, הייתי סומך על זה
מישהו???החברה הזאת אמיתית או לא וסתם גנבו אותי?
DSV - חברת שילוח בין לאומית - שילוח בינלאומי, פתרונות לוגיסטיים, שילוח בין לאומי
DSV חברת השילוח הבינלאומית השלישית בגודלה בעולם, עם 75,000 עובדים ב 90 מדינות, מציעה לכם מגוון פתרונות לניהול שרשרת האספקה. כשאתם מחפשים משלח בינלאומי, חשוב שתדעו שהמטען שלכם בידיים טובות.il.dsv.com
קבלתי מייל מהחברה הזאת שאני נדרשת לשלם מכס על חבילה שהזמנתי מעלי אקספרס (מעל 75$)
שילמתי ואין מענה כבר כמעט חודש מאז ועדיין לא קבלתי את החבילה ואינלי מושג איפה היא בכלל....
בשורה של ההזמנה יש בועת קומיקסשלום רב
הזמנתי את המוצר הזה
שם מותאם אישית עץ התינוק שרשרת סיליקון חרוז בואם פנמה שומר teater תליון תינוק מתנה - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
ואני רוצה לרשום למוכר שם ואיזה פונט בחרתי
איך עושים את זה אם כבר שילמתי?
לבטל ולהזמין שוב?
תודה
@פנינה ריימונד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: